Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bushnell

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bushnell
matakata
 Evo i cene na navishopu http://www.navish...tegorija=8

arsa
 tomo vrbas pogledaj na www.magnumserbia.rs kod njih mozes da kupis i preko interneta i da ti posalju postom a cene su jako povoljne.
lovac Joca i Luka srbijalov

zajko
 pre par dana sam pazario MK pušku ČZ 543 Lux,pa hoću da je častim sa jednim Bushnellom,pošto sam totalni početnik što se optike tiče,molio bih za savet koju da uzmem(do 200E),da bude varijabilna,i za najmanje daljine,a i za preko 100m.Ovde se većinom spominju optike za jače kalibre,a meni će čehinja da služi za rekreativno mirisanje baruta puc puc unapred hvala,pozz

Podunavac

zajko kaže:
pre par dana sam pazario MK pušku ČZ 543 Lux,pa hoću da je častim sa jednim Bushnellom,pošto sam totalni početnik što se optike tiče,molio bih za savet koju da uzmem(do 200E),da bude varijabilna,i za najmanje daljine,a i za preko 100m.Ovde se većinom spominju optike za jače kalibre,a meni će čehinja da služi za rekreativno mirisanje baruta puc puc unapred hvala,pozz

Bushnell 22 Rimfire 3-9x32. Cena sa montažom 6470 dinara. Ništa ti bolje od ovoga ne treba, ali daljine preko 100 metara ti nisu za kalibar 22 LR. Optike za ovaj kalibar se upucavaju na 50 metara a puške koriste do 80 metara. Premda za pucanje na mete može do 100 m, ali preko toga je već velik pad. Municija HV (high velocity) koja je pogodnija za veće daljine, na 100 m ima pad od 17 cm, dok na primer podzvučna (subsonic) ima pad od 27 cm.
Podunavac priložio:
bushnell_1.jpg

Tri prsta 2Kolce

acikalovac
 "Drugari", kupio sam nov zastavin karabin kalibra 7x64. Hocu na njega da stavim optiku, pa mi je potrebna vasa pomoc.
Sta mislite o ovoj novoj Bushnell-ovoj optici 3-9x40 Trophy XLT serije??? Pretezno bih lovio srnecu divljac, ali cu ici i u lov na d.svinje. Malo se dvoumim izmedju nje i 1,5-6x44, ali ipak mislim da je ova 1,5-6x44 vise za svinje. A i nosaci, fiksni da budu tunelski ili skidajuci? Pomagajte. Frown

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.

Srbijalov Admin Tim!

kelt
 za najmanje moguce pare a da kvalitet bude dobar jedino redfield optika 2-7x33 ili 3-9x40
mnogo bolji izbor od trophy-ja. imas temu redfield pa iscitaj ima dosta podataka, a mozes pogledati i njihovu prezentaciju www. redfield.comza pogon najbolje je bez optike pa stoga svenk ili QR leupold, tunel nikako. imas ovu temu montaze i ovde dosta podataka imas kao i iskustava . citaj bato citajGrin ima vise nego u cercilovim memoarima
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

petar
 [xhide]Kolega kelt je u pravu, ako su neke kolege u nedoumici, neka izdvoje 15 minuta i procitaju odredjene teme, u vecini slucajeva oko optike ce naci odgovore na svoja pitanja, bez da postavljaju isto, samo citanjem drugih postova, ne vidim razlog da se ponavljamo i pisemo isto po ko zna koji put...Kolega Podunavac je davao odlicne savete u vezi optika, i u njegovim postovima se mogu naci mnogi odgovori za manje iskusne i neodlucne kolege...B)[/xhide]
Just like old times!

acikalovac
 Posveto sam ja mnogo vise vremena od 15.min citanju po forumu, ali nisam nasao odgovor koji ce me opredeliti, inace ne bih postavljao ponovo isto pitanje. Ako neko koristi ovu optiku, neka mi kaze kako se vidi u sumrak ili po mraku kroz nju?
Ko nikad nije lovio i ponekad bio ulovljen, taj nije ni ziveo!

Cvele
 acikalovac, sve zavisi od terena na kom lovis, sto verovatno i sam znas, ako je teren brdovit, gustisi i td onda uzimas optiku sa manjim uvecanjem, jer se samim tim puca na blize, ako je teren ravnicarski, veliki otvoren prostor-teren onda uzimas sa vecim uvecanjem jer ces verovatno pucati na malo dalje mete. Bye
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

acikalovac
 Teren tu i tamo, brdovit ali ima dosta i ravnog terena. Ja mislim da je 200, mozda nekad ali retko 250m, najveca daljina za gadjanje. Zbog toga sam u nedoumici da li je 6x uvecanje dovoljno za to??? MIslim na optiku 1,5-6x44.
Ko nikad nije lovio i ponekad bio ulovljen, taj nije ni ziveo!

petar
 [xhide]Druze, kad mi u Banatu pucamo na long range mete sa 6x uvelicanjem, onda ni ti neces imati problema sa tih 200-250m. Kod nas ti se moze desiti da imas metu na kilometar daleko, vidis je, ali naravno ne pucas zbog daljine, a kod vas ne verujem da i mozes ista da vidis na kilometar od sebe, a kamoli divljac, zbog konfiguracije terena...B)[/xhide]
Just like old times!

223rem
 Ja imam na svom karabinu 9.3x62 Bushnel 1.5-6x42i sa QR montazom,prezadovoljan,do sada sam ispalio oko 150 metka nema problema sve je kao kad je prvi put upucan.Presrean

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.

Predstavite se u profilu ili u temi "Predstavite se"
Srbijalov Admin Tim!

canis aureus

Cvele kaže:
acikalovac, sve zavisi od terena na kom lovis, sto verovatno i sam znas, ako je teren brdovit, gustisi i td onda uzimas optiku sa manjim uvecanjem, jer se samim tim puca na blize, ako je teren ravnicarski, veliki otvoren prostor-teren onda uzimas sa vecim uvecanjem jer ces verovatno pucati na malo dalje mete. Bye

itanje
Cveleee majstooreeBravo 2
Veselo 2

acikalovac, 3-9x40(42 ali i 50 zbog "svetlosti" ) bih ti ja preporučio za to što tebi treba a složio bih se sa izborom kolege kelta!, ako si u mogućnosti Redfild 3-9x bi bioB)
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Cvele
 NjanjanjaNjanjanjaNjanjanja
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

petar
 [xhide]Gle Cveleta Canis, sad je on smeker...Grin

Salim se malo naravno ;)[/xhide]
Just like old times!

Coyot
 Evo nekih novotarija kod bushnell-a,ugasili su modele 3200 i 4200 elite ustvari spojili ga u jedan i nazvali ga samo "ELITE",tako da je ostao samo 6500 elite posebno.Danas sam ga prvi put drzao u rukama i manje vise sve je to isto samo sto su izbrisali 3200 i 4200 sa optike i kutije a sto se tice unutrasnjih promena prodavac mi kaze da ima dosta poboljsanja,mada me bas i nije uverio ali pokazace vreme provedeno na terenu dal su ga stvarno poboljsali il je ostao isti.Umalo glavno da zaboravim doslo je i do povecanja cena pomenutog modela i poceli su da lepe srebrne nalepnica na kutije na kojima se nalaze podaci o optici,tako da mislim da su to i najvece promene Iznenadjen http://www.bushne...pes/elite/
KoTuKoga

zeljkox
 Jel poseduje neko dvogled Bushnell 10x50 Falcon i kakva su iskustva?

kelt
 da ne postujem na pogresno mesto, evo me ovde. jedno malo pitanjce za mog druga sniper huntera. na temi m-76 videh da imas optiku bushnel trophy 1-4x24 reci mi molim te kako si zadovoljan sa njom uopste i koliko je brza za pucanje o pokretu. meni bi trebalo nesto takvo za sumu, i koliko je kostala tamoBye pozzz
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Sniper Hunter

kelt kaže:
da ne postujem na pogresno mesto, evo me ovde. jedno malo pitanjce za mog druga sniper huntera. na temi m-76 videh da imas optiku bushnel trophy 1-4x24 reci mi molim te kako si zadovoljan sa njom uopste i koliko je brza za pucanje o pokretu. meni bi trebalo nesto takvo za sumu, i koliko je kostala tamoBye pozzz

Ovako druze kupio sam vise tih optika(9 komada ) istih znaci u paketu ,dobio snizenje 275 chf po komadu normalna cena je bila oko 300chf ,za mene i sina zadrzao sam 4 komada za drugare je otislo 5kom i svi su zadovoljni i niko se ne zali ,da te ne lazem mislim da su made in Korea ,nisu Kina sigurno,to je stara serija neznam da li se jos proizvode

kelt
 za sada nemam love, ali cim nesto legne preko plana, nabavljam. bushnel imam na 7x64 i dosta sam zadovoljan mada je iz viseg razreda elite4200. za 9.3 treba mi nesto bas izdrzljivo. Cao poljubacpozz
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Bushnell Red Dot nišani OPTIKE I MONTAŽE 17 14.01.2020. 10:13
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,076 posete www.srbijalov.com