Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko udruženje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko udruženje
asivica
 A vidis li Cule oni ga vode kao Aleksandrovac,evo ti adresa www.earth.google.com
asivica priložio:
aleksandrovo_1.jpg

Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

LU Aleksandrovo
 Vidim bre brate sve vidim, što je najgore vidim i tebe kako dereš srndaća u lovostaju, i bre mame im ebem rusku baš tad morali da slikaju, ceo svet da vidi. He he.

Smeko
Cucić će biti sasvim dovoljno.

asivica
 Zajebo si se Cule kod nas nema sada ni zeca,jarebicu nam italijani rasterase akamoli srdaca pa da ovde pitas lovca ima li srndaca on ce te pitati STA JE TO?Kamo te srece da imamo makar da ih vidimo a jos da ih ima i za odstrel pa mi bi bili na konju.Rotilj

LU Aleksandrovo
 Šta da kažem ko bude promenio stil i počeo da ozbiljno radi za par godina bi se videli neki rezultati u mnogim društvima, ovakvim dosadašnjim delovanjem iz godine u godinu je išlo sve gore, i mislim da će i ovaj novi zakon bar malo popraviti stanje u lovištima širom Srbije, pa čak i u onim koja i sada važe za dobra.

Limun
 Stil ce tesko da se promeni ako na vlasti ostanu isti, a da bi se to promenilo morao bih da promenim mozak 60% lovaca mog LU! Ja i nekolicina ljudi koji isto misle smo u manjini i veoma tesko uspevamo da na bilo koji nacin uticemo na vecinu, cak nas smatraju i cudacima. 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

asivica
 [xhide]Cule,ne za par godina nego odmah te godine pa znas li ti koliko para italijani i francuzi ostave na dresurama i da se to sve prijavi i da se radi posteno pa nismo svesni kakvo bi nam LD bilo i koliko bismo divljaci mogli da kupimo neracunajuci nase pare sto placamo za karte po 5000.00dinx450lovaca to su 2.250.000.00din ej to su 20.000.00eur i od dresure ima prijavljeno samo oko15.000.00eur.Jedan kombi 10dana po 80eurX10kombija to je 8000.00eur znaci prijavljeno samo 20dana a oni dolaze tokom cele godine.I zato svi lovci iz ravnicarskog dela se skupljamo i na skupstinu menjamo sve od predsednika,sekretara i ostalih funkcija.Znaci idu sve noovi ljudi jer se kod nas najvise pare zaradjuju a mi smo najugrozeniji nemamo sta da lovimo daju nam dva zeca na dvadeset lovaca i sta ako su muzjaci ce se mnoze oce mojega a sto imamo brdski deo njih ima vise i oni imaju i svinju i zeca i tako da ih jarebica ne interesuje i zato zabrane lov jarebice da bi se uzimale pare a zeca sto kupe oni dobiju vise e nece moci vise tako idemo da menjamo sve to.[/xhide]PalicaPreki SudTri prsta 2

Limun

Gedza66 kaže:
A ja mislio da je udruzenje iz Trstenika OK. Citali smo o njemu u nekim lovackim novinama o onom uspesnom naseljavanju zeca itd, kad i tamo opsti javasluk.
Nikako da shvatim da 1800 clanova dozvoli da se desava to sto Browningbar navodi. Pa gde vam je Nadzorni odbor udruzenja, lovna, upravna inspekcija, organi unutrasnjih poslova, sud.
Mozda bi prvo trebalo traziti odgovornost clanstva sto svojim necinjenjem dopusta ovakve pojave u lovackim udruzenjima, lovackim savezima itd.
Kazu moje gedze 'dok je ovaca bice i pastira', pa zato tastature u ruke i razjurite te pastire.Tri prsta 2
Ostao sam duzan odgovor kolegi. Sto se tice tog naseljavanja zeceva to u pocetku nije izgledalo lose, ali je svake naredne godine pocelo da izgleda smesno, naime svake godine smo kupovali sve vise zeca ali zbog nesloge medju sekcijama pa cak i podruznica u nekim sekcijama, zeca su poceli da pustaju radi mira u LU na pusku ko fazana pa nije ni stizao da se razmnozi jer gotovo sve sto se pusti to se u narednoj sezoni i otsreli! Totalno se pobeglo od pravila po kom bi zec trebalo da se naseljava, a ove ga godine nismo ni kupili tako da jedva cekam da vidim kako ce lovci da odreaguju kad ne bude bilo zeca. Misliteli da ce ovi moji iz LU i da pomisle na to da se ove sezone obustavi lov na zeca, malo morgen!Shock

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

LU Aleksandrovo
 Čudi me ovo jer u principu Trstenik je važio za ozbiljne i poštene kupce, hvatali su zeca i kod mene, čak su i avansno uplaćivali, godinama sa njima nikakvih problema nije bilo, i mogu sve najlepše za njih reći bar što se tiče ovog dela koji ja lično znam, e sad šta se dešava u samom udruženju to znaju, najbolje oni sami, pa neka i rešavaju kako god hoće i mogu.

Limun

LU Aleksandrovo kaže:
Čudi me ovo jer u principu Trstenik je važio za ozbiljne i poštene kupce, hvatali su zeca i kod mene, čak su i avansno uplaćivali, godinama sa njima nikakvih problema nije bilo, i mogu sve najlepše za njih reći bar što se tiče ovog dela koji ja lično znam, e sad šta se dešava u samom udruženju to znaju, najbolje oni sami, pa neka i rešavaju kako god hoće i mogu.
Ma ja sam mislio na samo naseljavanje posle kupovine taj deo se poslednjih godina veoma lose radi, a i zeca vise ne kupuju kod vas, zadnjih 3 godine se kupuje u Backoj Topoli.

Khalil Gibran

slavko75
 pozdrav aleksandrovo koliko kosta zec ako se moze znati mozda je i moje udruzenje zainteresovano
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Lala
 Pa nije rešenje da se zec donosi u lovište, i da se odmah puca. Ako unesete zeca, trebalo bi, barem ja tako kontam, da se obustavi lov barem godinu-dve dana, da se malo populacija oporavi. Zamisli šta znači, ako imate 1800 lovaca, puta 4 izlaska, to je najmanje 5-6 hiljada cevi koje u mesec dana čekaju zeca. Pa normalno da će biti drastično smanjena populacija. Treba malo dugoročnije gledati.
Pa nije samo cilj odstreliti, majku mu?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavko75
 e lalo koliko ih tako misli kao vi , vecina njih su da se odma odstrele
kod mene u udruzenju jos nikad nisu unosili zeca zadnje tri godine se prica uveliko o tome ali zbog kojekakih lovaca nemoze da se sprovede u delo

Limun

Lala kaže:
Pa nije rešenje da se zec donosi u lovište, i da se odmah puca. Ako unesete zeca, trebalo bi, barem ja tako kontam, da se obustavi lov barem godinu-dve dana, da se malo populacija oporavi. Zamisli šta znači, ako imate 1800 lovaca, puta 4 izlaska, to je najmanje 5-6 hiljada cevi koje u mesec dana čekaju zeca. Pa normalno da će biti drastično smanjena populacija. Treba malo dugoročnije gledati.
Pa nije samo cilj odstreliti, majku mu?
Lalo dobro kontas! Ranije je svaka sekcija imala rezervat u koji je zec pustan i nije se lovio po 4 godine i to je davalo rezlutat bar kod mene. Ali u zadnjih nekoliko godina sve se okrenulo na glavacke!

Khalil Gibran

LU Aleksandrovo
 Skupo za sada kolega, još uvek važi cenovnik LSS a to je 1,5 cene što ti izađe već 50evra pa plus PDV, ne znam kome se to isplati posebno ako se ovako ne domaćinski postupa ko u trsteniku, ajd da se kupi i jedno vreme dok se ne podigne brojnost samo redukovano odstreljuje, i dobro bi bilo da se kupi i unese ponajviše zbog mešanja krvi.
I ovde je godina bila loša za zeca, do duše ja sam ostavio dobar matični fond u lovištu, čak puno bolji nego ranijih godina kako je ostajao nakon završetka lovne sezone, e sad ako godina bude zečija biće ga ko šaše ako ne bude onda opet stagniranje, neće biti lova, ne sme se zaći u predviđeni matični fond ni pod pretnjom smrću, tu pogovora nema, jer ako se to uradi onda će trebati godine da prođu kako bi se lovište oporavilo za normalan odstrel zeca.
Zečija godina može da bude zečija samo za onoga ko ima dobar matičan fond, onaj ko ga nema mož godina da mu bude kakva hoće al opet zeca neće biti.

slavko75
 Skupo bre ,nadamo se da ce godine biti dobra posto nas je poplava zeznula ove godine i malte ne unistila jedan deo lovista gde je zec dosta stradao

LU Aleksandrovo
 Ma skupo skupa organizacija, treba skupiš decu, ljude, mreža, prevoz i sto đavola i ond pukneš sa hvatanjem svugde trče samo u mrežu neće, dovoljno je samo malo sneg da zabeli pa ćeš ga uteraš nikad, pravio sam pre neku godinu dva dana hvatanje, po ciči zimi, da umreš, vetar duva niko neće na mreži da bude, kako me nisu ubili nemoj da me pitaš, bilans uspeha 42 zeca, katastrofa, kroz noge prolazi al u mrežu neće.
Strava božija, jedne godine smo dobro prošli samo dva mala pogona sa ovim iz trstenika 79 komada al bila magla i nije bilo blato, decu smo vozili u atar autobusom. al ajde ti potrefi.

evo ti slika katastrofe.

LU Aleksandrovo
 a evo uspešnog hvatanja, možda se neko iz trstenika prepozna

peda
 Daj malo uvećaj sliku, možda se još neko prepozna ????

LU Aleksandrovo
 Stvarno boga ti koliko smo već pobratimi a ja nikako da te priupitam kako su se zečevi snašli i jesul li se onako pravo poudali i poženili i formirali mnogobrojne familije.

asivica
 Svaka cast na ovakvoj organizaciji,kod nas ovde kad i zoves gde se jede i pije svi su tada slobodni a kad treba da se radi ovaj ima obaveze ovom tetka u bolnicu tad svako ima obaveze.Svaka cast za LU Aleksandrovo.OdobravamAplauz

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1757 04.06.2025. 15:03
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,295 posete www.srbijalov.com