Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gađanje karabinom

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gađanje karabinom
sheytan
 Tjah, s obzirom na proizvodjacha, a i qliber, nije loshe, mozemo retji! Confused

Smeko

SVAKA CHAST I STRELCIMA I DOMATJOJ, PRVOJ I NAJBOLJOJ, FABRIKI! U ZDRAVLJU DA VAS SLUZI SPRAVA MNOOOGO ODSTRELA!!! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

kelt
 Sve cestitke drugari. lepo izgleda i jos lepse grupise. ipak se zivciranje isplatilo.iveli. neka vas sluzi dugo.Odobreno
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS
 MashalaOdobreno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter
 Hvala drugari na čestitkama ,može Zastava sve sve čak i bolje ,problem je u nečem drugom, ljudi ,stručnjaka ima ,dobrih radnika takođe ,tehnike i mogućnosti je mnogo ,kolega kempi je potpuno u pravu ,kada hoćemo nešto možemo puno bolje od mnogih inostranih renomiranijih kuća ali uvek ima jedno ali......,još malo doterivanja okidanja ,jedan beding da se odradi poliranje uvodne rampe i zatvarača da bude malo mekši i glatkiji hod i biće to odlična puškica za lov sa čeke a što da ne i piršom mada je malkice teža od standardnog m 70 ali je momak mlad i nosiće je sa lakoćom Grin iveli
A sada prežem konje pa na put traktor

Podunavac
 Lepo urađen karabin.Odobreno
Srećan put druže.Bye
Tri prsta 2Kolce

ssekir75
 za nas koji nismo u toku, sta je to toliko specificno na ovom karabinu?
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Sniper Hunter

ssekir75 kaže:

Ama baš ništa,karabin ko i svaki drugi ,samo je urađen onako kako sam ja zamislio i voleo da imam ,sticajem okolnosti nije lično meni urađen nego sinu a koristićemo ga oboica jedino me raduje što puca grupu ispod 1MOA na 100m što sa nekim lovačkim karabinima koje posedujem, i znam dosta koje sam probao koji to ne mogu pa je meni izuzetno drago da sam to dobio iz naše Zastave iveli

Kile_
 Pridruzujem se cestitkama karabin je stvarno vrh!
Aleksa neka je sa srecom i Dobar pogled kroz optiku ;) Jelen
Samo 300 i 4x4

DakiNS

Sniper Hunter kaže:

ssekir75 kaže:

Ama baš ništa,karabin ko i svaki drugi ,samo je urađen onako kako sam ja zamislio i voleo da imam ,sticajem okolnosti nije lično meni urađen nego sinu a koristićemo ga oboica jedino me raduje što puca grupu ispod 1MOA na 100m što sa nekim lovačkim karabinima koje posedujem, i znam dosta koje sam probao koji to ne mogu pa je meni izuzetno drago da sam to dobio iz naše Zastave iveli

Pojasni malo bata Deki
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

270
 Ma gde da ga uzmeš u tom kalibru, trebao si da se izboriš za onaj drugi u "nenadjebivom" 30-06 da vidiš koliko bi tek onda čestitki imao.
Šalim se, čestitam novu spravu Bravo 2.
Ako si već ovde a ja sam na odmoru javi se da skoknemo do Karambe na strelište da malo uporedimo sprave sa različitom municijom.
Montaža je kako vidim Radetova a za optiku nisam siguran ali mislim da je "Bushnell"!
Pozz...Bye
If the hunter does his part, the 270 will not let him down!

dalibor
 kalibar: 8x57
rastojanje: 100m

Ucinak prosudite sami.....

iveli 3
dalibor priložio:
cam_0010ddd.jpg

Hunting is a passion! Pas

Bune
 Deki cestitam situacijuOdobreno. Ocigledno da ste ti i Kempi upravu, zastava moze mnogo, ali... Nasa posla, pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

Sniper Hunter
 [xhide]Evo ovako bata Daki kako sam ja zamislio nešto ,karabin koji će da bude između m 70 i m 808 mešanac od ova dva i to je taj rezultat cev je kao na modelu 808 okidački mehanizam i zatvarač, a sanduk od m70 kao i kundak koji je malo lakši tako da je napravljen neki među model između ova dva ,ja sam ispričao želje od sina i mene našem kolegi I Jevtić-u a on se je potrudio da sve to i realizuje uz pomoć njegovih kolega u fabrici Zastava i tako se je stiglo do ovog modela kao kod mene ,napravljen je još jedan u kalibru 30-06 i dodata im je oznaka m-70W e sada da li će se krenuti dalje u proizvodnju ili ne to neznam.

Kolega .270 ja sam se vratio nazad za CH ,nije bilo puno vremena ,ali ostaje otvoreno za septembar mesec da se ode u streljanu i da se proba iveli
Kolege hvala na čestitkama !

i44.tinypic.com/idrnnt.jpg [/xhide]

AleksandarB78
 Karabin je prelep, a sad kad sam ovo pročitao još mi se više svideo.
Svaka čast!Bravo 2

PEZ
 Cestitke Sniper i za karabin i za grupe...neka dugo sluzi iveli
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

slavko75

Sniper Hunter kaže:
[xhide]Evo ovako bata Daki kako sam ja zamislio nešto ,karabin koji će da bude između m 70 i m 808 mešanac od ova dva i to je taj rezultat cev je kao na modelu 808 okidački mehanizam i zatvarač, a sanduk od m70 kao i kundak koji je malo lakši tako da je napravljen neki među model između ova dva ,ja sam ispričao želje od sina i mene našem kolegi I Jevtić-u a on se je potrudio da sve to i realizuje uz pomoć njegovih kolega u fabrici Zastava i tako se je stiglo do ovog modela kao kod mene ,napravljen je još jedan u kalibru 30-06 i dodata im je oznaka m-70W e sada da li će se krenuti dalje u proizvodnju ili ne to neznam.

Kolega .270 ja sam se vratio nazad za CH ,nije bilo puno vremena ,ali ostaje otvoreno za septembar mesec da se ode u streljanu i da se proba iveli
Kolege hvala na čestitkama !

i44.tinypic.com/idrnnt.jpg [/xhide]

Bata SNIPERU odlicna puska ,svidjami se ,cestitam na izabiru Bravo 2
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

aleksa88
 Hvala svima, karabin je rađen na predlog moga tatka Sniper Huntera, ovom prilikom želim da se zahvalim I Jeftiću, Slavi, ekipi iz Zastave koja je uradila karabin, mom tatku koji je do 1h posle ponoći nameštao optiku uz moju pomoć.
Mnogo sam zadovoljan gađanjem i svojom grupom pogodka! Puška je prva liga još jednom veliko hvala Odobreno

i41.tinypic.com/2wq4chl.jpg

i41.tinypic.com/33da5us.jpg

i39.tinypic.com/20gib5z.jpg
iveli 3Tri prstaKolceTri prsta 2
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=3WBCiL4aq04[/url]

slavko75
 da izvinjavam se aco cestitke i tebi ,malo sam se zbunio,da te posluzi kako samo ti zelis i mnogo lepih odstrela Bravo 2
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

aleksa88
 Hvala Slavko! I matori će moći da koristi karabin, ipak je dao predlog kako da se napravi, i sto je najvažnije dao je i optiku Odobreno
iveli 3Tri prstaKolceTri prsta 2
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=3WBCiL4aq04[/url]

Sniper Hunter

aleksa88 kaže:
Hvala Slavko! I matori će moći da koristi karabin, ipak je dao predlog kako da se napravi, i sto je najvažnije dao je i optiku Odobreno

Mama ti matora Grin A gde su tu uloženi sati i živci???Noćni rad !Posebno zalaganje ....Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Držanje oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 161 09.10.2016. 23:28
Boksevi (kavezi) za držanje kerova KINOLOGIJA 275 24.03.2016. 09:30
PONAŠANJE I NAVIKE DIVLJAČI DIVLJAČ 33 29.09.2014. 21:03
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,629,298 posete www.srbijalov.com