Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke igrice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke igrice
nidzamotocross
 Hehe, Cvele, ovaj je bio ALBINO, i bio je u trku i to daleko od mene i isao u susret drugom lovcu ( na serveru ) tako da sam pucao i pogodio u kicmu, na sta je usporio i isprecio mi stomak, pa dobio jos jedan.... Pfft Kao sto rece, i kod mene je vecina odstreljena jednim, ali ovaj ne spada tu.... Pfft

A za guske, gledam da simuliram bas onako kao sto se radi u pravom lovu, prikradanjem, a onda ustanem, ona poleti i lovac .. A ovde sam lovio samo karabinom, nisam nosio polozaru, tako da nije bilo izbora... E sad, sto ti ne mozes karabinom da ih pogodis, to je tvoja stvar... Pfft Pfft
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Cvele
 Hahahahaaaaa karabinom ih zmureci pogadjam Grin Njanjanja
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nidzamotocross
 Ma mene kad vide da ustanem, sve se izokrecu po jezeru, ja mislio da mi igricu za'vatio pticji grip... Njanjanja2 Dobro je sto se ne love svinje, morao bih vakcinu da primam... Pfft

Cvele
 Hahaha da, da.... nego, ja nisam imao srece da odstrelim tog Albino.... i kako igras na netu, tj koj server i jel' treba jos nesto osim osnovne igrice ?! Hmmm nije drugo, nego da ti objasnim kako se igra Smeko Njanjanja

nidzamotocross
 Hehe, Cvele igram na netu, u igrici imas servere, ali moras da instaliras PATCH 1.2, to mozes skinuti bilo gde na netu... I onda udjes na server i puc puc

BojanKG
 Jel ima neko link gde mogu da skine ovu igricu?
srbijalov markafazan

nidzamotocross
 Igra

http://www.megaupload.com/?d=3AZVJDME

Crack za igru
[url]http://www.megaupload.com/?d=OIXJONVW
[/url]

Dragan CH

nidzamotocross kaže:
Moja omiljena igrica...
i56.tinypic.com/nvxhfs.jpg

Evo mene i mog trofeja.. Grin
i51.tinypic.com/2gxfti8.jpg

Sadrzi lov na skoro sve vrste divljaci, pernata, sitna, krupna...
i53.tinypic.com/2woetko.jpg

Ovako to izgleda kroz optiku....
i51.tinypic.com/10zo5qt.jpg

A ovako oci u oci...
i53.tinypic.com/21d4rb9.jpg

Svidja mi se posebno sto imate raznorazne vabilice, raznovrsno oruzje, optiku i lovite uz pomoc vodica a sadrzi i pecanje uz pomoc raznih varalica, sa camca, na prelepim jezerima... Grafika perfektna...

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.

Pravilo foruma je da se predstavimo pre svakog upisa!
Srbijalov Admin Tim!

volim lov ;)

Dragan CH
 kako skinuti,tj gde??
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.

Pravilo foruma je da se predstavimo pre svakog upisa!
Srbijalov Admin Tim!

volim lov ;)

nenad_franc

nidzamotocross kaže:
Odavde sam je ja skinuo... Smile

http://www.youtub...IOAkWxJkko

A odavde sam skinuo dodatke, ima dodataka i za Deer Hunter 2005 season... Smile

http://manetta.us...

jel moze neko da mi objasni sta da radim sa ovim dodacima za bir hunter kad ih skinem? jel trebam samo da ih iskopiram u odredjeni folder ili...?Hmmm

Sasa frrr
 Jel igra neko TheHunter? Igra mora da se igra online, moras da napravis account i da skines igru, jednostavno je. Jedna od najbolje uradjenih lovackih igara, dosta realna. Od divljaci imaju jeleni, d.svinje, fazani, los, medvjed, d.koze, kojoti.. Igra se po misijama.

Neca92

Sasa frrr kaže:
Jel igra neko TheHunter? Igra mora da se igra online, moras da napravis account i da skines igru, jednostavno je. Jedna od najbolje uradjenih lovackih igara, dosta realna. Od divljaci imaju jeleni, d.svinje, fazani, los, medvjed, d.koze, kojoti.. Igra se po misijama.

Daj link za skidanje... Smile
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Sasa frrr
 Nema klasicnog skidanja, idi na www.thehunter.com i napravi account pa onda skines launcher za igru i to je to, jednostavno je, moras je uvijek igrati online, prijavis se i lovisSmile
Evo da te zainteresujem http://www.youtub...EHBhOSKOc.

nidzamotocross

nenad_franc kaže:

nidzamotocross kaže:
Odavde sam je ja skinuo... Smile

http://www.youtub...IOAkWxJkko

A odavde sam skinuo dodatke, ima dodataka i za Deer Hunter 2005 season... Smile

http://manetta.us...

jel moze neko da mi objasni sta da radim sa ovim dodacima za bir hunter kad ih skinem? jel trebam samo da ih iskopiram u odredjeni folder ili...?Hmmm

Imas uz skinutu mapu ili neki dodatak i fajl "Readme" gde pise u koji folder trebas da prebacis i ako treba jos nesto da odradis da bi to funkcionisalo u igrici.. Bye

Igrao sam The Hunter ali mi je postalo dosadno, stigao sam do cetvrte misije i tu stao, realna jeste, ali kad ti traze novac da bi kupio dozvolu za ostalu divljac, onda izgubis volju... Confused

aca
 nidzo da li mozes da mi das link za skidanje bird huntera 2003?

Zlocko

Podunavac kaže:
Nije lovačka igrica, ali je dobra pucačka. Call of duty, svi nastavci. Prešao sam sve osim najnovije i super su. Na ovim novijim je grafika ekstra, skoro kao film. Oružja su realna a i mnoge su stvari istorijski korektne.

U ja jako volim igrice,i vise vremena provedem za igricama nego na ucenje Grin
Pre sam igrao dosta pecanja,lovova i ostalo,a u posledlje vreme sam zapeo na call of duti,i presao sam keca,dvojku,nastavak dvojke,cetvorku,i poceo sam peticu,ali to je vec preterano za moj komp,tako da sam odustao(treba mu barem 10 min dok ocite sve da se igra)...
Ali od igranja najvise volim vazdusnu puku,mecice,neku limenku,vrabce i komsiske macore(pogotovo u februaru) Grin B)

nidzamotocross
 Evo kolege, da vas zainteresujem jednom zanimljivom igricom. U pitanju je lov sa kerom, sa pticarom i sa gonicima. Evropski nacin lova, za razliku od ostalih igrica koje su radili amerikanci. Smile Ne tako veliki izbor pusaka, ali taman onoliko kolko treba. Ne tako veliki izbor divljaci, ali su zastupljeni oni koji se najvise love kod nas. Fazan, zec, srndac, lisica, Divlja svinja, itd. Nije velika pa se brzo skida. Ko ima vremena neka pogleda. Ima i gadjanje pokretnih meta i disciplinu TRAP. Smile Vredna paznje. http://www.youtube.com/watch?v=aDelyW...re=related

A evo i linka za skidanje. Smile
http://uploading.com/files/3c4435bf/H...0x0007.rar

nenad_franc
 koelge,zamolio bih vas za malu pomoc! igram jednu online igricu,pa trebam da dovedem 10 ljudi da igraju do 10-tog levela kako bih ispunio misiju! pa bih vas zamolio da se registrujete preko ovog linka http://www.erepublik.com/sr/referrer/...d+smilovac i igrate bar do 10-tog levela,a ako vam se ne svidi,ne morate vise Smile to je neka vrsta strategije u kojoj se svaki pojedinac bori za svoju drzavu,i sto vise ljudi ima jedna zemlja,to je ona jaca! srbija je jedna od jacih zemalja u ovoj igrici i do skoro smo drzali okupirane hrvate,bosance i italijane,ali sada smo im vratili teritorije i krenuli smo u osvajanju indije,tako da je i zbog toga potrebno sto vise ljudi,jer moramo da porazimo dosta neprijatelja! u igri mozete da ratujete,da radite u firmi i da kupujete svoje firme! kada malo ojacate i steknete iskustva,mozete da se kandidujete za predsednika ili clana vlade,pa da donosite odluke u kom ce pravcu zemlja ici,da odlucujete sa kim ce zemlja uci u savez i jos mnogo sto-sta! takodje u igrici ima i specijalna jedinica koja udara po potrebi i nanosi velike stete neprijatelju! vi biste kao pocetnik isli u neku jedinicu gde biste se borili po svojoj volji,a mozete i u jedinici gde bi ste udarali po komandi! takodje postoji i jedinica koja se sastoji od lovaca,ali za nju morate prvo da ojacate Smile ima jos mnogo sto-sta,ali da ne davim vise Smile u pocetku igrica izgleda glupa,ali vremenom kaada se uhodate i vidite mogucnosti postaje zanimljiva! sta vise da vam kazem,kada u becu(cini mi se) postoji specijalno odelenje za lecenje zavisnosti od ove igrice Smile ako vam nesto nije jasno,slobodno pitajte Smile

Bajkela
 Hunting unlimited 2010 i 2011 je dosta lose odradjena igra i grafika je nekako siromasna, fizika pucanja kretanja divljaci je nerealna. Cabelas Big Game Hunter isto nije losa igrica, igra se po misijama dosta je zanimljiva. The hunter je dobra igra igrao sam je jedno vreme. Deer hunter 2005 je ubedljivo najbolja od svih igrica, igrao sam je i online i ofline dosta dugo, pravio sam pauze pa se opet vracao da je igram kao da sam je prvi put instalirao. Sve igre koje sam igrao skidao sam sa Torent sajtova. Zainteresovala me je Bird hunt 2003 ali ne mogu da je nadjem nigde . Ako neko zna gde ima da se skine neka izbaci link
Indjijanac
Lisica

Cvele
 Bajkela, slazem se sa tobom da je Deer hunter 2005 najrealnije odradjen u svakom pogledu, jedina po meni mana je sto se mogu loviti samo jeleni. Igrao sam jednu takodje po meni mnooogo dobro odradjenu igricu koja se zove Trophy hunter 2003, jeste da je matora skoro 10 godina, ali grafika i sve ostalo u odnosu na to godiste su malo je reci perfektna! Mogu da se love mnoge vrste divljaci, jelen, los, severni jelen, ris, vuk ,medved... Moja preporuka, pa ako mozes i zelis uzivaj u igri! Evo jednog od snimaka kako izgleda http://www.youtub...ure=fvwrel

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,307 posete www.srbijalov.com