Lovačke igrice
|
nidzamotocross |
Objavljen 25.06.2011. 21:23
|

Lovčina

Upisa: 2820
Pristupio: 19.02.2011. 19:15
|
Hehe, Cvele, ovaj je bio ALBINO, i bio je u trku i to daleko od mene i isao u susret drugom lovcu ( na serveru ) tako da sam pucao i pogodio u kicmu, na sta je usporio i isprecio mi stomak, pa dobio jos jedan.... Kao sto rece, i kod mene je vecina odstreljena jednim, ali ovaj ne spada tu....
A za guske, gledam da simuliram bas onako kao sto se radi u pravom lovu, prikradanjem, a onda ustanem, ona poleti i .. A ovde sam lovio samo karabinom, nisam nosio polozaru, tako da nije bilo izbora... E sad, sto ti ne mozes karabinom da ih pogodis, to je tvoja stvar...
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
|
|
|
|
Cvele |
Objavljen 26.06.2011. 19:40
|

Lovčina

Upisa: 3225
Pristupio: 18.09.2009. 20:03
|
Hahahahaaaaa karabinom ih zmureci pogadjam
 Lov je za mene život =))) 
|
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 26.06.2011. 21:12
|

Lovčina

|
Ma mene kad vide da ustanem, sve se izokrecu po jezeru, ja mislio da mi igricu za'vatio pticji grip... Dobro je sto se ne love svinje, morao bih vakcinu da primam...
|
|
|
|
Cvele |
Objavljen 27.06.2011. 00:23
|

Lovčina

|
Hahaha da, da.... nego, ja nisam imao srece da odstrelim tog Albino.... i kako igras na netu, tj koj server i jel' treba jos nesto osim osnovne igrice ?! nije drugo, nego da ti objasnim kako se igra
|
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 27.06.2011. 19:33
|

Lovčina

|
Hehe, Cvele igram na netu, u igrici imas servere, ali moras da instaliras PATCH 1.2, to mozes skinuti bilo gde na netu... I onda udjes na server i
|
|
|
|
BojanKG |
Objavljen 27.06.2011. 21:09
|

Veteran

Upisa: 577
Pristupio: 23.08.2010. 21:12
|
Jel ima neko link gde mogu da skine ovu igricu?
|
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 27.06.2011. 21:14
|

Lovčina

|
Igra
http://www.megaupload.com/?d=3AZVJDME
Crack za igru
[url]http://www.megaupload.com/?d=OIXJONVW
[/url]
|
|
|
|
Dragan CH |
Objavljen 23.08.2011. 18:20
|

Pripravnik

Upisa: 2
Pristupio: 23.08.2011. 16:58
|
nidzamotocross kaže:
Moja omiljena igrica...
Evo mene i mog trofeja..
Sadrzi lov na skoro sve vrste divljaci, pernata, sitna, krupna...
Ovako to izgleda kroz optiku....
A ovako oci u oci...
Svidja mi se posebno sto imate raznorazne vabilice, raznovrsno oruzje, optiku i lovite uz pomoc vodica a sadrzi i pecanje uz pomoc raznih varalica, sa camca, na prelepim jezerima... Grafika perfektna...
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.
Pravilo foruma je da se predstavimo pre svakog upisa!
Srbijalov Admin Tim!
volim lov ;)
|
|
|
|
Dragan CH |
Objavljen 23.08.2011. 18:20
|

Pripravnik

Upisa: 2
Pristupio: 23.08.2011. 16:58
|
kako skinuti,tj gde??
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.
Pravilo foruma je da se predstavimo pre svakog upisa!
Srbijalov Admin Tim!
volim lov ;)
|
|
|
|
nenad_franc |
Objavljen 07.09.2011. 01:19
|

Veteran

Upisa: 968
Pristupio: 05.04.2010. 21:22
|
jel moze neko da mi objasni sta da radim sa ovim dodacima za bir hunter kad ih skinem? jel trebam samo da ih iskopiram u odredjeni folder ili...? |
|
|
|
Sasa frrr |
Objavljen 07.09.2011. 02:15
|

Član

Upisa: 175
Pristupio: 28.02.2011. 20:04
|
Jel igra neko TheHunter? Igra mora da se igra online, moras da napravis account i da skines igru, jednostavno je. Jedna od najbolje uradjenih lovackih igara, dosta realna. Od divljaci imaju jeleni, d.svinje, fazani, los, medvjed, d.koze, kojoti.. Igra se po misijama. |
|
|
|
Neca92 |
Objavljen 07.09.2011. 18:41
|

Lovčina

Upisa: 1459
Pristupio: 14.12.2010. 19:29
|
Sasa frrr kaže:
Jel igra neko TheHunter? Igra mora da se igra online, moras da napravis account i da skines igru, jednostavno je. Jedna od najbolje uradjenih lovackih igara, dosta realna. Od divljaci imaju jeleni, d.svinje, fazani, los, medvjed, d.koze, kojoti.. Igra se po misijama.
Daj link za skidanje...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
|
|
|
|
Sasa frrr |
Objavljen 07.09.2011. 20:02
|

Član

Upisa: 175
Pristupio: 28.02.2011. 20:04
|
Nema klasicnog skidanja, idi na www.thehunter.com i napravi account pa onda skines launcher za igru i to je to, jednostavno je, moras je uvijek igrati online, prijavis se i lovis
Evo da te zainteresujem http://www.youtub...EHBhOSKOc. |
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 09.09.2011. 22:42
|

Lovčina

|
nenad_franc kaže:
jel moze neko da mi objasni sta da radim sa ovim dodacima za bir hunter kad ih skinem? jel trebam samo da ih iskopiram u odredjeni folder ili...? 
Imas uz skinutu mapu ili neki dodatak i fajl "Readme" gde pise u koji folder trebas da prebacis i ako treba jos nesto da odradis da bi to funkcionisalo u igrici..
Igrao sam The Hunter ali mi je postalo dosadno, stigao sam do cetvrte misije i tu stao, realna jeste, ali kad ti traze novac da bi kupio dozvolu za ostalu divljac, onda izgubis volju...
|
|
|
|
aca |
Objavljen 07.12.2011. 19:17
|

Veteran

Upisa: 644
Pristupio: 18.03.2010. 19:42
|
nidzo da li mozes da mi das link za skidanje bird huntera 2003? |
|
|
|
Zlocko |
Objavljen 27.05.2012. 01:27
|

Stari član

Upisa: 231
Pristupio: 31.07.2010. 01:55
|
Podunavac kaže:
Nije lovačka igrica, ali je dobra pucačka. Call of duty, svi nastavci. Prešao sam sve osim najnovije i super su. Na ovim novijim je grafika ekstra, skoro kao film. Oružja su realna a i mnoge su stvari istorijski korektne.
U ja jako volim igrice,i vise vremena provedem za igricama nego na ucenje
Pre sam igrao dosta pecanja,lovova i ostalo,a u posledlje vreme sam zapeo na call of duti,i presao sam keca,dvojku,nastavak dvojke,cetvorku,i poceo sam peticu,ali to je vec preterano za moj komp,tako da sam odustao(treba mu barem 10 min dok ocite sve da se igra)...
Ali od igranja najvise volim vazdusnu puku,mecice,neku limenku,vrabce i komsiske macore(pogotovo u februaru) B) |
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 06.07.2012. 23:35
|

Lovčina

|
Evo kolege, da vas zainteresujem jednom zanimljivom igricom. U pitanju je lov sa kerom, sa pticarom i sa gonicima. Evropski nacin lova, za razliku od ostalih igrica koje su radili amerikanci. Ne tako veliki izbor pusaka, ali taman onoliko kolko treba. Ne tako veliki izbor divljaci, ali su zastupljeni oni koji se najvise love kod nas. Fazan, zec, srndac, lisica, Divlja svinja, itd. Nije velika pa se brzo skida. Ko ima vremena neka pogleda. Ima i gadjanje pokretnih meta i disciplinu TRAP. Vredna paznje. http://www.youtube.com/watch?v=aDelyW...re=related
A evo i linka za skidanje. 
http://uploading.com/files/3c4435bf/H...0x0007.rar
|
|
|
|
nenad_franc |
Objavljen 26.09.2012. 20:57
|

Veteran

Upisa: 968
Pristupio: 05.04.2010. 21:22
|
koelge,zamolio bih vas za malu pomoc! igram jednu online igricu,pa trebam da dovedem 10 ljudi da igraju do 10-tog levela kako bih ispunio misiju! pa bih vas zamolio da se registrujete preko ovog linka http://www.erepublik.com/sr/referrer/...d+smilovac i igrate bar do 10-tog levela,a ako vam se ne svidi,ne morate vise to je neka vrsta strategije u kojoj se svaki pojedinac bori za svoju drzavu,i sto vise ljudi ima jedna zemlja,to je ona jaca! srbija je jedna od jacih zemalja u ovoj igrici i do skoro smo drzali okupirane hrvate,bosance i italijane,ali sada smo im vratili teritorije i krenuli smo u osvajanju indije,tako da je i zbog toga potrebno sto vise ljudi,jer moramo da porazimo dosta neprijatelja! u igri mozete da ratujete,da radite u firmi i da kupujete svoje firme! kada malo ojacate i steknete iskustva,mozete da se kandidujete za predsednika ili clana vlade,pa da donosite odluke u kom ce pravcu zemlja ici,da odlucujete sa kim ce zemlja uci u savez i jos mnogo sto-sta! takodje u igrici ima i specijalna jedinica koja udara po potrebi i nanosi velike stete neprijatelju! vi biste kao pocetnik isli u neku jedinicu gde biste se borili po svojoj volji,a mozete i u jedinici gde bi ste udarali po komandi! takodje postoji i jedinica koja se sastoji od lovaca,ali za nju morate prvo da ojacate ima jos mnogo sto-sta,ali da ne davim vise u pocetku igrica izgleda glupa,ali vremenom kaada se uhodate i vidite mogucnosti postaje zanimljiva! sta vise da vam kazem,kada u becu(cini mi se) postoji specijalno odelenje za lecenje zavisnosti od ove igrice ako vam nesto nije jasno,slobodno pitajte  |
|
|
|
Bajkela |
Objavljen 24.11.2012. 00:00
|

Član

Upisa: 105
Pristupio: 04.09.2012. 23:29
|
Hunting unlimited 2010 i 2011 je dosta lose odradjena igra i grafika je nekako siromasna, fizika pucanja kretanja divljaci je nerealna. Cabelas Big Game Hunter isto nije losa igrica, igra se po misijama dosta je zanimljiva. The hunter je dobra igra igrao sam je jedno vreme. Deer hunter 2005 je ubedljivo najbolja od svih igrica, igrao sam je i online i ofline dosta dugo, pravio sam pauze pa se opet vracao da je igram kao da sam je prvi put instalirao. Sve igre koje sam igrao skidao sam sa Torent sajtova. Zainteresovala me je Bird hunt 2003 ali ne mogu da je nadjem nigde . Ako neko zna gde ima da se skine neka izbaci link
|
|
|
|
Cvele |
Objavljen 24.11.2012. 12:32
|

Lovčina

|
Bajkela, slazem se sa tobom da je Deer hunter 2005 najrealnije odradjen u svakom pogledu, jedina po meni mana je sto se mogu loviti samo jeleni. Igrao sam jednu takodje po meni mnooogo dobro odradjenu igricu koja se zove Trophy hunter 2003, jeste da je matora skoro 10 godina, ali grafika i sve ostalo u odnosu na to godiste su malo je reci perfektna! Mogu da se love mnoge vrste divljaci, jelen, los, severni jelen, ris, vuk ,medved... Moja preporuka, pa ako mozes i zelis uzivaj u igri! Evo jednog od snimaka kako izgleda http://www.youtub...ure=fvwrel
|
|
|