Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prihrana sitne divljači u zimskom periodu!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prihrana sitne divljači u zimskom periodu!
Gandalf the gray
 Jos malo prirodnog materijala za krov!!

darkon
 Evo i tog drugog,koje sam sklepao na brzinu.Treba jos raditi na njemu,posto je ovo samo privremeno.

darkon
 Slika istog,nakon 3 dana.
Tragova od raznih zivotinja okolo,a kukuruza nigde.

zoranp
 Darkon neka brate hvala Bogu pa ima divljači ,a i onih koji istu vole i štite..svaka čast Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Dalibor89
 da se i ja ukljucim na ovu temu, ewo ovako, kod nas u LU ide ovako, ima nas 70 lovaca, imamo 6600 ha povrsinu i na 2 lovaca ide jedna remiza(hraniliste za sitnu divljac) i kod nas je to sto svaki lovac(odnosno 2 lovca na jednu remizu) moraju da naprave do pocetka lovne sezone remizu. ako ne naprave do tada, ti lovci nemozu da izadju u lov, i to po tad dok ne naprave. eto tako je kod nas u LU.B)

Dalibor89
 <script src='http://img27.imageshack.us/shareable/?i=dsc00073cm.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img27.imageshack.us/img27/8648/dsc00073cm.jpg</noscript>

Dalibor89
 e to je moja remiza licno. juce sam nosio jos kukuruza, i tragova oko nje je bilo jako puno. a ima i od lisica, pa zato danas idem u cekanje.Bye

arsa
 Druze Dalibore89 samo a te ispravim da ne dodje do zabune kod mladjih lovaca. Remiza je staniste divljaci a ne hraniliste. Remize se prave u nedostatku prirodnog stanista divljaci(razne korovske biljke mesane i zasadjene od strane lovaca) i to pretezno u Vojvodini gde je poljoprivreda jako zastupljena i obradjuje se veliki deo povrsine lovista.B)

lovac Joca i Luka srbijalov

Dalibor89
 vidi darkon, ja sam iz Vojvodine i kod nas se zove remiza. nisam to ja izmislio ali tako sam cuo od Lovnika, Sekretara i Precednika. ali nema veze za ispravku.

Dalibor89
 medjes13 evo kada mi pravimo remize(kako darkon kaze hranilista) ali mi zovemo i tako i tako. al neka budu hranilista. to je pravljeno jedno nedelju dana pre pocetka lovne sezone, i izgleda ovako.Bye

Dalibor89
 <script src='http://img140.imageshack.us/shareable/?i=medjes13.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>img140.imageshack.us/img140/5266/medjes13.jpg</noscript>

darkon

dalibor89-RK kaže:
vidi darkon, ja sam iz Vojvodine i kod nas se zove remiza. nisam to ja izmislio ali tako sam cuo od Lovnika, Sekretara i Precednika. ali nema veze za ispravku.

Nije darkon napravio ispravku.No no no

Inace,svaka cast za hranilista.B)

Dalibor89
 pa sad vidim$aAa Arsa je. izvini darkon.

aca
 danas sam napravio hranilicu za sitnu divljac.sutra cu da slikam i da vidim dali je divljac bila aktivna kod hranilice.poz

Dalibor89
 aco postavi nam onda slike da vidimo i mi hranilicu.Smeko

Jank
 Lepa hranilica dalibor89-RK lepo i brzo napravljeno a itekako korisno, dobar primer kako od postojećeg materijala može da ispadne dobra hranilica za divljač....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Dalibor89
 hvala Jank, joj nije to bilo nabrzaka, ja drugar smo otisli od 11 ujutru pa smo se vratili vec bio mrak. pravili smo prvo moju a onda smo njegovu napravili. bilo je bas super provod u prirodi, kad smo zavrsili pa smo pekli kobasice, ma bilo je stvarno super. A hranilica je napravljena od prirodnog materijala, od kukuruzovine i trske je pokrivac. to sluzi jednu godinu, ako neko ne zlonamerno pokvari a takvih ima kod nas, najvise onih koji seku drvece. ali ja se za moju nebrinem jer je moja jako daleko i jos je preko kanala sa druge strane sela.

aca
 dacu dalibora ali tek sutra posto sad nisam u mogucnosti

Dalibor89
 vazi, cekamo pa da vidimo.Smeko

aleksa
 Ovo hraniliste pripada caletu i meni i trudimo se da sto cesce ubacimo kukuruz u ovom teskom zimskom vremenu. Svaki put kad odem kukuruz od prethodnog puta je pojeden. Dokaz da divljaci ima,sto mi je jako drago.

i54.tinypic.com/9r0tv5.jpg

i51.tinypic.com/23w4sbp.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Novi Zakon o divljači i lovstvu PROPISI O LOVU 616 24.09.2023. 16:44
Divljač i saobraćaj DIVLJAČ 63 07.08.2022. 21:10
Najznačajnije osobine mesa divljači STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 8 20.07.2022. 20:18
Izmene zakona o divljači i lovstvu PROPISI O LOVU 116 09.06.2020. 18:05
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 29
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,689,965 posete www.srbijalov.com