Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovački Ranci i Torbice.

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovački Ranci i Torbice.
bturjane
 Kolega canis aureus video sam kod nas na rostiljijadi u Leskovcu bio je jedan stariji majstor od zanata ove modele torbice kao Keltove samo u tamno braon varijanti,sa malim redenikom za 8 lovackih metaka i model sa redenikom za karabinsku i lovacku municiju isto je imala mali dzep i bio je model sa dve pregrade dobro sam ih zagledao jer i ja imam zelju za jednom ali mi je bilo skupo cena je bila 50 e ako te interesuje mogu da ga potrazim 
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

canis aureus
 bturjane druže, sad nisam baš pri lovi pa mi je 50e malo mLogo ali kad bude para biće i pazara

-a ima li dovoljno mesta u tim torbicama?(staje li pola vekne 'leba, osrednja šaka slanine ili par domaćih kobasica, glavica crnog luka, par ljutih paprika, politarka flaša... i tako to)
Zbunjen
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DakiNS
 Canis onda moraš kupiti onu japansku torbicu 10x10 cm a pored svega nabrojanoga stane još i dva zekana i dva petla, ukoliko lepo složiš možeš poneti i gajbu pivaROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kelt
 sta je sve nabrojio trbala bi mu torbica sport biliGrin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

canis aureus

DakiNS kaže:
Canis onda moraš kupiti onu japansku torbicu 10x10 cm a pored svega nabrojanoga stane još i dva zekana i dva petla, ukoliko lepo složiš možeš poneti i gajbu pivaROFL

Grin
misliš kao onu što Sport Bili ima?!?Grin
e pa u ovu mojNu sve to(nabrojano) staje +brica +jabuka Yes
Sport Bili ništa drugoConfused
i42.tinypic.com/2eqaxco.jpg
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DakiNS
 Kelt, CanisB)

bturjane
 Pa kolega svaka cast za pakovanje ali ove sto sam ja gledao su stvarno extra ali kao sto reko i meni je 50 e malo bilo mnogo enapa cu sledeci put ici u trgovinu solo 
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

zex66
 Te torbice su šmekerica... a koža Frown pa sam ih voskirao .. pa .. ih bre Smile Imam ih tri, i nijedne ne mogu da se odreknem. Video sam u zemunu slične u radnji (11.000,00rsd) . Ove moje su sa starog buvljaka u Pančevu. Prodaje se još jedna za 1000,00rsd, mada koža nije baš kao na ovima.

vlada lovac

kelt kaže:
Bravo 2 imamo slican ukus kolegaiveli 3samo ja pijem vino a ne pivo

Imam i ja slican ukus i pijem vino, al nemam torbicu Angry

zex66
 [img][/img]

najic
 Brate Canise i drugari tatatirci , bas kao KELTovu torbicu pravi Vlada Krslanski iz Sopota firma je Blank, ali cena je ..... boli glava mada je sve koza pa ....nije reklama da se razumemo samo informacija
E da ima dodatak mrezicu koja visi ispred ili iza torbice za sitnu dviljac ...

nemeza
 Kolega, postavi kontakt telefon pa ko hoće da može da kontaktira. Pozdrav. Bye

Cvele
 Stvarno lepe torbice! Smile Potrazicu na sledecem sajmu u Nisu... mozda bude bilo nesto, ako ne isto, barem slicno... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

alex
 JA imam torbu MIleta Dragica ogromna torba ali da ne verujete kako je laka za nosenje 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Sniper Hunter

alex kaže:
JA imam torbu MIleta Dragica ogromna torba ali da ne verujete kako je laka za nosenje

E sinko kad imas 18 godina sve je lakoROFL

DakiNS
 Malo je koja torba teška,ali uvek ima to ali,kada se lepo krene u lov pa se unutra počne tovariti, pa tovariti, pa još ti neko od kolega stavi samo jednu veknu hleba ili kao Rančer ceo doručak za njih trojicu , e onda je torba i dalje laka samo sadržaj pretežakGrin

alex

Sniper Hunter kaže:

alex kaže:

E sinko kad imas 18 godina sve je lakoROFL

E to ste u pravu kolega Smile
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Max011
 Vidim da je izbor opreme vrlo često kamen spoticanja medju lovcima. Za mog drugara Saleta pored puške i municije najvažniji deo opreme je njegov omaleni ranac.Inače Sale veliki lovac,geometar, čovek (140 kg žive vage) i komunista (voleo je Cobeta do zadnjeg trena) na sledeći način dolazi do idealne težine ranca potrebnog za dnevni boravak u prirodi: 1,5 litra belog + 1,5 litara kisele+1,5litara obične vode Hrana 0,5 kg za mene + 0,5 kg za ove što se češu + 0,5 kg biće i neki gost +0,5 kg za svaki slučaj + 3 vekne hleba (jedna je malo dve su taman treća za svaki slučaj) treba poneti i presvlaku dosta se znoji, foto aparat i rezervne baterije da dokaže nevernicima kako je bilo a od skora i dvogled, nadje se tu i neki slatkiš možda i flaša žestine ukupno brat bratu dvadesetak kilograma.Napomena količina je za dnevni lov eventualno dva dana uz razmatranje obaveznih rezervnih i alternativnih varijanti ishrane.Pa drage kolege voleo bih da čujem vaše mišljenje a ja Saleta ne menjam ni za živu glavu dok ga imama ićiću lak k/o perce.

Priča je sa jednog drugog foruma ali zavređuje da se i ovde objavi ... Grin
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Bajkela
 Ja za sad koristim ova dva. Ovaj veci vise koristim, s obzirom da sam pripravnik a i kako red i obicaji nalazu treba da ponesem i poneku stvar starijim kolegama ;) .
Indjijanac
Lisica

ilija 9
 danas smo se ponovili sa dva nova ranca jedan je od maskirnog materijala a jedan je zelene boje on je malo veci

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,777 posete www.srbijalov.com