Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vreme izbora - promene!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vreme izbora - promene!
DakiNS
 Mislim da ga je onaj ban previše zaboleo , zato i pominje forum.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 A šta onda treba da kažem za jeremiju... r=b
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 da to je taj lovočuvar u LU Krčedin,pre izvesnog vremena kada je zaposlen kao lovočuvar imao sam priliku da razgovaram sa njim i kroz razgovor mu provukao da svoje rezultate rada u lovištu slobodno slika i prikazuje jer time promoviše svoje LU i lovište,medjutim nevidim nigde da je to uradio da se vidi koliko je LTO napravio u lovištu,koliko je soli i hrane postavio,jer znam da mu LU moze uvek obezbediti veliku količinu soli,nafte za kaljužišta,hrane,gradje za čeke i slično...ali sam lično video predlog pravilnika o disciplinskoj i materijalnoj odgovornosti koji je nesebično dao svom kolegi "lovočuvaru" iz mog LU sa kojim je vidjen više puta u javnosti .Ko zna odakle se oni znaju možda sa velikog odmora.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Evodija
 E baš sam se vratio sa razgovora koji sam imao sa Predsed. LU KRČEDIN. Rekao mu danas Grba da mi je poslao virus koji je 3 godine čuvao u svom kompjuteru. I da sam ga pokupio. pa sad ne mogu da vam se javimSmeko. Usput da znate KRLE 23 nije lovac. to je mladi biz(M)ismen koji svojim jagodinskim mercedesom dolazi u SILOSE i u ZZ. Dobio je zadatak na silosu.

DakiNS
 Evodija da li je to ovaj " matori " Krle ?

Kristijan, lovac iz okoline NS, nemac ptičar, puška zh, lovac preko 30 godina, dipl. pravnik po struci.
Pozdrav svima dobrim lovcima!

Evodija
 Nemoj tako o mom sekretaru L U . Član 55 statuta LU Krčedin kaže: SEKRETAR NEMOŽE OBAVLJTI DRUGU FUNKCIJU U ORGANIMA LOVAČKOG UDRUŽENJA (osim Milana Grbe). Možda on uči FAZANERISTU kako da bude i sekretar LU.Dragoljupe

zoranp
 ..jel bre kolege..piše li iko na onome loristu osim onih par administratora i par pogubljenih lovočuvara...s tim što sumnjamHmmm da su administratori ustvari svi jedan te isti čovek!!

LIMUUNNNNEEEEE SRPPPSKIIII SIIINNEEE....NEMA PREDAJE, LAJ NA BAGRU, A AKO TREBA DA SE ŠAMARA VALA ZNAMO I TO, SAMO ZOVI...MI NISMO PATRIOTSKI PLJAČKAŠI!!!Kalanjikov
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

saja rudnik
 Meni se mnogo svidja ovaj portal-Na njemu saznam sve sto me zanima i interesuje iz prve ruke od dobrih i pouzdanih ljudi tako da verujem da me netreba neki drugi portal za neke krucijalne informacije.Mada mislim da sam se uclanio i na taj portal Lorist ili kako se vec zove ali da nikada nisam nista komentarisao,nemam ni jedan post.Iskreno bilo mi nesto sumljivo u vezi tog portala..ha..ha..Na prvo citanje...
Saja Rudnik

Indjijanac
 U Indjiji danas lep dan za lov,zbog povrede noge nisam išao u lov,ali sam se čuo sa nekoliko lovaca,sve uobičajeno,pre lova fazanerista im je objasnio šta se danas lovi i izdao dozvole za lov......Stidljiv

zoranp
 ..šta će čovek , nema nikog odgovornijeg, pa siroti fazanerista izdaje dozvole za lov...pa valjda se zna geslo većine naše lovačke populacije...U LOV SE MORA IĆI, BEZ PAPIRI, SA PAPIRI, BILO DIVLJAČI ILI NEBILO..LOV NESME DA TRPI!!Cry
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala

Indjijanac kaže:
U Indjiji danas lep dan za lov,zbog povrede noge nisam išao u lov,ali sam se čuo sa nekoliko lovaca,sve uobičajeno,pre lova fazanerista im je objasnio šta se danas lovi i izdao dozvole za lov......Stidljiv

A ko je onda potpisivao dozvole za lov?!?
Imate li vi upravnika lovišta?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 Foto

DakiNS

Lala kaže:

Indjijanac kaže:

A ko je onda potpisivao dozvole za lov?!?
Imate li vi upravnika lovišta?

Imaju Lalo imaju , al bolje da nemaju. Taj pokupi 200 000 dindži i spava kod kuće, novci u džepu a ništa se ne radi , ili mu možda još neko plaća da ništa ne radiLovac 3

DakiNS
 Molio bih Janka da postavi mapu kako se od Novog Sada dolazi do Inđije, trebalo bi pomoći upravniku da pronađe put , jer mislim da do sada nije ni jednom bio u LU Fazan Inđija. Ili je možda u pitanju rivalstvo između imenovanog upravnikaSpavanje i direktoraLisica ko će u stvari da ode do Inđije.Izgleda da se nikako ne mogu dogovoriti ili je u pitanju strah jer tamo se mora nešto preseći, pa da se ne zamere nekome.Lovac 3

Evodija
 Daki lako je.Inđija se nalazi na putu Novi Sad - Beograd. Ali ima jedan mali problem. Na pola puta do Inđije na raskrsnici Banstol, stoje putokazi. Pravo - Inđija, Levo Čortanovci, "SIDRO"(pardon Beška)i levo - jagnetina (pardon Krčedin). E tu se uvek zayebu (ko Radovan 3.) pa skrenu levo.nikad da produže pravo. Neznam zašto? Ali saznaću i odučićemo ih!RaanjDobro jutro

Evodija
 Umalo da zaboravim!!!Daki, ima i tzv "istočna varijanta". Autoput Beograd - Novi SAD. Dođe se iz NS brzo do Dunava pa onda još brže preko mosta/ MRKA napravio dva/. Ali kada se pređe most, a levo sijaju "SILOSI" (i danju i noćom) E tu se mora svratiti. Jeftino snabdevanje koristi se čuvena "greb-greb" kartica. I tu se putovanje za Inđiju završavaHaHaHaPismo

Lala
 Danas čujem da smo dobili još jednog člana kluba 'štampara' upisa sa foruma.
Jedan licencirani lovni radnik iz jednog mesta pokraj Dunava, dika i ponos svog LU, se bacio na štampanje upisa nekolicine ljudi sa foruma, kako starih, tako i novih članova - valjda pravi čovek kompilaciju, a možda usput i nauči nešto! Grin
Samo da se ne izgubi u lovištu, to se brinem danonoćno! Bolje da se, za svaki slučaj, drži asfalta! Što je sigurno, sigurno je.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

zoranp
 Jel Lalo , a da nam odštampaju i koji kalendar sa logom ovag našeg foruma..mislim platićemo mi, pa nismo mi iz LSV, LSS i sličnih organizacija, pa da volimo onako za mule!!Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 [movie=youtube]EUxvYqACUGA[/movie]

DakiNS
 Kolege evo i vesti stare tri ili četiri dana. UPRAVNIK (tačnije dva) PRONAŠAO INIJU.HaHaHa Problem je verovatno bio u naporu koji su uložili da stignu do Inđije da nisu imali snage da se upuštaju mnogo u analizu rada a još manje da nešto konkretno urade. Ali barem su ispoštovali formu, sasvim je druga stvar koliko su spremni da izgube licencu zbog nepravilnosti koje su tamo na delu a oni nisu odreagovali kako to zakon propisuje. Samo ne znam posle gubljenja licence da li će "onaj što mu je skupa školarina i podmladkar" završiti na nekoj farmi ili će dobiti posao savetnika u VL.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Bezbednost u lovu: pre, za vreme, i posle! METODE LOVA 55 01.02.2014. 21:30
Prognoza promene vegetacije,zbog klimatskih promena u Sloveniji STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 11.10.2013. 18:47
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,623 posete www.srbijalov.com