Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: SAINT HUBERT - Lovac i pas

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
SAINT HUBERT - Lovac i pas
Lala
 E baš to!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 pa to postade kao ona lovačka kletva: Dabogda odma ulovio zeca, ili vozačka kada kupiš auto a oni ti kažu : dabogda ga vozio 20 godina.HaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kosmajski div
 Ma kakav blagajnik Lalo, to je blatnjava funkcija i kod njega nisu novci, tako da ti ta skromnost u opste ne prilici, a ni nama clanovima foruma ne odgovara.Mi hocemo da ti kao kompjuterski mag upadnes tamo i da sve iz korena promenis, odbacis sve trulo, vratis zanimljivo i tako mozemo da vratimo dane pravog lova , takmicarske kinologije, odgoja divljaci i sve sto ne ide uz ovu danasnju trulez.Znam da to ne moze da bude , ali neka oni koji mozda citaju ovo vide nase nezadovoljstvo svim prevarama , korupcijom, ogovaranjima i glupostima koja ne idu uz lovacku , a pogotovo kinolosku etiku.

kosmajski div

DakiNS kaže:
Ma složio bih se ja kada bi se mene pitalo, ali se ne pita. Najveća Lalina vrlina je njegovo poštenje i transparentnost, a i britkost. Međutim čovek ima svoju viziju budućnosti , porodičan posao koji se ne može napustiti tako lako , a sa druge strane ima mladih ljudi neiskvarenih a školovanih koji bi sa dobrim nadzornim odborom briljirali. Kod nas je najveći problem kontrola rada i transparentnost . Ali odosmo Van temeNazad na temu

Nikada nista nisam imao protiv mladih ljudi i u svemu ih podrzavam, e jedino se ne slazem da mlad covek treba da rukovodi, bez obzira na postenje.Mlade treba pustiti da rade i uz rad da se usavrsavaju i kad ostare to svoje iskustvo da prenesu drugima.Mladom coveku sve treba i sa njime je najlakse manipulisati .Pa nasa Srbija je tako i postradala, od 2000 g. su doveli iz Amerike razne mlade strucnjake , postene i bez igde icega, a sada , oni najveci Srpski bogatuni.

DakiNS
 Kolega Kosmajski podebljao sa ono najbitnije u mom upisu.B)

zoranp

INTERMAKER kaže:
A zamislite da Lala stvarno postane neko od gore pomenutih funkcija... bilo koja: LSS, LSV... pa da ga "nategnemo" na SRBIJALOV-u, onako "drugarski" ... (a pre toga naravno, uklonimo admin funkcije, jer ima "jaču" ) .. da mu se ispuni ona "narodna" "Dabogda ti se ime pominjalo na SRBIJALOV" ROFL

Pa crni interu, kude bre lalu da "nategnemo"... ako nema nešto bolje, vala nećemo ni njega...jest da je to sad IN, ali ni drugarski ne dolazi u obzir ROFLHaHaHaROFL!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp
 Dolazi li ko na kup u Mladenovo u subotu??..da se nađemo, koju da prozborimo!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Jank

zoranp kaže:

INTERMAKER kaže:
A zamislite da Lala stvarno postane neko od gore pomenutih funkcija... bilo koja: LSS, LSV... pa da ga "nategnemo" na SRBIJALOV-u, onako "drugarski" ... (a pre toga naravno, uklonimo admin funkcije, jer ima "jaču" ) .. da mu se ispuni ona "narodna" "Dabogda ti se ime pominjalo na SRBIJALOV" ROFL

Pa crni interu, kude bre lalu da "nategnemo"... ako nema nešto bolje, vala nećemo ni njega...jest da je to sad IN, ali ni drugarski ne dolazi u obzir ROFLHaHaHaROFL!!!

Obojica ste u pravu....ali ko mi dirne druga iz predškolskog...dirnuo je u osinjak...HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala

kosmajski div kaže:
Mi hocemo da ti kao kompjuterski mag upadnes tamo i da sve iz korena promenis, odbacis sve trulo, vratis zanimljivo i tako mozemo da vratimo dane pravog lova , takmicarske kinologije, odgoja divljaci i sve sto ne ide uz ovu danasnju trulez.Znam da to ne moze da bude , ali neka oni koji mozda citaju ovo vide nase nezadovoljstvo svim prevarama , korupcijom, ogovaranjima i glupostima koja ne idu uz lovacku , a pogotovo kinolosku etiku.

Nit' sam ja neki mag kompjuterski, niti to što pišeš može da uradi jedan čovek.
A nisam ja kao neki, pa da upadam bilo gde; neki su tako onomad, sećam se, upadali u neke insititucije, kobajagi da reše sve, pa od svega nije bilo ništa, nego je još gore.

Probleme u lovstvu i lovačkim organizacijama mogu da reše samo lovci; nema tog pojedinca sa čarobnim štapićem koji može to da uradi. Neki put pomislim, da bi nekog efekta mogao imati neki drugi štapić, nalik onom kojim se 'krste' mladi lovci, ali to je samo pomisao. Smile
Kad to rekoh, pitam se, da li ovi koji drpaju lovu, jedan drugog medjusobno krste, kada prvi put maznu nešto? Grin
Samo onda kada većini lovaca dopizdi da gleda i sluša ovo što se radi, i kada ukapiraju da su im prazna lovišta, a da novci odlaze pitaj Boga gde, e tada, kad skontaju, tada će sva ova ekipica koja petlja i mulja otići sama. A ko će doći na mesto starih, to opet direktno zavisi od lovaca; pa vi onda kolege, i dalje nemojte ići na skupštine vaših LU, i dalje dižite ruke ne znajući ni za čega ni za šta glasate, pa se posle čudite zašto nam je ovako kako je. I očekujte da vam neki Marko, Janko, Lala, Sremac, Slava, ili bilo ko drugi rešava probleme. Nema od te priče ništa.
Sad će me administratori opomenuti da sam off topic!

Upis je van teme, off topic, pišemo o St.Hubertu
Srbijalov Admin Tim

Sremac75
 Uf, jbt....znao sam da će ovaj jednog dana sam sebe BANovati!ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Viriš ti, viriš, Sremac, samo se uloguješ kad te direktno pomenem? No no no

Glavu o zidConfused

DakiNS
 Lalo nema Sremac sada vremena za "sevendanje" ima veeeliko slavlje za tri danaGrin

kosmajski div
 Da ne kvarimo ovde temu, ali samo da nesto predocim kolegi Lali.
Kolega Lalo, vi kao iskusan covek ,morate znati da velike grupe ljudi mogu da demonstriraju koliko hoce ,ali te grupe nikada ne mogu da promene bilo kakvu vlast pa nece ni lovacku VLAST MOZE DA PROMENI SAMO DRUGA MANJA GRUPA LJUDI KOJA JE SPREMNA DA VLADA. To je odavno poznato, da ne davim , a ovo za kompjuterskog maga sam se naravno salio, vidim da to niste, jer jedva da ste i u tome malo bolji nego u kinologiji, hahaha.

Lala

Bacelj Djordje kaže:
pozdrav!danas na regionalnom takmicenju u mladenovu ! lovac i pas ja i as osvojili smo 69 bodova i bili takmicar sa najvise osvojenih bodova koji nismo imali divljac u turnusu od 20 minuta!
i49.tinypic.com/3dafr.jpg
ocenska lista
i45.tinypic.com/15yjqu.jpg
pretstavljanje sudiji!

Lala
 Bacelj, ako ja dobro vidim (a vidim), tebi upisali da si imao 3 x 15 NEGATIVNIH bodova - jel se to neko zeznuo pa pobrkao redove? A za psa nisi dobio ništa, barem je tako upisano? Grin

Kako bre tako da sudija upisuje, ispravlja, prepravlja?

Ako možeš, molim te, da napišeš ko je pobedio u Mladenovu, sa kojim psom (rasa), i koliko bodova je imao?
Hvala!

zoranp
 Nema šta zaista zavidan uspeh!!!HaHaHa
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 pa dobro oće li neko napisati još koju kako je proeklo regionalno takmičenje ?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

milos zoric
 Da Lalo dobro si video a ja sam sabrao i po mom racunu Djordje ima -21 poen.Upravo o ovome ja govorim godinama na ovakvim takmicenjima sude ljudi koji su se zadnji put takmicili jos dok je pokojni Joza bio ziv.I kad pocne sudjenje pocnu da traze dlaku u jajetu a to sto traze nikada nisu uradili na bilo kom takmicenju.Ima sudija koji se takmice i njima svaka cast ali takvih je malo.I molim kss i lss da vode racuna koga delegiraju jer cemo uprotivnom stalno prolaziti na takmicenjima kao ove godine.

huntinggirl1
 ta ocenska lista je katastrofalna i nevažeća,
nema faksimil, ocene nisu upisivane kako treba, ocena za psa..... koja je....
a sudije iz vremena Jože, pa tada su i bile sudije, samo ih je malo ostalo,
sudija mora odlično da poznaje pravilnik, da ima svoje pse... da je provereni iskusni lovac...da zna da se ponaša....

svima dobar pogled u subotu...
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

bogoljub
 Lalo nemo da nasedneš oko mesta blagajnika.Ja sam blagajnik već neku godinu i u blagajni promaja.Ja hteo da sve uvedem u legalne tokove ali ono ispalo da smo poslovali sa gubitkom.Ipak za blagajnika treba da se uzme neko ko može da pokrije gubitak ili ima dobre sponzore.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
Loviti u drugom lovistu ili Lovac gost! LOVAČKA UDRUŽENJA 71 21.10.2017. 10:46
LOVAC - strast,nasledje ili pomodarstvo LOVAČKE PRIČE 65 30.04.2014. 08:02
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
FINANSIJSKI IZVEŠTAJ DOO "VOJVOĐANSKI LOVAC" NOVI SAD ZA 2011. GODINU LOVAČKA UDRUŽENJA 5 08.05.2013. 23:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,532,044 posete www.srbijalov.com