Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Mile

Darko kaže:
Kako vam izgleda ovaj ker ?

Po meni bi trebao imati malo dublje grudi, i cini mi se da ima malo veci stop ali slika je jedno a videti uzivo je drugo.

Boban
 Pa da ukusi su razliciti,i svako vidi kera iz drugacijeg ugla.
A iskreno svi mi bi voleli da je nas.Yes

bela
 Bobane ti si možda najupućeniji u ovu temu
.juče smo bili u prihvatilištu u zrenjaninu zbog nekih kratkodlakih jazavičara (zakasnili smo) sa sve papirima su ih udomili.
kad tamo nemački kratkodlaki crno beli melirani sa dugačkim repom izuzetno lep ker,odrastao. samo taj rep mi je čudan što nije odsečen? pa se eto pitam dali je to po nekim novim standardima ili je zapušteno ? inače se vidi da je mlad ker.
Pas
vižlan i terier

Boban
 Bela druze,u tim prihvatilistima moze da se naleti na vrlo dobrog psa.Moj drug je nasao psa koi je bacen od strane vlasnika jer je bio oboleo od neke kozne bolesti i oni u prihvatilistu su ga izlecili i ovad drug je slucajno naleteo i uzeo tog kera .Kada je on poceo sa njim da trenira ker je bio babaroga,lovio je sa njim 2 sezone i ker je sada u Italiji,ja se bas razpisao.
U svim zemljama kao sto je Svajcarska ,Nemacka i jos pojedine zemlje kod njih se ne secu repovi to je zakonom odredjeno,kod nas jos uvek nije ali uskoro ce biti jer EU jos nije dosla do te tacke,ali veruj da ce mozda od sledece godine sigurno doci taj zakon.Pa sta fali ako ima dug rep,vazno je da ti se svidja i da ce to da bude dobar lovac verovatno ga neko izgubio dok je bio mali ili nije hteo da ga cuva pa nije hteo ni da mu sece rep.Kod nas Rotfajlerima se vise ne seku repovi.

bela
 nisam ga uzeo jer kako sam i rekao išao sam kolegi za jazavičare
pa smo se zagledali malo, mada bi mi dobro došao ker, jer mi se vižla baš srozao ove godine. videćemo već nešto možda neko kuče.
Pas
vižlan i terier

milave
 Momci-lovci pozdrav.Vidim da imate dosta interesantnih tema.Nisam sve ispratio ali evo par komentara.Sto se tice psa koga je postavio Darko,pas je fenomenalan ,malko duzi rep meni licno nesmeta,a verujem ni njemu. Kada bi ga nasao u nekom prihvatilistu uzeo bih ga bez razmisljanja.Ako moze jedan savet. Kako resavate probleme sa krpeljima?ByeBye

Lovac sa NLT-om

milave kaže:
Momci-lovci pozdrav.Vidim da imate dosta interesantnih tema.Nisam sve ispratio ali evo par komentara.Sto se tice psa koga je postavio Darko,pas je fenomenalan ,malko duzi rep meni licno nesmeta,a verujem ni njemu. Kada bi ga nasao u nekom prihvatilistu uzeo bih ga bez razmisljanja.Ako moze jedan savet. Kako resavate probleme sa krpeljima?ByeBye

imas posebnu temu za krpelje....pozz

milave

Neca Lovac kaže:

imas posebnu temu za krpelje....pozz

Neco hvala.Nov sam na forumu pa se ne snalazim najboljeStidljiv

Pozdrav.

Boban
 Milave,polako i mi smo bili novi o svemu svaka tema ima svoju rubriku.PozdravBye

Boban
 Evo jedenog pravog predstavnika svoje rase,
koji trenutno zivi i lovi u Bugarskoj.

Rade kamenorezac
 Bobane imas ekstra pse ako se budem odlucio za nkd to ce biti zbog njih.Pozdrav.

blackhunter
 au bobane kakav pas!!!!!Bravo 2...gde ih samo nalazis...stvarno pravi predstavnik svoje rase....koje poreklo vodi ovaj pas....mnogo mi se svidja...pozz
dobar pogled...lovac

milave
 Bobane ovaj Bugar izgleda odlicno.I mene zanima poreklo.MolitvaMolitva

Boban
 To je jedan fenomenalan trkac,koi je uvezen iz nemacke .
Poreklo neznam napamet,ali je babaroga od kera.

Boban
 Ova dva psa su stricevi mojoj kuji ( Indijana Ida vom Ostemberg )

milave
 Bobane i stricrvi izgledaju fenomenalno.Dali kuju vodis na utakmice ili samo u lov,Pozdrav

Lala
 Auuuu sunce ti kalajisano, kakvo prelepo sekundiranje i stav oba kera!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

blackhunter
 lepi psi nema sta...evo mog psa sa danasnjeg treninga...
dobar pogled...lovac

blackhunter
 evo jedne...
dobar pogled...lovac

blackhunter
 jos..
dobar pogled...lovac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,533,211 posete www.srbijalov.com