Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
neso
 jedna slika ( ako uspije )

Lala
 Opaaa Batooo!!!
Mašala krme! Bravo 2
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bela
 ovi štenci su zaista dobri za svoje godine(meseci)

vižlan i terier

ZOKA
 Strasni su a ne dobri,otac im ima "licencu", vepar ga bio otvorio kao konzervu ali idalje napada kao blesav.

Pozdrav!

neso
 img28.imageshack.us/img28/974/picture039.png

nenadx
 Morao sam da uvelicam nesinu sliku..Lovito vi to dobroBravo 2Onaj dole levo je izgleda prilicno krupan.Cestitke.
Dobar pogodak

neso
 Jedan mali trofej, kljove 30,4cm

img375.imageshack.us/img375/4148/15112009109.jpg

canis aureus
 Ma stvarno je mali trofejFrown
baš si skroman(možda lažnoHmmm)
da nemaš i neke malene od 40,3cmHmmm

neso
 Da nijesam ove kljove iščupao kombinirkama ( moto kliješta ) pa ostalo 10cm. u vilici
ja mislim taman 40,3cm. ( ha,ha )

Ali neka grupa ljudi na sajmu lova u Novom Sadu ( žiri za ocenjivanje ) isto tako rekoša '' ma stvarno je mali ovaj trofej ''.

img717.imageshack.us/img717/9478/picture012.png

neso
 Bez šale, ja sam po visini i građi sređnje građen crnogorac 188cm. i 95kg.
Pa na ovoj slici izgledam nekako mali ali šta je ovoj Toyoti land cruzer nije mi jasno.
Jedva smjestimo ovo kizme,

img714.imageshack.us/img714/9387/picture046.png

aca81
 Slazem se da je mali trofej,mogo je da bude i veci ali kad bi lovili slonove a ne veprove ali prema turcinu i sablja,posto si sicusan sa 188 i 95 kg onda nije ni cudo sto lovis ovakva nazimad sa kljovama od preko 30 cmHmmm
DOBAR POGLED

Lala
 Neso, imam par pitanja u vezi ovog vepra:
1. Gde je vepar odstreljen, i kada?
2. Zbog čega je lice lovca sakriveno na fotografiji, ako kažeš da si ti na njoj?
3. Zašto je uklonjena fotografija sa imageshack, vezana za tvoj post na ovoj temi broj 446, a post je sad i bez texta i bez fotografije?
4. Koji je karabin na slici sa Toyotom?

Čudi me da se nije pročulo za ovaj trofej... Barem ja nisam čuo, ako neko od članova jeste, molio bih da me ispravi.

neso
 Lala evo pokušaću da ti odgovorim :

1. Vepar je ostreljen u januaru 2009 godine. Opština Nikšić, granica sa BIH .- Vučji do. Gađao sam ga u bijegu ispred posavskog goniča 4 puta na daljini 180m ( mjereno laserom ) i prošao je neznajući da je pogođen. Nakon 5 min. čuo sam kera da ga oblajava i uputio sam se tamo. Prizor koji sam vidio je da vepar sjedi i ker ga oblajava. Jednim metkom sam ga pritukao. Kasnije kad smo ga odrali jedno zrno od 4 pogodilo ga je u donji dio kičme. Težina vepra je oko 180kg.

2. Ja sam na fotografiji i zaštitio sam lice iz samo jednog razloga što sam predstavnik
jedne velike inostrane firme pa se plašim zlopotrebe bilo koje slike.

3. Neznam koja je to fotografija i post, neznam ni zašto je uklonjena, znam da sam se dosta mučio sa prezentacijom slika pa sam vjerovatno poslao nešto pogrešno. Podsjeti me o čemu se radilo.

4. Karabin je koji je meni najviše zadovoljstva donio u lovu. Remington 7400 auto. Snajperom Bushnel 3-9x30 sa ekranom za daljinu od 50 do 500 yardi. Tu pušku sam kupio u Americi prije 25 godina. Puška montaža ( Remington sa tunelom ) i snajper namontirano i upucano u fabrici Remington i tako je i danas. Nikada niko ništa nije dirao i kao nova je. Cal. 30-06.

nenadx
 Jel to u onim kamenjarima ka Bileci.Iznenadio sam se devedesetih kada sam video koliko DS ima tamo.Ranije se mislilo da traze drugacije terene i da na takvim nemaju uslove za zivot,kad ono druga prica,sto samo govori o prilagodljivosti ove vrste.
Dobar pogodak

neso
 Da, tačno ali tu je planina Bratogošt 1530 m. Nedaleko planinina Somina 1150m, bogate četinarima,bukovinom i hrasta, tako da imaju hrastovog žira i hrane dosta. Tamo DS pojavila krajem sedamdesetih godina i teren joj savršeno odgovara.

Moje društvo nas šest svake sezone ulovimo između 20 i 40 DS ali svake godine i izgubimo po jednog najboljeg kera ( ubije ga DS ili ga pokupi vuk ) pa onda nanovo kupujemo iskusnog kera mada sada imamo štenadi do 2god. i nekoliko od 3 do 5god. Tražimo i sada da kupimo kera po Bosni i probali smo nekoliko u gateru koji imamo nijesmo zadovoljni ) Uskoro ćemo organizovat međunarodnu utakmicu rad kera na DS u gateru.

Lala
 Razumem šta si napisao. Ona fotografija je bila na imageshack, ali je uklonjena sa tog sajta, a time automatski i sa ovog, pošto se linkuje. Photo sa imageshack može da ukloni samo onaj koji je i postavio, ili administratori tog sajta.
Stvarno mi nije jasno šta se desilo.

neso
 Jedna sličica iz lova,

img535.imageshack.us/img535/4313/lovy.jpg</noscript>

Boban
 Pa lepa slicica,svaka cast majstoru na odstrelu.Bravo 2

Predator

Boban kaže:
Pa lepa slicica,svaka cast majstoru na odstrelu.Bravo 2

A psa ne komentarišeš? Smean

neso
 Ocjenjivanje trofeja

img69.imageshack.us/img69/3014/picture031.th.png
img180.imageshack.us/img180/3188/picture032.th.png
img217.imageshack.us/img217/5665/picture033j.th.png
img683.imageshack.us/img683/4417/picture034.th.png
img718.imageshack.us/img718/9937/picture035j.th.png
[URL=http://img41.imageshack

Mjerila za dodjeljivanje medalja

KLJOVE VEPRA ------- Bronzana 110,oo - 114,99

Srebrna 115,oo - 119,99

Zlatna 120 +

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,758,829 posete www.srbijalov.com