Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Polaganje lovačkog ispita

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Polaganje lovačkog ispita
mille
 A sorry. ne tajim ništa, nisam siguran šta treba da kažem Smile. Živim u Zemunu. Polagao sam direkt u LSS, tamo u Alekse Nenadovića. Hvala na informaciji za učlanjenje u LU. To nisam znao. Da li ima rok za lovnu kartu kad predajem ili mogu i kad počne sezona ?

apinest

DakiNS kaže:
I ne moraš da lovnu kartu tražiš samo u LU . Može i Srbijašume, Vojvodinašume ili NP.

Za NAŠ Nacionalni park (Fruška gora) znam da izdaje lovne karte, za JP Srbijašume ne znam, pa ne bih da grešim dušu, ali JP Vojvodinašume izdaje lovne karte samo za lovce-turiste koji preko njih love u njihovim lovištima! Zvao i proverio jesenas.
Ko ne veruje neka proveri, pa neka ih tuži, mislim da će se gospođa direktorica i gospodin predsednik UO veoma potresti... Sad

kimi

mille kaže:
A sorry. ne tajim ništa, nisam siguran šta treba da kažem Smile. Živim u Zemunu. Polagao sam direkt u LSS, tamo u Alekse Nenadovića. Hvala na informaciji za učlanjenje u LU. To nisam znao. Da li ima rok za lovnu kartu kad predajem ili mogu i kad počne sezona ?

Probaj onda Batajnica, Bežanija, Ugrinovci,Surčin. To ti je najbliže i sve je LU Zemun. Preporučio bih ti da ti prioritet bude učlanjenje u neku od sekcija, ne zanosi se puno sa lovnom kartom i komercijalom sem ako nemaš viška para.
Čak ti je bolje da pristaneš da "trajberišeš" u nekoj sekciji nego da ideš u komercijalu.
Šta je lov?? Prevashodno druženje ako gledamo ljudsku stranu a to u komercijali nećeš naći. Ja lično nikad ne bi išao u komercijalu sam.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

mille
 Hvala Kimi.
Okrenuću par brojeva LU da im iznesem situaciju pa da vidim da li bi me i u šta primili. Voleo bi da mogu što pre u lov, odnosno ne bežim od tih "pripravnički aktivnosti", čak naprotiv dobro bi mi došle te neke aktivnosti po lovištu da se malo asimiliram. Samo da ne bude ono , godinu dana bez puške, odnosno da mogu eventualno neku štetočinu da odstrelim Smile

DakiNS
 Mille najbolje je direktno otići, popiti sa kolegama piće ako je moguće i lepo se natenane izdivaniti. Jedno je telefonski razgovor gde i sa jedne i sa druge strane žice može biti bilo ko. Direktan susret mnogo govori.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

AcaNik
 ЈП Србијашуме издаје ловне карте. Прошле године је било 1000рсд плус 70рсд провизија банке. На Новом Београду сам вадио јер је моје ЛУ Панчево било неспособно да ми да ловну карту коју сам уредно платио.

don hose
 Bio ispit u Backom Petrovcu , polozeno Smile

Trebao bi ovog vikenda, tj ove nedelje da se odrzi jos jedan u okolini Novog Sada, pa ako je neko zainteresovan neka se raspita...

Bilo je 20 pitanja, Test se radio i svako je dobio zasebnu grupu pitanja koliko mi se cini (testovi nisi bili isti).
Svakako vidljiva trema vidjena je kod vecine ucesnika ovog ispita, kao i kod mene Smile
Sto se tice pitanja, bilo je saroliko, nema sablona da vas obradujem ;) Jednostavno treba sve dobro iscitati....

Moram reci da sam se bas prijatno iznenadio ambijentom u Backom Petrovcu, mesto gde se nalazi Lovacki dom, a i sam Lovacki dom zaista izgleda predivno i odrzavano. Odobreno
Elmer marka fazan

Jelen Lisica

bogoljub
 Imali negde u okolini Novog Sada lovački ispit uskoro?
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

dzudzubajac
 Ako neko bude hteo da polaže, preko LSS će biti organizovano 04.03.
počinje od 10:00h
cena polaganja je 4000 din

Ja ću vrv ići tada da ne čekam polaganje u lokalu još koji mesec Smile
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

kimi
 Može da košta to polaganje sa strane.

Kod mene važi pravilo da ko je položio na ispitu koji je organizovalo udruženje upisnina je 5000 din a za ostale 25000 din.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

bogoljub

dzudzubajac kaže:

Gde je polaganje?
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

dzudzubajac

bogoljub kaže:

dzudzubajac kaže:

Gde je polaganje?

lss, alekse nenadovića, beograd

bogoljub
 Mnogo daleko od Novoga Sada.Čeka će drug da bude u okolini NS.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

slavaplana
 Polaganje lovackih ispita pod hitno treba vratiti Ministarstvu ili Lovakoj komori dati kao poveren posao je LSS i Savezi su shvatili da od ovoga moze jako lepo da se zaradi na brzinu.............

Sve vise imamo na terenu lovacki NEPISMENE lovce koji posle polaganja lovackog ispita ne razlikuju fazana i fazanku a kamoli nesto drugo............

sve vise je ranjavanja u lovistima sirom Srbije..........sve vise nepoznavanja osnovnih Zakonskuh propisa i osnovnih stvari iz Prirucnika o polaganju lovackog ispita a da ne govorimo o glupostima i neznanju na samim ispitima koja su sve ucestalija ali nema padanja na istim......prolaznost je 100% sto steti lovstvu u Srbiji...........samo edukacijom mladih kadrova i podizanjem na ozbiljan nivi citave price lovstvo u Srbiji ima buducnost............iz korena treba promeniti sve kako za vrlo kratko vreme ne bi ostali bez ove privredne grane koja kako sada stvari stoje nikog ne interesuje pa ni Drzavu................

Acke
 Legenda kaže da neki umesto znanja, na ispit donesu pečeno prase..

davorcalic
 Ovde mogu da malo obnove gradivo ili da se spreme za polaganje lovačkog ispita....još malo pa sam sve završio....90% je iz priručnika za polaganje lov.ispita a ostalo sam našao na internetu....sve teme su dopunjene slikama....oćoravio sam dok nisam sve iskucao....Verujte mi da će im pomoći da se još bolje edukuju i pripreme za polaganje....

https://www.faceb...1054844111
Žena mi Makedonka....ena Shock

mrwa22250
 Zemo svaka cast za trud i rad na edukaciji buducih generacija lovacaBravo 2.Bez kvalitetnog rada sa podmlatkarima,buducnost lovacke organizacije nije svetla,pogotovo sto je starosna struktura sve gora i uskoro ce biti retkost videti mlade ljude u lovu,a ne mora tako da bude.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

davorcalic

mrwa22250 kaže:
Zemo svaka cast za trud i rad na edukaciji buducih generacija lovacaBravo 2.Bez kvalitetnog rada sa podmlatkarima,buducnost lovacke organizacije nije svetla,pogotovo sto je starosna struktura sve gora i uskoro ce biti retkost videti mlade ljude u lovu,a ne mora tako da bude.

Hvala zemo tebi i svima koji ste me podržali....mnogo volim to što radim sa njima,upijaju svaku reč.....a uskoro im spremamo veliko iznenađenje al o tome ću kad bude vreme,pisati na ,,temi škola za lov.podmladak,,....za buduće mlade lovce koji vole da uče preko interneta,imaju na mojoj stranici sve....čak i mnogo više...nek im je srećno na ispitima
Žena mi Makedonka....ena Shock

ssekir75
 предлог за администрацију: ово што колега давор ради треба (кад га заврши) поставити као одвојену јединицу/тему или како год да га назовемо управо овде у "ловци почетници". тиме ће се добити много, јер почетник неће морати да лута форумом у потрази за овим или оним, имаће "приручник" увек уз руке (поштено говорећи овај "званични" не ваља ништа, ко белешке лошег студента), и имаће слике са којих се нешто и види. да не буде ко што слава каже да се не разликује кока од фазана. и да буде закључано да се затрпава коментарима. фала лепо!
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

dzudzubajac
 evo položih i ja danas

Kolce Kolce

Inače lss organizuje polaganje svake prve srede u mesecu, pa ako je nekom frka i neće da čeka polaganje u lokalu, eto...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,104,867 posete www.srbijalov.com