Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na srndaća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na srndaća
huntinggirl1
 nisu to vojvođanske srne, to su bečejske srne,
i to lepe za svaku pohvalu,
max težina je ......

Lala
 Nedzad, stvarno ne znam koliko je teška najteža srna koja je odstreljena.
Inače, ovih nekoliko poslednjih slika su, kao što sam rekao, iz kolekcije Huntinggirl1, i slikane su u bečejskom lovištu. Ja sam samo dobio zadatak od vlasnice slika, da neke od njih postavim na forumu Smile
A te švabe koje ne veruju, neka lepo uplate odstrel srne, pa neka dodju i lično se uvere. Siguran sam da će Huntinggirl1 (Sanja) i njeno LU Bečej da ih dobro ugoste.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Banatski Fazan
 Drugarice i Drugovi Lovci, slike koje ste postavili su veoma lepe i drago mi je, sto u Becejskom lovistu populacija srnece divljace, po slikama a i pricama drugih lovaca, toliko velika, i nadam se da ce i u buduce gazdovanje biti dobro da se sacuva fond. Po slici jednog srndaca cini mi se da je i kvalitet rogovlja dobra, sto znaci da ima dovoljno onoga sto mu treba. Lepo, veoma lepo. Nazalost u nasem Lovistu nemoze da se nadje niti takvo brojno stanje niti taj kvalitet. Jedino sto nam iz Rumunije migrira kada su velike zime, vode ili neke neprilike, pa onda imamo!!
Dobar pogled!

nenadx
 Vojvodjansdke srne su svojevremeno pojedini strucnjaci pokusali da proglase posebnom podvrstom.Izmedju ostalog,navedena je telesna masa,vece koriscenje cula vida,pre mirisa......Naravno sve ovo je prilagodljivost i ....E skoro sam probao ove Becejske,ali Novi B.iz Jaruga,ukusnee.Dobro,malo sale neskodi,napisacu ovih dana ponesto o kikindskim,trofejna vrednost,brojnost,odstrel isl.,a cinjenica je,ravnicarske u proseku tezinski odskacu......O trofejima postoje uporedne analize...ali se iz njih moze izvuci da pored biotopa,ishrane...vaznu ulogu ima i namenski odstrel,Pa ko pravilnije gazduje u tom pravcu,ima i bolje trofeje.
Dobar pogodak

Thurgau
 Evo nesto i od mene ,ovo je slikano u Svicarskoj,covjek uzgaja ima cà 50 komada ,(muski i zenski) ja sliko sa 3 metra.pa ako neje za ovde mozete maknuti.
www.fotorola.com/uploads/6562f5ef51.jpg

Thurgau
 "ima oko 50 komada ,evo jos jedna samo iz drugog poteza
www.fotorola.com/uploads/7674794260.jpg

Thurgau

Thurgau kaže:
"ima oko 50 komada ,evo jos jedna samo iz drugog poteza
www.fotorola.com/uploads/7674794260.jpg
Slikano 15.11.2010 ,Bodensee

huntinggirl1
 vau, fantazija prizor,

pa vi uživate, u kom kraju su ove predivne fotke napravljene,

Thurgau

huntinggirl1 kaže:
vau, fantazija prizor,

pa vi uživate, u kom kraju su ove predivne fotke napravljene,

Ovo je slikano Na Bodensee-u, eno tamo preko jezera je Njemacka, ,ovo je tromedja (A,CH,D),

Napravit cu ja jos boljih fotki ovo je bilo sa mobitelom, lijep pozdrav za sve Smile

huntinggirl1
 da nije to u St.Galenu,

Thurgau

huntinggirl1 kaže:
da nije to u St.Galenu,

od St.Gallena 30 km, od Zricha 70km, od Ulm(D) 120, Bregenz 40 km, ;)

nenadx
 Thurgau,lepo,ali ovo je fotka jelena lopatara,a tema je o srndacu,pa bi bilo dobro sledece fotke tamo postaviti.Pozdrav
Dobar pogodak

Pepa 75
 Koleg polako nam se priblizava nova sezona. Kakvo je stanje u vasim lovistima, ima li u izgledu nekih jacih trofeja? kako ce te loviti?
Kroz turizam ili clanovi? Kako ste resili strucne pratioce za ovu vrstu lova?

Boban-KG
 Evo jednog lepog primerka iz prosle sezonelovac
Boban-KG priložio:
18022011055.jpg

Manje vina,manje vinaiveli 3

darkon
 Boban-KG,lep trofej.Bravo 2
Koliko poena ima?

arsa
 E kolege neznate koliko mi je drago sto je pocela da bude aktivna ova tema, jer to znaci da polako pocinjete da razmisljate o lovu na srndaca,a mislim da ne treba da Vam ponavljam da je to moj omiljeni lov. Danas sam izneo hranu na jednu hranilicu za srnecu divljac i na jednu za divlje svinje i video sam jednog starog znanca koji je prosle godine vesto izbegao "krstic" na mom Bushnell-u.Bogami su mu rogovi veoma napredovali i bast mu je podebeo a iznad usiju mu je jos petnaestak santimetara duzine.

lovac Joca i Luka srbijalov

Pepa 75
 Lep trofej Bobane! Kazi mi koliko ste ga procenili da ima godina?

darkon
 ika

slavko75
 posto se duze nisam ukljucivo na ovu temu evo jedne slicice iz arhiva

img546.imageshack.us/img546/9375/0809.jpg

Uploaded with ImageShack.us

posto dolazi nova sezona lova na srndace spremateli se kolege
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

damjanovicd
 dada nova sezona se sprema jedva cekam ;D

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Galerija abnormalnih srndaća GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 86 13.02.2017. 20:42
Rast, razvoj i deformacije parogova srndaća STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 12.05.2014. 18:46
Lov srndaća vabljenjem LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 13 31.10.2013. 12:50
OSPORAVANJE SA ILI BEZ ARGUMENATA TROFEJA SRNDAĆA ODSTRELJENOG U SRPSKOM KRSTURU 2009. GODINE STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 18 07.10.2011. 21:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 26
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,067,692 posete www.srbijalov.com