Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Milos86
 Na vreme sam otkrio poremecaj kod steneta,tako da ne bi trebalo da ostavi neke posledice. Tokom rasta i napredovaja psa veterinar mi je rekao da se nista nece primecivati. 
oooop Bye

Boban

blackhunter kaže:
milava@pogledaj malo po internetu...postoji jedna odgajivacnica koja ima takmicarske pse a ti psi se koriste i u lovu.....naziv odgajivacnice je ,,kurzah of djuric,,a mozda si i cuo za nemce iz te odgajivacnice....to samo pokazuje da ako na utakmici stane na 150 da ce u lovu stati ako treba i na 5 metra na marku....sve zavisi od terena i stanja divljaci....pozz...

boban@lepo stene....obucava li se to stene za lovca...ili je samo kucni ljubimac????

Stene ce biti kucni ljubimac jer covek nije lovac,steta.
Poznajem dosta odgaivaca i poznajem skoro sve pse koi su kvalitetni kod nas a i sire,cuvao sam a i dan danas cuvam i takmicare i lovacke pse i jedni i drugi mogu sami sebi menjati uloge zavisi sta odgaivac i lovac trazi .

Cvele
 Totalna steta za ovog mladog psa Histerian izgleda perfektno, a verovatno bi' bio i dobar lovac... Rastanak
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Lala
 Milos86, daj mu AD perle, ima da se kupi u apotekama, te perle se daju i maloj deci. Nisu skupe, male su i ker ih lako proguta. A u hranu možeš da mu stavljaš drobljene ljuske od jaja, koje istucaš da budu kao griz, pa mu pomešaš sa hranom, to pojačava unošenje kalcijuma. I što više šetnje! Ima da bude ker kao avion.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Boban
 Vidis Cvele bice samo ljubimac,sta je tu je.$aAa

Milos86
 Hvala Lalo na savetu,poslusacu te. B)
oooop Bye

Milos86
 Takmicarskog psa moras minimum tri sata pre lova da pustis da se dobro istrci ako mislis da ti koristi u lovu.

oooop Bye

milave

Milos86 kaže:
Takmicarskog psa moras minimum tri sata pre lova da pustis da se dobro istrci ako mislis da ti koristi u lovu.

Takmicarski pas nemoze da trci tri sata. NJima je turnus 15 min. i to je to.

Milos86
  milave Ok je to da njima turnus traje 15 min. , ali te kerove ne mozemo kontrolisati kao lovne pse,oni kad osete trag ne obaziru se na lovca vec teraju po svom dok ne podignu divljac,lovac ne moze da trci za njima. Zato mislim da ih treba pustiti malo pre lova da se istrce,da bi ih lakse pratili u lovu.
oooop Bye

Boban
 Trkaci se na poseban nacin skracuju,i vrlo lako se koriste za lov.Dobar pas koji je u dobroj kondici trcace isto i posle tri sata,istim tempom.

blackhunter
 potpuno se slazem sa bobanom....ako je pas u kondiciji sa njim moze bez problema da se lovi celog dana...a svaki dobro odradjen pas mora da slusa naredjenje bez obzira dali je trkac ili lovni pas...ako ne slusa komandu taj pas onda ne sluzi nicemu...
dobar pogled...lovac

Boban
 Svi ali bas svi trkaci oni imaju svoju penziju u tim trkama,e sad neko je bio bolji pa je priolodnjak i lovac a neki koi su bili losi u galopiranju sada su samo lovacki.Ali svi se koriste za lov nijedan od njih ne sedi kuci u boksu nego bato u lov.

Lovac Marko
 Bobane ko kod nas trenutno ima naljbolje pticare?
Interesuju me sve rase NKD, NOD ,poenteri ,e. seteri ,bretoni,virzla pa i vajmajner

Lovac Marko
Izvinjavam se sto se nisam prestavio

Boban
 Marko ,to je bas ali bas tesko pitanje sto se kaze svaki gazda svoga konja hvali . U Srbiji ima toiko mnogo dobrih odgaivaca i dobrih kerova da covek nezna sta da stavi i kog na prvom mestu,zavisi sta kupac i uopste lovac trazi i sta preferira kod kerova.Neko voli trkace neko lovce neko lepotane kazem ti mnogo tesko pitanje neznam sta tebe interesuje.

Lovac Marko
 Ma nebitno mi je dali je lep ili ruzan bitno mi je da je jako vredan i da je dobar lovac ja mislim da za NKD R.Savic za NOD ili urban ili pantelic, takic za ostale rase nisam siguran sta ti mislis o tone jer imam nameru da imam sve rase za lov ali da to budu jako dobri lovci
Lovac Marko

Boban
 Da kazem jos jednom.

U Velikom Siljegovcu kod Krusevca ,04.03.2010 se odrzava Medjunarodna utakmica NKD pticara pa ako je neko zainteresovan neka izvoli.

Boban
 Evo jedne prave marke na jerebice odprilike 35 metara,
ker je star 2 godine.
Boban priložio:
20zags2.jpg

blackhunter
 bobane prelepa marka a jos lepsi nemac....od kojih je pasa ovaj nemac????el je takmicar ili lovac????jer ima prelepu marku za utakmice...evo jedne marke na zeca od danas....
dobar pogled...lovac

blackhunter
 evo..
dobar pogled...lovac

blackhunter
 nece ova slika nesto pokusacu kasnije ponovo..
dobar pogled...lovac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,544,488 posete www.srbijalov.com