Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Formiranje Lovačkog Saveza Centralne Srbije

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Formiranje Lovačkog Saveza Centralne Srbije
ohotnik

mirko knezevic kaže:
Kako ovo lepo zvuci ne damo vise da nas beogradski pasaluk muze i uzima pare zadrzava ih za sebe i ne da ti ni koricu tih para da uradis nesto dobro sa njma..... Ljudi samo gurajte svaka vam cast sto radite ovo konacno neko da razmisli da Srbija nije beograd nego ima malo i Sumadije Kragujevca Nisa Pirota Loznice Cacka Kraljeva.... Samo me jednog plasi,da ovim glavesinama u LSS sto su zajahali fotelje ko da mu je para deda ostavio u amanet tesko moze da stane za vrat i dokaze da nemaju blage veze u vodjenju nekih stvari... Slavo samo guraj,regionalizacija po svaku cenu....B) B) Bravo 2
Kolega da nebude nazalost kojim slucajem da ces morati placati i svojoj sumadiji i beogradskom pasaluku A oni zajedno da krckaju tvoje pare i pricaju vam bajke o regionalizaciji po ugledu na jednog politicara.

paninm
 pa to nije lose,pod uslovom da neplacate LSS 600 dinara, jer ako ostane 600 i jos 300, onda vam posao nece valjati, tj onda ce LSS biti super,oslobodice se brige za vas a zauzvrat ce dobijati lepu clanarinu.

prosto ne mogu da verujem,da ce LSS da se odvoji od 27000x600=16,2 miliona dinara, to znaci da ce biti primorani da smanjuju sebi i ovako "male" plate, a to nece da valja.

mirko knezevic

ohotnik kaže:

mirko knezevic kaže:
Kako ovo lepo zvuci ne damo vise da nas beogradski pasaluk muze i uzima pare zadrzava ih za sebe i ne da ti ni koricu tih para da uradis nesto dobro sa njma..... Ljudi samo gurajte svaka vam cast sto radite ovo konacno neko da razmisli da Srbija nije beograd nego ima malo i Sumadije Kragujevca Nisa Pirota Loznice Cacka Kraljeva.... Samo me jednog plasi,da ovim glavesinama u LSS sto su zajahali fotelje ko da mu je para deda ostavio u amanet tesko moze da stane za vrat i dokaze da nemaju blage veze u vodjenju nekih stvari... Slavo samo guraj,regionalizacija po svaku cenu....B) B) Bravo 2
Kolega da nebude nazalost kojim slucajem da ces morati placati i svojoj sumadiji i beogradskom pasaluku A oni zajedno da krckaju tvoje pare i pricaju vam bajke o regionalizaciji po ugledu na jednog politicara.

Vala druze mozda razmisljanje tog politicara i nije u neku ruku toliko lose... Za sada nije valjalo,LSS je pogresno radio mislim nije radio nista,sve je bilo stacionirano u bg a od ostalih krajeva Srbije je isrpljen svaki dinar,nek bude i tako placacu Sumadiji al beogradskim foteljdzijama vise ne...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

ohotnik
 Nesto me cudi sto osnivaci lovackog saveza centralne srbije koji su godinama u raznim funkcijama u lss kada su osnovali svoj savez nepodnesose odstavke na funkcije u lss.Vole nasi ljudi da sede na dve fotelje a neki i na vise.

slavaplana
 Juce je u LSS bio sastanak buduceg rukovodstva Saveza iz Kragujevca i ljudi iz LSS! Palo je dosta teskih reci a Savez se nasao u situaciji da mora da se REORGANIZUJE ako misli da opstane!!

Nikom se izgleda ne ostaje bez velikih plata i benificija koje su navikli da imaju sve ove godine!!!
Nezna se tacno ni potreban broj radnika koji bi trebalo da ostanu da rade u savezu i na kojim poslovima!!
Ocigledno je da strucna sluzba mora da postoji ali kako smanjiti plate na koje su svi navikli kad se clanstvo naglo osipa?????

Bilo je lepo dok je trajala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRAGUJEVAC je trn u oku pojedinaca iz Saveza koji izgleda nesvataju trenutnu situaciju vec se nadaju da ce se sve vratiti na staro!!
Videcemo posle 19maja kad prodje upravni odbor LSS sta ce se desavati!!!Ima indicija da ce u buducnosti delegati umesto 200 i kusur biti prestavnici ls regiona koje budu cinili sto znaci jeftiniji rad 2.uravni odbor mora de se smanji a troskovi narocito
3.ima inicija da citava istocna lovna oblast pridje ovom centralnom savezu do kraja godine tako da ce troskovi novog saveza u Kragujevcu biti znatno manji u odnosu na LSS a posao ce se brze i hvalitetnije zavsavati !!!!
Ostaje da se vidi sta ce se desavati u narednom periodu!!!!
Popovic je izgubio kormilo u Savezu i tamo politiku vodi strucna sluzba koja zeli da zadrzi benificije koje su nam svima poznate.
Tomica je imao juce u savezu malo zucniju raspravu sa Sladjanom iz Gradista kooji izgleda nesvata sustinu formiranja saveza u Kragujevcu!!!Popovic takodje to nepodrzava ali vremenom ce se videti ko je bio u pravu!!!!!Nemajuci clanstvo nema ni para na racunu i to njih plasi najvise!!!!!!
Kako dalje da funkcionisu a ziveli su lepo od nasih para!!!!
Kajs da se stegne i da se smanje troskovi pod hitno!!!
Netrebaju kuvarice,vozaci,dnevnice ko da lete u svemir, a fond za kupovinu divljaci udruzenjima realizovan jedva 50% od planiranog a sve ostale stavke LSS je probio i duplo za proslu godinu!!!
Valjda divljac imamo a ovo ostalo je prece!!Da nedodje do kanibalizma po lovistima brinu se ljudi iz saveza!!!!!
HVALA VAM LEPO GOSPODO!!!!!!!
Radite nesto volonterski iz srca kao vecina nas!!!!!!!

Lala
 Bolje je da pokušaju da se stvari reše dogovorom i sporazumom, od teških reči niko neće biti pametniji, ma koliko to nekom izgledalo u momentu kao ventil za smanjenje pritiska, teške reči sa bilo koje strane mogu da izazovu kontraefekat.
Čudi me samo, da ovo što se sad dešava, nije ranije moglo biti predvidjeno, i 'da se stalo na loptu' na vreme, kada je možda bilo više mogućnosti za kompromise i dogovore. Svaki verbalni sukob, po mom mišljenju, smanjuje prostor za razgovor i dogovor.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mirko knezevic
 Po meni da su hteli imali su dovoljno vremena za dogovor i za lepe reci da kazu jedan drugom da rese problem sto se kaze ko u normalnom civilizovanom svetu,e pa posto mi lovci imamo u LSS ocigledno ne civilizovane i blago receno nepismene kadrove koji gledaju samo kako da sto vise uzmu,onda nek urade da ovaj vicniji nacin... Samo odvajanje dok se to ne desi nama u Centralnoj Srbiji nema spasa...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

slavaplana
 B)

stane

slavaplana kaže:
B)

Dragi prijatelji, nemojte likovati nad srušenim džinom(LSS). Formiranje novih saveza ništa dobro neće doneti lovcima i lovstvu Srbije.
Da je Tomica izabran za predsednika LSS ne bi bilo formiranja saveza centralnog regiona. Možda bi onda došlo do formiranja saveza Bg regiona.
Već sam negde ranije napisao, LSS je srušio i rasturio Beuković, pa što nebi i ostali prepisali recept od vojvodjana. Beukoivić i njegova politika prema savezu su ga ustvari srušile.
Ne kažem da u savezu nije bilo svega i da nije bila porteba za reorganizacijom, ali ovo nas vodi u haos i rasulo i samo će se obiti o glavu nama lovcima. Neutralno javno mnjenje u nama i našoj organizaciji nažalost gleda ne samo krvožedne ubice jadnih i nezaštićenih životinja (zeleni i neupućeni), već nas počinju posmatrati kao kriminogenu organizaciju sa brojnim aferama i lopužama u našim redovima.
Potonuli smo do dna. A odgovorni za to imaju svoje ime i prezime.
Revolucija!!!!!!, što kaže Ristovski!

DakiNS
 Mislim da si potpuno u pravu.R R R R RADNICI SMO MI I TITO NAS JE VOLEO VIŠE NEGO VI
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS
 Žalosno je jedino što niko neće odgovarati za zlodela prema lovcima i njihovim novcima, nego će bagra udobno da se udomi negde na slično mesto. A gde su i zašta protraćili lovu nikada se neće saznati, džaba što smo gomilu puta tražili objašnjenje zašto jednoj penzionerki isplaćena gomila para , a siguran sam da čitaju sve sa foruma samo su kurvanjski ćutali i grabili šta se još ugrabiti može
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Mislim da nije samo jedan ili dva čoveka, mogao da sruši ceo LSS. Možda je deo ljudi vukao na svoju stranu, i naterivao vodu na svoju vodenicu, pa svako po malo doprineo, kad se skupi, eto rezultata i teškog stanja. Čini mi se da nije bilo jednistva u vrhu lovačke organizacije, i da je to jedan od uzroka. To je moje mišljenje, i moj osećaj. Možda grešim. A drugi uzrok je, moguće, i usvajanje novog zakona, koji je dobro uzdrmao sistem po kojem su savezi radili do sada, i da nije bilo dovoljno snalaženja. A tu još postoji i novčani momenat, vezano za komercijalni lov i lovni turizam, pa i o tome treba misliti.
'Brod' LSS-a jeste oštećen, ali mi je bzvz da se baš ovako dešava. Milsim da treba da postoji LSS, i LSV, ali drastično drugačiji, pošto ovakvi kakvi su bili, očigledno ne može dalje, ni organizaciono, ni finansijski. Za LSCS ne mogu ništa da kažem, jer praktično nisu još počeli sa radom.
Kako će naći rešenje, ne znam, ali znam da će trebati puno dobre volje i promene razmišljanja, od svih strana (i iz LSS, i iz LSCS, i iz LSV, i iz LSKiM), da se dodje do kompromisnog i funkcionalnog rešenja. Izbarano je rukovodstvo LSCS, i u LSV su obavljeni izbori, u LSS je rukovodeća garnitura koja još nije ni na polovini mandata. Neka reše problem, koji je i nastao dok su ugalvnom ista imena odlučivala u lovstvu Srbije. Kako god okrenu, ti ljudi u rukovodstvima će morati da saradjuju medjusobno, ali prvo moraju da imaju na umu interese svojih članova, a ne saveza, ili ne daj Bože, lične interese.
Nek im je sa srećom. Što se mene tiče, sve sam bliži razmišljanju, ukoliko ovo sve nastavi ovako, da jednostavno prestanem da budem član nekog LU, ukoliko ću svojim članstvom biti u obavezi da moram da plaćam jedne, druge ili treće saveze, da izvodim radne akcije, da sastančim i eventualno slušam neke nebulozne priče, od ljudi koji ne shvataju neke stvari, ili da gledam kako se eventualno muva, trguje, spletkari, namešta... Hvala lepo! Kupim lovnu kartu, i u komercijalu, jednom ili 5 puta godišnje, to je moj problem i problem mog novčanika. To sam hteo da uradim još zimus, ali samo zbog nekih poštenih i korektnih ljudi u mom LU, i zbog ovog foruma, nisam prestao sa članstvom.

Sve je to 'smuti pa prospi' (mslm na prethodni pasus); mene zanima da lovim sa poštenim lovcima i dobrim ljudima, da se opustim u prirodi, i da to pošteno platim, ako mogu. Ako ne mogu, Bože moj, imam ja i pecaljke...

stane
 Zasto bi lovci Srbije bez Vojvodine LSSu dali i dinar vise nego lovci Vojvodine, Zar je ona beda od clanarine koju placaju vojvodjanski lovci koja ostane posle povrata uplate prema LSV, dovoljna da vojvodjani vode u LSS glavnu rec, namestaju svoje ljude, da Beukovic kadruje i trguje i cenjka se, obecavajuci podrsku i ovom i onom i onda namesti sve kako njemu odgovara, odnosno stvori haos i nemoc u LSS, a onda on u svom LSV radi sta hoce, covek svoj na svome.
R R R REVOLUCIJAAAAAA

Indjijanac
 REFORMA LOVSTVA to je kad jedna odredjena grupa medjusobno razmeni svoje fotelje,otprilike nešto slično kao dečija igra*muzičke stolice*kada deca igraju dok traje muzika,a kad stane muzika svi se grabe da sednu na po jednu stolicu a neko uvek ostane da stoji i ispada i sve tako dok god ima stolicaudaranjeudaranjeudaranje

Lala

u indjiju ima djungla kaže:
REFORMA LOVSTVA to je kad jedna odredjena grupa medjusobno razmeni svoje fotelje,otprilike nešto slično kao dečija igra*muzičke stolice*kada deca igraju dok traje muzika,a kad stane muzika svi se grabe da sednu na po jednu stolicu a neko uvek ostane da stoji i ispada i sve tako dok god ima stolicaudaranjeudaranjeudaranje

Dopada mi se ova asocijacija, slikovito je rečeno Grin

peda
 Aman ljudi, o čemu pričate. Danas je u Ćupriji održan radni sastanak Udruženje iz našeg kraja kako bi se napravio međusobni dogovor i dogovor sa državom o daljem radu. U radu je učestvovao i gospodin Aca iz Ministarstva kao i Tomica iz LSCS. Sastanak je bio veoma konstruktivan na zadovoljstvo svih prisutnih. Država je voljna da pomogne rad Udruženja i da po mogućstvu izađe u susret povodom granica Lovnih oblasti i granica lovišta. Ovo su prvi koraci LSCS i Ministarstva, i nadam se sastancima i u drugim delovima Srbije sa istim ciljem....

najic
 Pratim ovih dana desavanja i moram priznati da mi ovo formiranje LSCS izgleda blago receno smesno !
Prvo pojam centralna srbija a sta spada u tu centralnu srbiju i kako je doslo do te konotacije ?

Drugo ovo otvara prostor novoj secesiji drugih ovim izmisljenih oblasti istok,zapad,jug a o severnoj pokrajni popularno zvanoj DI SU NASI NOVCI da ne pricam . Najbolje neka se svako Lovacko Drustvo proglasi savezom lovackih sekcija, a lovacke sekcije savezima lovackih podruznica ,tako da ne bi nekoм slucajno bio ostecen neki interes jer glupo je da svi ne dobijemo po neku funkcijui zadovoljenje neke frustracije !Pocepali smo se na svim nivoima.

Posto sam iz Mladenovca te lovim ovde znam kako je i sta je radio Zoran pa po njegovom padu je stvoren prostor za novog predsednika lss e tu nastaje problem previse dopredsednika na jednu funkciju >prosto ko`pasulj.

Ponavljam svi funcioneri LSS LSV LSCS je zajedno sedela druzila se i lovila do juce a sada kazu da je LSS zastareo te preskup sistem i te cuvene kafe kurvarice su nam preko glave . Sve se plasim nece biti kafe kurvarica u novom savezu . Istim tim funcionerima koji sada tupe o decentralizaciji hvala na novom zakonu i lovackoj komori (GASNOJ??) jer su zdusno radili za nas boraniju i zaista prave ljubitelje lova.

Vrhunsko je licemerje da se celnici LSCS ne odricu clanstva u LSS a rade na razbijanju istog. Zasto ti isti nisu u poslednjih dve godine koliko traje LOVACKA UJDURMA, u okviru postojecih organa i tela LSS ciji su vecina clanovi,poveli akciju za NEdonosenje raznih pravnih akata koje ne idu u prilog vecini clanova LSS i lovaca Srbije i na taj nacin se izborili za nasa prava.
Zasto nisu JASNO raskrstili sa odredjenim brojem lovnih radnika koji ne rade u interesu lovaca i koji blate i podrivaju LSS.
Zasto su ti isti dopustili da LSS postane marginalno udruzenje gradjana sa nejasnim funkcijama i zadacima.
Ako je utvrdjeno da neko krade tj ima kafe kurvaricu koja PRIMA 130000 onda je trebao da odgovara a ne da se to krije i ceka momenat da se time ucenjuje i gradi sebi kucu .
Da sam ja ministar ni u ludilu ne bih pricao sa 27000 clanova Divide et impera ili za pucanstvo zavadi pa vladaj u orginalu znaci podeli pa vladaj!!!!

Ima kolega koji opravdavaju cepanje glupavim floskulama o biodiversitetu , bonitetu razlicitih delova srbije (JEL`BONITET KADA STRANCI TREBA DA OSTAVE NOVCE) to su ciste demagoske gluposti pa nije srbija rusija..

Smatram da je LSS I LSV relikt komunizma i da treba da budu ukinuti-pretvoreni u novi savez LSS jedan jedini i pravi koji bi bio savez lovaca ,ljubitelja oruzja strelicara sokolara lovca sa hrtovima e sa 100000 clanova se pregovara !!!!!!!!!!

sapienti sat
pozdrav kolege

Indjijanac
 pa i logično je da se u postupku uspostavljanja granica država konsultuje sa lokalnim ljudima i reši dugoročno pitanja granica lovišta,nego da neki lovački poglavica to diktira po sistemu ja ću vama srediti kod deda mraza da vam ispuni želju pa ću od vas dobiti glasDobro jutro

boro

najic kaže:
Pratim ovih dana desavanja i moram priznati da mi ovo formiranje LSCS izgleda blago receno smesno !
Prvo pojam centralna srbija a sta spada u tu centralnu srbiju i kako je doslo do te konotacije ?

Drugo ovo otvara prostor novoj secesiji drugih ovim izmisljenih oblasti istok,zapad,jug a o severnoj pokrajni popularno zvanoj DI SU NASI NOVCI da ne pricam . Najbolje neka se svako Lovacko Drustvo proglasi savezom lovackih sekcija, a lovacke sekcije savezima lovackih podruznica ,tako da ne bi nekoм slucajno bio ostecen neki interes jer glupo je da svi ne dobijemo po neku funkcijui zadovoljenje neke frustracije !Pocepali smo se na svim nivoima.

Posto sam iz Mladenovca te lovim ovde znam kako je i sta je radio Zoran pa po njegovom padu je stvoren prostor za novog predsednika lss e tu nastaje problem previse dopredsednika na jednu funkciju >prosto ko`pasulj.

Ponavljam svi funcioneri LSS LSV LSCS je zajedno sedela druzila se i lovila do juce a sada kazu da je LSS zastareo te preskup sistem i te cuvene kafe kurvarice su nam preko glave . Sve se plasim nece biti kafe kurvarica u novom savezu . Istim tim funcionerima koji sada tupe o decentralizaciji hvala na novom zakonu i lovackoj komori (GASNOJ??) jer su zdusno radili za nas boraniju i zaista prave ljubitelje lova.

Vrhunsko je licemerje da se celnici LSCS ne odricu clanstva u LSS a rade na razbijanju istog. Zasto ti isti nisu u poslednjih dve godine koliko traje LOVACKA UJDURMA, u okviru postojecih organa i tela LSS ciji su vecina clanovi,poveli akciju za NEdonosenje raznih pravnih akata koje ne idu u prilog vecini clanova LSS i lovaca Srbije i na taj nacin se izborili za nasa prava.
Zasto nisu JASNO raskrstili sa odredjenim brojem lovnih radnika koji ne rade u interesu lovaca i koji blate i podrivaju LSS.
Zasto su ti isti dopustili da LSS postane marginalno udruzenje gradjana sa nejasnim funkcijama i zadacima.
Ako je utvrdjeno da neko krade tj ima kafe kurvaricu koja PRIMA 130000 onda je trebao da odgovara a ne da se to krije i ceka momenat da se time ucenjuje i gradi sebi kucu .
Da sam ja ministar ni u ludilu ne bih pricao sa 27000 clanova Divide et impera ili za pucanstvo zavadi pa vladaj u orginalu znaci podeli pa vladaj!!!!

Ima kolega koji opravdavaju cepanje glupavim floskulama o biodiversitetu , bonitetu razlicitih delova srbije (JEL`BONITET KADA STRANCI TREBA DA OSTAVE NOVCE) to su ciste demagoske gluposti pa nije srbija rusija..

Smatram da je LSS I LSV relikt komunizma i da treba da budu ukinuti-pretvoreni u novi savez LSS jedan jedini i pravi koji bi bio savez lovaca ,ljubitelja oruzja strelicara sokolara lovca sa hrtovima e sa 100000 clanova se pregovara !!!!!!!!!!

sapienti sat
pozdrav kolege

Najicu, tvoj komentar je jedan od najtacnijih komentara koje sam procitao bilo gde a ne samo na ovom forumu, koji tacno opisuje krizu koja je zahvatila lovstvo Srbije.
Kad je otisao macak ostali su misevi i pocela je trgovina, dogovaranje trulih kompromisa, varanje, davanje praznih obecanja i slicno. Klasicna borba za vlast i ocuvanje sopstvenih interesa.
Pocelo je cepanje i rasturanje udruzenja, narocito u Vojvodini, pa je logicna posledica toga i rasturanje saveza. Apetiti mnogih su porasli a da bi se oni zadovoljili potrebno je imati svoj feud, od gazda iz lovackih drustava koji su zeleli da postanu udruzenja do regionalnih lidera koji osnivaju svoje saveze. A sve to na stetu ugleda lovstva u Srbiji i na stetu clanova. I najvise rukovodstvo oba saveza dalo je tome legitimitet i tako ozakonilo i omogucilo da se nadjemo ovde gde smo sada.
A gospoda iz saveza, clanovi upravnih odbora, radnici strucnih sluzbi i sekretari i ostali nisu se izborili sa pojedincima zato sto ni oni nisu cisti i zato sto im to nije bio interes ali i zato sto nisu kalibar koji bi dotle mogao da dobaci pa da shvati koliku stetu cine lovcima i lovstvu Srbije uopste.
Nisu ni predpostavili koliko ce nas njihova sebicna politika srozati kao organizaciju a ljude koji su ih na to upozoravali nisu cak mogli ni da ukapiraju o cemu im ovi pricaju.
A sada, mislim da je samo drzava ta koja moze da prekine ovu agoniju, i da prema lovcima odnosno savezima zauzme cvrsci stav i da ih vrati tamo gde im je mesto.

Lala

peda kaže:
Aman ljudi, o čemu pričate. Danas je u Ćupriji održan radni sastanak Udruženje iz našeg kraja kako bi se napravio međusobni dogovor i dogovor sa državom o daljem radu. U radu je učestvovao i gospodin Aca iz Ministarstva kao i Tomica iz LSCS. Sastanak je bio veoma konstruktivan na zadovoljstvo svih prisutnih. Država je voljna da pomogne rad Udruženja i da po mogućstvu izađe u susret povodom granica Lovnih oblasti i granica lovišta. Ovo su prvi koraci LSCS i Ministarstva, i nadam se sastancima i u drugim delovima Srbije sa istim ciljem....

B)Bravo 2
Jedini pravi način: razgovor i dogovor!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,696,564 posete www.srbijalov.com