Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bushnell

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bushnell
aca81
 Hvala na odgovorima Smile registrovao sam se na paypal-u pa sam mislio kolegi da ustedim neki dinar Smile a i ja cu kad se zavrsi sezona uzeti neki red dot preko ebay-a Grin
DOBAR POGLED

Marko_1986

Marko_1986 kaže:

aca81 kaže:
Po ceni najcesce Grin salim se malo,ove sa koncanicom crvene i zelene boje koje imaju podeoke i za pucanje na velike daljine izbegavaj maximalno

Ovo je crna koncanica i nema nista crveno ili tako nesto!?

Kolega upravu si bio i ovaj moj ima osvetljenu koncanicu.
Samo sto mi se istrosila baterija pa neznam koje je boje.
Dobar Pogled svim clanovima i posetiocima Lovac 1saita. Srbijalov

rastislav88
 pozdrav kolege. jedan moj prijatelj je izgubio čep na optici onaj gde se namesta koncanica levo ,desno pa me zamolio da pitam dali postoji mogucnost da se to kupi negde ili ako neko ima pokvarenu optiku pa je voljan prodati.inace optika je Bushnell legend 3-9x50

spaleph
 I ja sam isto izgubio ali za kahlesa i nisam mogao nigde da nađem, a da ti neko to potraži mrka kapa,...Ja sam za kahlesa našo njihov ovlaščeni servis u Salzburgu obećali 20 ljudi da će da svrate tamo da mi kupe poklopce i opet ništa.Zato nađi strugara koji će da ti od plastike napraviti oba poklopca i reši problem...

aca81
 Licitirao sam ovaj bushnell trophy ali neznam zasto jer mi nije potreban na ovu cenu ide jos 13$ postarina + carina....ostalo je jos 18 sati pa molim boga da me neko nadlicitira........a ako ne onda moram da ga stavim na pusku iako sam mislio da uzmem neki red dot za 100 - 150e

http://www.ebay.c...1426.l2649
DOBAR POGLED

ssekir75
 nemoj da se brineš ;) pročitaj pažljivo

Shipping: May not ship to Serbia - Read item description or contact seller for shipping options. | See details
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

aca81
 Video sam to ali mislim da ce se prodavac potruditi da posalje ako nema drugog kupca....ima ista takva na amazonu za 108$ i free shiping Smile mislim ako nekom treba
DOBAR POGLED

aca81
 Danas sam postao vlasnik oprtike bushnell trophyOi kontaktirao sam prodavca i ako sam dobro razumeo slanje brzom postom kosta 13$ a proverice koliko kosta i ekonomskom klasom....fini neki momak Grin
DOBAR POGLED

darko7x64
 Ima jedan moj drug iz grupe Bšnela i jako je kvalitetan 3-9x40 mislim da je,ali nema greške sa tom optikom. Pozdrav. Dobar pogled.
IN VINO VERITAS

-ANUBIS-

darko7x64 kaže:
Ima jedan moj drug iz grupe Bšnela i jako je kvalitetan 3-9x40 mislim da je,ali nema greške sa tom optikom. Pozdrav. Dobar pogled.

[xhide]Ja sam prezadovoljan sa busnel trophy 3-9*40 XLT ima normalno bolje i te kako ,ali za neke manje pare koliko kosta trophy optike je idealna Odobreno[/xhide]

aca81
 Drago mi je sto imate pozitivna iskustva sa ovom optikom Odobreno sad sam kontaktirao prodavca i odjednom mi je povecao postarinu sa 12.99$ na 35$ i nisam pametan sta da radim,ako odustanem od kupovine dobicu negativnu ocenu a ako je uzmem izaci ce dosta skuplje nego da sam je kupio direktno preko amazona Confused
DOBAR POGLED

velja
 kolege,vase misljenje za BUSHNELL FIRST STRIKE REFLEX RED DOT ,kako bi to radilo na 8x75..za lov ds pogonom
8x57jsStari

dragan kejic
 Kupio sam optiku Bushnell Banner Japan 3/9x40 metalni je tubus i na gornjem poklopcu za stelovanje ima prozorcic kroz koi se vidi daljina na kojoj je upucan moze li neko malo da prokomentarise njene kvalitete ili mane .

canis aureus
 Bilo bi mnogo lakše prokomentarisati kada bi prikazao sliku tog opt.nišana.
... Banner se ne proizvodi u Japanu sem ako nije neki iz prilično ranije proizvodnje.
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

dragan kejic
 optika je tropi a sliku neznam da postavim jbg.

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim

canis aureus
 dragan kejic

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim

ni Trophi se ne proizvodi u Japanu Stari
Dim

dragan kejic
 Dobro onda je neka kopija ima hologram orginala urezano made in japan broj serije veoma kvalitetno uradjeno http://www.ebay.c...0907223150 izgleda bas ovako

dragan kejic
 http://www.ebay.c...0907223150
i ovako pise samo je 3,9x40

Kolega ovo je poslednja opomena pred banovanje!

Srbijalov Admin Tim

dragan kejic

dragan kejic kaže:
http://www.ebay.c...0907223150
i ovako pise samo je 3,9x40

Kolega ovo je poslednja opomena pred banovanje!

Srbijalov Admin Tim
nerazumem prijavljen sam i prestavljen kao dr kejic sta jos treba da uradim da sam prestavljen

A gde ste se to kolega predstavili?

Srbijalov Admin Tim

canis aureus
 http://www.srbija...ookup=2912
http://www.srbija...start=1840

dragan kejic Bye
na ovim temama je predviđeno predstavljanje pa bi bilo dobro da tu upišeš koju rečenicu u vidu predstaljanja Odobreno

... inače, ovi Bushnell-i koje si predstavio(s ebayA) su iz prilično ranije proizvodnje, kao što sam i naveo u prethodnom upisu, kad su se ti modeli i proizvodili u Japanu.
Verovatno je oriĐinalE i uspešno će "završavati pos'o" ali se ipak ne može porediti taj model sa kasnijim modelima iz Elite serije koji su mnogo kvalitetniji.
iveli 3
Dim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Bushnell Red Dot nišani OPTIKE I MONTAŽE 17 14.01.2020. 10:13
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,939 posete www.srbijalov.com