Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
darkon
 Zoranp, pa gde da se ne pojaviš na izložbi posle ovakve provokcije? Grin
Slabo nešto prikazuješ Asa, a on je baš lepo izrastao i formirao se...

zoranp
 Darkon druže As je položio derbi i to mi je zasada dosta..eksterijerno ću ga oceniti na nekoj smotri, a što se tiče izložbi ja ću kad budem imao za to pse, izvoditi isključivo pse koji se kod mene i oštene...sve ostalo baziram isključivo na radu i uživanju sa psima!..

..ovo je ono što ja tražim od njih, a kakve ćemo dobiti pse od njih..ako Bog da Molitva videt ćemo!!Grin

Granda i AsmarkaPas
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp
 ..osta slika..Stidljiv..ali sad je bolje!!Grin

i50.tinypic.com/2ywfplz.jpg
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

darkon
 Šalim se Zorane ja malo, a vidim da Lala pokušava da te pozove na izložbu, na razne načine... Grin
Naravno da je najvažnije da si ti zadovoljan svojim psima i da na terenu možeš da uživaš u njihovom radu.

zoranp
 Darkon druže,normalno da znam za šalu i da nisi ništa mislio loše sa svojim postom!!Odobreno
..nego sam samo hteo da ti iznesem svoj stav po viđenju uzgoja pasa, a sve pošto je jako velika razlika kada gledam npr. tvog Agu kojeg si ti dobio ukrštanjem pasa koje si hteo da imaš u tom psu, a drugačije odnosno je za mene čak i ništavno kad se neko diže i hvalisa sa psom kojeg je kupio kod nekog odgajivača, pa ga još papreno doplatio da ga neko obuči, a puna usta znanja ( da nekažem s... Sad)..a takvih mi je vala više pun....SadSad e zato sam tako napisao moj odgovor..
Ja imam šta imam i zadovoljan sa sa mojim psima, a kad dobijem leglo od njih onda ćemo se ako Bog da slikati i izlagati..do tada učim, radim i lovim...Pas
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

darkon
 Ma ništa lepše nego kada se oštene kod tebe, pa prođeš sa njima ceo proces odgoja, zbližavanja, dresure...
Kada takav pas ostane kod tebe, taj ti bude maksimalno privržen, odan, poslušan.
A gde ćeš lepše od toga.
A ujedno znaš i šta čuvaš, jer ga poznaješ "u prste", od malena, pa ne može biti nekih prikrivenih mana...

Savic Marko

zoranp kaže:
Pošto su neke kolege tražile da postavim sliku od mog psa Asa, udovoljavam istimaOdobreno!!

As 15 meseci!!

i45.tinypic.com/ay5xfb.jpg

Lep ker Zorane! Sve najbolje ZivioRodjo

alex

zoranp kaže:
Ima Lalo ovde "šampiona" i ekstra vrhunskih grla, pa nek se oni eksponiraju, a mi obični "dodževi" ćemo da se družimo po terenu!!...nepatimo da budemo viđeni, već da znamo ono šta treba da znamo!!Grin

Bravo 2Bravo 2
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Bacelj Djordje
 pozdrav svima danjasna izlozba u beceju prosla zaista ok i bilo je za razliku od nekih zaista puno pasa u nkd oko 10-11 sto je za pohvalu!!! sudjenje izuzetno korekto i pravedno!!! moj pas simba u razredu inter medija CAC i prvak rase!!! i naravno NAJ PAS PORTALA SRBIJALOVBye mesto br.dva koleginice Sanje i trece mesto delija bez devojke lalin kastor
i49.tinypic.com/wgx0xz.jpg
BACELJ DJ

Lala

Bacelj Djordje kaže:
pozdrav svima danjasna izlozba u beceju prosla zaista ok i bilo je za razliku od nekih zaista puno pasa u nkd oko 10-11 sto je za pohvalu!!! sudjenje izuzetno korekto i pravedno!!! moj pas simba u razredu inter medija CAC i prvak rase!!! i naravno NAJ PAS PORTALA SRBIJALOVBye mesto br.dva koleginice Sanje i trece mesto delija bez devojke lalin kastor

Djordje, Djordje, nisi pratio dobro izložbu! No no no
Uz čestitke zasluženom pobedniku/prvaku rase, ispravka: Kastor je zauzeo drugo, a ne treće mesto u kategoriji Srbijalov, treći je bio Zozo/Ficko/Doni, pas Sanjinog supruga, i člana našeg portala sa nickom bsandor.
Takodje, Kastor i ja smo maznuli CAC u razredu zrelih, pošto se konkurencija razbežala kada je videla Kastora! Grin
Devojku za dilbera nismo našli!Confused

Slike i sa današnje odlično organizovane izložbe, na temi 'Izložbe i utakmice pasa'.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Cestitke drugari!!!
Evo da prikazem ja jednu devojku Smile gazi svoju 6. godinu a jos uvek ko devojcurak Pfft
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/7994_242456882535697_100003141614290_437190_689652892_n.jpg
Duma
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

tulipan
 Cestitke za ovu trojku u izboru najlepseg psa za portal SrbijalovBravo 2 Nema sta,prava konkurencija,sve sami vlasnici pa nisam hteo da vam kvarim stimung sa poenterom Njanjanja Salim se malo,svaka cast svima jos jednom,extra izlozba i lepo druzenje Bye
Poenter-kralj polja

tulipan
 Sorry,hteo sam da kazem,sve sami vlasnici Nkd-a;)
Poenter-kralj polja

Bacelj Djordje
 pozdrav !!!! lalo oprosti molim te zabuna!!!!! nije namerna!!!
BACELJ DJ

tulipan
 Ti moras da castis Raanj
Poenter-kralj polja

Sarovic Miladin
 Pozdravljam sve ljubitelje NKD pticara,slozio bih se sa Baceljom da je bilo jako lepo u Beceju sudjenje izlagaci super iako nisam nista osvojio,sudjenje za desetku...Sarovic M

slavaplana
 Moj kum hoce da kupi uvedenog kera za lov!!!Posaljite mi na PP telefon i podatke o keru koga prodajete!!!Od godinu ipo do 3 dolazi u obzir!!!

Bacelj Djordje

Sarovic Miladin kaže:
Pozdravljam sve ljubitelje NKD pticara,slozio bih se sa Baceljom da je bilo jako lepo u Beceju sudjenje izlagaci super iako nisam nista osvojio,sudjenje za desetku...Sarovic M

pozdrav kolega!!!! bice vremena pas ti je na mestu i samo redovan trening! trening bicikli plivanje i neboj se!!! JEDAN OD USLOVA JE DA HRANIS PSA HVALITETNIM GRANULAMA A NE KAO NEKI POJEDINCI I STRUCNJACI !!!!!
samo opusteno nesekiraj se vezbaj ring dresuru!!!!Bye
drago mi je da sam te upoznao!!!
BACELJ DJ

milos zoric
 Kao i svake godine izlozba u Beceju je odlicno organizovana,ringovi veliki,hladovina aOdobreno sudjenj na najvise nivou. Cestitam svi takmicarima i njihovim psima osvojene titule.

Sarovic Miladin

Bacelj Djordje kaže:

Sarovic Miladin kaže:

pozdrav kolega!!!! bice vremena pas ti je na mestu i samo redovan trening! trening bicikli plivanje i neboj se!!! JEDAN OD USLOVA JE DA HRANIS PSA HVALITETNIM GRANULAMA A NE KAO NEKI POJEDINCI I STRUCNJACI !!!!!
samo opusteno nesekiraj se vezbaj ring dresuru!!!!Bye
drago mi je da sam te upoznao!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,477
Najnoviji član: uhazaminje

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,237,297 posete www.srbijalov.com