Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Boban
 Da predstavim jednog malisana od nepuna 2 meseca koji ce da se
u buduce siri po Nemackim poljima.

Lovac Marko
 Bobane Hvala u svakom slucaju i dali je ovo stene od tvojih kerova jako je lepo

lLovac Marko

Lala
 Rodjo, od kad ti to farbaš kerove u crveno? Ko Uskršnje jaje Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lovac sa NLT-om
 Lep keric Bravo 2
Samo NLT..... B)

Boban
 PasDa to je stene od moih kerova,Rodjo ja to kada se pare kerovi narucim kakvi da budu trljam ker usi.Smean

Boban
 Utakmica u Jagodini,evo nekih ucesnika sa svoim pomagacima.
Boban priložio:
baray.jpg

Boban
 Utakmica u Paracinu .CACT Gino del Cakic NKD vodic Cakic (Krusevac)
R.CACT Vanda du pied du Mont NKD vodic Sena (Brzan)
odlican III Bonita NKD vodic Sena (Brzan)
odlican Kika NKD vodic Stepa (Obrenovac)

Boban
 Stvarno je sramota toliko clanova imamo iz Jagodine i okolina a da niko ne prati desavanje i utakmice.No no no

salezl
 Pozdrav društvo,
Evo jedne nove sličice Astora.
Mislim da je malo bolja od predhodnih.

Boban
 Nije sto je od mojih pasa ali je lep stenac,njegov pravi izgled videces kad napuni godinu.Bravo 2

Lovac sa NLT-om
 Lep ker....Bravo 2
Samo NLT..... B)

Lala
 Evo da se požalim.
Moja kujica (8 meseci), imala pre par nedelja problem sa stomakom, i naravno, odvedem je kod veterinara. Majstor joj zvizne u tri dana injekcije, i bude sve u redu, stomak joj se sredi. Ja sav sretan, spremam kerušu za ocenjivanje, itd.
MEDJUTIM!
Posle 2-3 nedelje od davanja injekcija, preko noći mojoj keruši iskoče otoci na mestu gde je udarao injekcije onaj bolid. Na levoj strani grudi, na rebrima, tri otoka, jedan veličine jajeta, a druga dva nešto manja. Ni veterinar koji joj je ovo napravio, a ni ja nismo sigurni da će se ovo skoro povući Sad Angry
Evo kako to izgleda:
Lala priložio:
dsci0117.jpg

Lala
 Evo slikano iz drugog ugla:
Lala priložio:
dsci0121_1.jpg

Lala
 Malo je reći da sam očajan, a veterinaru ne znam šta bih sad uradio. Keruša mi je izobličena, i ne može ovakva na ocenjivanje. Po nekim prognozama, trebaće par meseci da se ovo povuče, ali nema garancije da neće i ostati, tako da ništa od ocenjivanja kera, a neocenjen ker ne može u lov Besan
Mazao sam ove otoke Hepatrombinom skoro nedelju dana dva puta dnevno, i više ne smem, a i nema efekta.
Injekcije koje je davao su neke sulfatne, ili tako nešto.
Da li neko ima iskustva sa ovim problemom (Boban mi je nešto rekao, ali ni on nije optimista)?
Još jedna slika:
Lala priložio:
dsci0118.jpg

Lovac sa NLT-om
 Lalo bas su velike izbocine...nije greska veterinara,ja msm da je to od injekcija,ko zna sta sve stavljaju u njih.....
Samo NLT..... B)

Lala
 Ma znam da je od injekcije, a sad da li je problem u sastavu ili u načinu davanja, ne znam, ali me se i ne tiče, on je izabrao injekciju, i on je davao, kod njega u ordinaciji! I svaki put uredno naplatio 1200 dinara. Idiot ima da mi sredi kera kako god zna i ume!
Ako ovo ne bude sredjeno u narednih par nedelja, prijaviću ga veterinarskoj komori, i inspekciji. A to je malo šta bi ja ovako besan mogao da mu uradim!!!

aca81
 Mozda kod kerova ima alergiska reakcija kao kod ljudi, nisam strucan, zelim kerusi sve najbolje,brzi oporavak i brzi povratak u loviste 
DOBAR POGLED

Lovac sa NLT-om

Lala kaže:
Ma znam da je od injekcije, a sad da li je problem u sastavu ili u načinu davanja, ne znam, ali me se i ne tiče, on je izabrao injekciju, i on je davao, kod njega u ordinaciji! I svaki put uredno naplatio 1200 dinara. Idiot ima da mi sredi kera kako god zna i ume!
Ako ovo ne bude sredjeno u narednih par nedelja, prijaviću ga veterinarskoj komori, i inspekciji. A to je malo šta bi ja ovako besan mogao da mu uradim!!!

Lalo veruj mi nece nista ni oni preduzeti.....
Samo NLT..... B)

blackhunter
 bobane@sto se tice utakmica,nisam bio u prilici da ih pogledam imao sam neke obaveze tako da nisam stigao....da li je bio neko sa foruma na utakmici????znas li bobane koji su sve kerovi bili??i koji je odneo pobedu??

lalo@bas mi je zao zbog keruse...ako je otok trebao bi da se povuce...a od cega je to ti niko sa sigurnoscu ne moze reci...stvarno je zalosno gledati ko je danas sve veterinar...
dobar pogled...lovac

Lala
 Blackhunter, nije jedan otok, nego su 3 (tri) otoka, jedan pored drugog, na mestima gde je kreten udarao injekcije. Prvi otok se pojavio pre desetak dana, dve nedelje posle davanja injekcije, a druga dva otoka su se pojavila pre dva dana. 

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,544,892 posete www.srbijalov.com