Formiranje Lovačkog Saveza Centralne Srbije
|
slavaplana |
Objavljen 24.05.2011. 21:05
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
B) |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 24.05.2011. 22:13
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 25.05.2011. 23:49
|

Lovčina

Upisa: 1235
Pristupio: 23.12.2010. 22:12
|
Lala kaže:
E, Milorade, odgovor na tvoje pitanje ćete morati sami da potražite u razgovoru sa ljudima koji su osnovali taj savez.
Mada, ako je na osnivačkoj skupštini bilo nekoliko desetina LU, verovatno da nečeg pozitivnog ima, ali vreme će najbolje pokazati. Pročitaš statut LSCS, porazgovaraš sa ljudima, postaviš par pitanja o stvarima koje te zanimaju ili ti nisu najjasnije, i onda odlučite. Vidim da ima dosta revolta u komentarima članova iz Šumadije na rad LSS, i da je, čini mi se, i to bio jedan od motiva za osnivanje LSCS.
Ja sam pristalica čistih računa (verujem da je i većina ljudi takva), dakle, kolika je članarina, i šta lovci i LU dobijaju za tu članarinu, i koje još obaveze imaju. Odvagajte sve, pa odlučite.
E bogme lepo rečeno.
Cucić će biti sasvim dovoljno.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 26.05.2011. 08:24
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Sve nešto razmišljam i došao sam do zaključka da ste vi sebi u Šumadiji zakačili jednog krpelja kao što mi imamo LSV . Uzimaju lovu , nemaju nikakvih ingerencija . Možda grešim možda je to jedini našin da se rešimo krpelja iz LSS, ali kačimo druge pored njih , što znači samo još više će da nam piju krv
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 26.05.2011. 14:07
|

Lovčina

|
DakiNS kaže:
Sve nešto razmišljam i došao sam do zaključka da ste vi sebi u Šumadiji zakačili jednog krpelja kao što mi imamo LSV . Uzimaju lovu , nemaju nikakvih ingerencija . Možda grešim možda je to jedini našin da se rešimo krpelja iz LSS, ali kačimo druge pored njih , što znači samo još više će da nam piju krv
Da izgleda da se u svim slučajevima radi o parazitima, bez obzira na njihov naziv, umesto da im smanjujemo brojnost mi ih još i odgajamo.
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 26.05.2011. 14:11
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Milorad kaže:
Kolege,sutra idem u udruzenje na sastanak na kome treba da se odlucuje da li da pristupimo LSCS,ovde ima mnogo komentara ali nemam vremena da to redom citam...
pa ako mi neko moze reci da li taj novi LSCS donosi dobro nesto nama obicnim lovcima ili ne...
Inace sam delegat,sekretar...ili sta vec ;) u LU Cacak
Hvala puno unapred... Milorade bekrijo sta da uopste da glasas kad ni sam neznas koju funkciju imas u svom LU, ti si brate totalno ne obavesten. O cemu si razmisljao kada su te birali za to sto ni sam neznas sta si. Pitas nesto, a nemas vremena da citas sve komentare na ovoj temi, najbolje bi bilo da budes uzdrzan kad vec nisi obavesten.
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 26.05.2011. 21:47
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Limune druže svaka čast. Ovako govori pravi predsednik lovačkog društva. Čovek stvarno neobavešten. Nije siguran ni koju funkciju obavlja, a kamoli za čega treba ili ne treba da glasa. Da nije napisao da je iz Čačka, pomislio bi da je iz Bačke Palanke.
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 06.06.2011. 16:04
|

Lovčina

|
evo čitam novi lorist pa gledam slike iz članka o osnivačkoj skupštini pa sve nemogu da verujem jel mi se čini li je to neko zaspao
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.06.2011. 17:12
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Limun kaže:
Milorad kaže:
Kolege,sutra idem u udruzenje na sastanak na kome treba da se odlucuje da li da pristupimo LSCS,ovde ima mnogo komentara ali nemam vremena da to redom citam...
pa ako mi neko moze reci da li taj novi LSCS donosi dobro nesto nama obicnim lovcima ili ne...
Inace sam delegat,sekretar...ili sta vec ;) u LU Cacak
Hvala puno unapred... Milorade bekrijo sta da uopste da glasas kad ni sam neznas koju funkciju imas u svom LU, ti si brate totalno ne obavesten. O cemu si razmisljao kada su te birali za to sto ni sam neznas sta si. Pitas nesto, a nemas vremena da citas sve komentare na ovoj temi, najbolje bi bilo da budes uzdrzan kad vec nisi obavesten.
B)

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 06.06.2011. 17:12
|

Admin

|
Podunavac kaže:
Limune druže svaka čast.  Ovako govori pravi predsednik lovačkog društva. Čovek stvarno neobavešten. Nije siguran ni koju funkciju obavlja, a kamoli za čega treba ili ne treba da glasa. Da nije napisao da je iz Čačka, pomislio bi da je iz Bačke Palanke. 
B)

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 06.06.2011. 20:38
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Stvarno, šta se dešava sa novim Savezom? Kakva je situacija, da li su konstituisani organi saveza, jel počeo da radi? Kakav je odnos sa LSS, po pitanju članarine? Nema nikakvih vesti...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 24.06.2011. 06:33
|

Lovčina

|
izgleda su već počeli godišnji odmori,samo neznam jel regres podeljen
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 25.06.2011. 01:03
|

Lovčina

|
Lala kaže:
Stvarno, šta se dešava sa novim Savezom? Kakva je situacija, da li su konstituisani organi saveza, jel počeo da radi? Kakav je odnos sa LSS, po pitanju članarine? Nema nikakvih vesti...
A šta to uopšte treba da radi, sve je to isto, na koju god se stranu okreneš, svi čekaju da se desi neko čudo, koje nemam pojima, ali me ni malo neće iznenaditi ako mnogi budu opet zatečeni, ali nema veze, eto praksa je pokazala da se očas posla može namestiti savez, nešto se i ja premišljam da skockam jedan, čisto da mi slika izađe u lovačkom glasilu Lorist.
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 08.07.2011. 09:45
|

Lovčina

|
Ako sve bude kako treba sa registracijom novog saveza u APR u izborna skupstina ce se odrzati 29 jula u Kragujevcu!!
Planira se da se konacno posle duge papiroloske komplikacije i cekanja na registraciju izabere upravni odbor i sve ostale strukture u novom savezu!!!!
32 udruzenja za sada je zvanicno osnivac ovog saveza dok desetak udruzenja cekaju da vide da li ce ovo da zazivi pa da se prikljuce!!!
oko 11 clanova upravnog odbora ce biti izabrano iz 5 ili 6 okruga gde ce svi biti zastupljeni!!!
Akcenat je posebno na formiranju jake strucne sluzbe koja ce od 5 radnih dana bar 3 biti na TERENU obilazeci udruzenja i pomagati istim u samom radu!!!
Edukacija upravnika i lovocuvara je neminovna!!!!
Materijal za ovu skupstinu ce uskoro biti poslat udruzenjima a bice objavljen nedelju dana pre skupstine na nasem forumu!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 08.07.2011. 18:39
|

Lovčina

|
B) |
|
|
|
Lala |
Objavljen 08.07.2011. 18:54
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Slavo, jbt... Ti se raspisao danas, a informacije su ti prvorazredne!
Zanima me kakav odnos se planira izmedju nvog saveza i LSS? Naročito po pitanju članarine. Pretpostavljam da će UO koji bude izabran, odlučivati o tome?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 08.07.2011. 19:49
|

Admin

|
Jao Srbijanci ala ste zakuvali!ClAQue
Sad samo izgurajte to do kraja, ako vas ne sabotiraju ovi iz LSS!

|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 08.07.2011. 22:24
|

Lovčina

|
Lss i ovaj novi savez ce biti u vezi samo na proslavama na koje ih budemo pozvali kao goste!!!!
Svoju strucnu sluzbu neka cuvaju za sebe i neka udome svoje radnike kako znaju i umeju!
Dosta su minirali citavu pricu i oko Ministarstva i oko ovog novog saveza da je bilo DOSTA!!!!
SADA se ide djonom i nema vise ljubavi koja je bila jednostrana!!!
Svako ko se kako snadje !!!!
Svako za sebe pa kako bude!!!!! |
|
|
|
chaki |
Objavljen 08.07.2011. 22:28
|

Veteran

Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Slavo Vi za 3 meseca registrovaste Savez a neki ne uspese Lorist da registruju vise od godinu dana. Ili ti Slavo Imas vezu neku debelu ili ovi nemaju nikakvu hehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 08.07.2011. 22:37
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
chaki kaže:
Slavo Vi za 3 meseca registrovaste Savez a neki ne uspese Lorist da registruju vise od godinu dana. Ili ti Slavo Imas vezu neku debelu ili ovi nemaju nikakvu hehehe Mislis neki su bezveze
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|