Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
PEZ
 cekanje komande
PEZ priložio:
cekanje_komande.jpg

PEZ
 odlazak po aportok(granu)

PEZ
 hvatanje aportoka

PEZ
 iznosenje

PEZ
 i jos ova

zoranp
 Darkom lepo štene sa već izraženim vratom za visoko nošenje glave Bravo 2..mora kad je takva genetikaGrinOdobreno!!

Nikola ti vala za koji mesec nećeš hteti ni da pričaš sa nama običnim smrtnicimaGrin, svaka čast i čestitam od srca!!Odobreno

Paz lepo ti kuja odrađuje vodu, a i sad je najbolje vreme za tu vrstu treninga, nego šta reče od kojih ti je pasa kuja??
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Ne boj se zemo, sa pravim ljudima uvek pricam, a bilo je tamo fukara koji su pljuvali i pljuvace, ali dzaba... Sta misliti o izlagacu koji se 45 godina bavi kinologijom, medjunarodni je sudija, predstavlja sebe kao ne znam kakvog poznavaoca, a dozvoli sebi da izgubi za rasu i to veoma zasluzeno i onda NE PRUZI RUKU POBEDNIKU IAKO MU JE OVAJ PRVI PRISAO, uz jos neki pogrdan komentar odbio da pruzi ruku... Imao je cak i toliko drskosti da posle izlozbe kod stola gde su se upisivale titule povuce i hladno oruzje... Srecom niko na njega nije obracao paznju, s obzirom da smo na izlozbu doneli sto i nekih 15tak stolica, tako uz odlicnu ekipu plus nekoliko kartona hladnog Lava izlozba je protekla fantasticno Smile A pomenuti ce sledeci put dobiti preko nosa za drskost, ipak smo mu oprostili jer mator je covek pa pogresi
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

PEZ
 Paz lepo ti kuja odrađuje vodu, a i sad je najbolje vreme za tu vrstu treninga, nego šta reče od kojih ti je pasa kuja??[/quote]

Kolega zoranp ne znam da li su psi od kojih je moja kuja poznati u kinoloskim krugovima,ono sto mi je bitno da je od radne linije i da u potpunosti zadovoljava moje potrebe u lovu ,ja sam od onih lovaca koji cene radne pse i ne opterecujem se mnogo time da bude od roditelja sa "zvucnim" imenima i titulama ,ono sto je bitno da je od radnih kerova,sto se bar u mom slucaju pokazalo ispravno jer je ova moja kuja "drzala casove" nekim psima za koje su vlasnici tvrdili da su "vrh vrhova".Citao sam tvoje upise na ovoj temi i mislim da se u mnogo cemu slazemo i imamo isti pogled na neke stvari,al necu da zalazim u to(nekom drugom prilikom)
Pozdrav od pez-a iveli
P.S. Mogu da uslikam i postavim sliku rodovnika ako ce nesto znaciti

darkon
 Hvala svima.
Ovaj štenac je simpatičan, a sviđa mi se ono što sam video i kod većine ostalih iz ovog legla, pa ćemo videti kako će se dalje razvijati.

Nikola, tuga je kada takve gluposti upropaste atmosferu.
Nažalost, ima svakakvih ljudi. Sad

pez, lepe slike u ove tople dane.
Svakako da se i od relativno nepoznatih, a dobrih lovnih pasa, može dobiti kvalitetan pas.
Ali, genetika je čudo, i po pravilu ti "zvučni", ali zasluženo "zvučni", uvek daju NAJ...

darkon kaže:
Ali, genetika je čudo, i po pravilu ti "zvučni", ali zasluženo "zvučni", uvek daju NAJ...

Jedna od najboljih recenica koje sam cuo u poslednje vreme... Otislo se u ekstreme, Izlozbeni furaju samo izlozbe, a takmicarci su zapostavili lovno svestrane discipline i eksterijer.... Mali ali jako mali deo odgajivaca ima drzi visok kriterijum u selekciji na svim poljima... Svi bi sampione preko noci pa srljaju brze bolje u srodstvo, pare pse samo gledajuci rodovnike, kao da su to puzzle... treba znati pse gledati realno, naci psa koji ce kuji nadomestiti njene mane i obratno... Nekad ce i losiji pas dati sa istom kujom daleko bolje pse, jer ce se bolje uklopiti... Imajte viziju kakvog psa zelite i sa takvim parite, ako imate kuju 58 a zelite psa 64 to necete dobiti uparivanjem nje sa psom od 69...

urosVA
 Pozdrav svima.Puno lepih slika,svaka cast OdobravamCestitam Nikoli na ostvarenim rezultatimaThUmBuP!

bataja,jel moze jos neka slika tog Kirila,da vidimo kako izgleda iz nekog drugog ugla?Vidi se da je jake gradje,interesuje me ko su mu preci?Pozdrav Bye
Harmonika Kolce

Migo
 Kolege jako lijepe slike Odobreno

Nikola čestitam na uspjehu, samo guraj dalje Bravo 2
Jeste li ikada razmišljali kako psi misle o nama? Jer, gle nas, vraćamo se iz trgovine s izvanrednim plijenom - piletom, svinjom, polovicom krave! Mora da nas smatraju najvećim lovcima na svijetu!

darkon
 Nađoh malo vremena da ih slikam...

Ovde su 3 mužjaka, dva braonca se vrlo malo razlikuju, takoreći identični, ali na slici ispadoše malo različiti.

Dakle, mužjaci, 34 dana stari, Aga X Gala AFD.

img834.imageshack.us/img834/7612/muzprvi.jpg

img137.imageshack.us/img137/1936/muzdrugi.jpg

img861.imageshack.us/img861/8809/muztreci.jpg

darkon
 Evo i ženki, iz istog legla.

img338.imageshack.us/img338/8328/zenkaprva.jpg

img29.imageshack.us/img29/6747/zenkadruga.jpg

img594.imageshack.us/img594/9444/zenkatreca.jpg

Na slikama fale još jedan melirani mužjak i jedna melirana ženka, a kako nisu bili raspoloženi za poziranje, nisam hteo da ih prisiljavam i remetim im igre u travi.

Hvala svima na cestitkama, nadam se da ce ih jos puno biti i sa ovim novim narastajima sto dolaze, kako cujem ove godine ce prvi put imati obavezu psi koji se rangiraju za reprezentaciju na B utakmicama da polazu solms u septembru tako da me ocekuje veoma jaka konkurencija cemu se izuzetno radujem, jer cu imati prilike da vidim uzivo kroz ta testiranja da li ima neki od tih pasa koji bi mogao da mi koristi u priplodu...
Darkon prelepi stenci nek su zivi i zdravi i nek sluze svrsi, a evo i jednog Maksa mladog iz kombinacije Max x Sila star 23 dana
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/295337_255081111273274_1522680824_n-1.jpg
Mogu slobodno reci da ce ovo leglo biti bar radom jedno od jacih, jer stenci imaju gradju i karakter, selekcija ce biti potpuna i stroga, a svi uslovi ce im biti pruzeni, s obzirom da svi ostaju... ocekivanja su poznavajuci roditelje s pravom velika..
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/389068_255080844606634_754512138_n-1.jpg
Pozdrav

strahinja
 POzz kolege,lepe slicice ste postavljali!

Darko stenci su ti prelepi,samo napred sa njima u daljem odgoju,i neka budo kao otac i netreba im nista vise !

Nikola sve cestitke na osvojenim rezultatima ! Bravo 2

Hvala
Sila proslog proleca kod starog vlasnika...
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/P1010066AVI_000058199.jpg
Slikano je telefonom na velikoj daljini pa se izvinjavam zbog kvaliteta

darkon
 Nikola, Strahinja, hvala.
Na slikama su se sve iskrivili, jer su naravno nenaviknuti na slikanje, pa ih poza malo kvari i nisu kao u prirodi...
Videćemo kako će dalje napredovati.

Za one koji su me kontaktirali za štenad, preuzimanje će biti otprilike od 15. jula.
3 mužjaka i 2 ženkice, će biti slobodni za prodaju.

strahinja
 Kolege evo i od mene jedne slike Bete(Bine)

Marka na petla i50.tinypic.com/33a6tdf.jpg

Milos88-Ivanjica
 Darkon,Nikola,Strahinja lepe slike...Bravo 2
Evo i jedne slike od Azre,inace marka je na zeca...Pas
Milos88-Ivanjica priložio:
azra_noc111.jpg

LOV JE Passrbijaloviveli

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,477
Najnoviji član: uhazaminje

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,236,824 posete www.srbijalov.com