Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
darkon
 Nikola, moj upis je bio i na konto toga, da ako imaš taj 1PRM, onda imaš i psa koga možeš da izlažeš i da osvojiš još koju titulu sa njim, ali da to i nije ono prvenstveno što treba da krasi NKD-a.
Sve zavisi od čoveka do čoveka, koliko voli te izložbe i koliko je para spreman u to da uloži, a da sada ima tih izložbi u velikom broju, ima ih...
Ja lično protiv tih smotri nemam ništa protiv, i volim da vidim lepog NKD-a, ali rad je ono što stavljam na prvo mesto.

Sarovic MIladain, ne znam zašto si se našao prozvanim, ali nije bilo tebi upućeno.
Imaš lepog psa, koji je još mlad, radi sa njim, a ja ti svakako želim da ti se on svojim radom i oduži, za trud koji ulažeš u njega.

Sarovic Miladin
 Hvala Darkon i ja se nadam da ce poceti da markira,citao sam tvoj upis a ja sam postavio nekoliko slika kako stoji u stavu jer nazalost jos nemam one o kojim ti pricas a koje su najbitnije od svega...a sto se tice smotri ja sam krenuo da vidim kakvog psa imam i onda rec po rec upoznao se sa nekoliko ljudi i vise zbog toga izedjem na smotru ,Sa nikolom i njegovim drugarima odgaivacima sam se upoznao bas na izlozbi u Gredi de smo se bas ispricali i druzili sto je po meni najbitnije od svega....

milos zoric
 E Nikola to je vec nesto stenci sad izgledaju odlicno crnio melirani muzjak na drugoj slici odozgo je najlepsi za sada.A ti kolega Miladine poslusaj savet Nikolin i neces pogresiti.Jedino se nebih slozio sa Nikolom da pse treba stavljati na dijetu.Psa treba trenirati redovno i davati mu kvalitetnu granulu tj gozbi premijum i nema greske.Djordje i tebi puno srece sa stencima

milos zoric
 Mile ima li novih slika od Olginog steneta i da li je jos uvek u tvom vlasnistvu?

Sarovic Miladin
 ocu kolega Zoricu,vec ga tako pustam,a sa hranom neznam sta da radim smanjio sam na 300g dnevno al kao da mu je malo,jeo je 500g,al vidim da volju i brzinu dobija smanjivanjem treninga na 15 min

jovan
 i46.tinypic.com/2eb7u4l.jpg

milos zoric
 Jovane od kojih pasa vodidi poreklo muzjak sa slike?

Sarovic Miladin
 Ja mislim da je to Mark of bert haus otac od mog psa a sin barov...

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Milose, hvala za pohvale u vezi stenaca, dosta stenaca je jos slobodno i to veoma kvalitetnih..
Kad sam ja zadnji put video Maksa tj Sampa trebala mu je dijeta, po meni pas do 2 godine bi trebalo da se drzi tako da mu se uvek vidi zadnjih 1-3 rebra, tako pas ne opterecuje svoj skelet koji je jos u fazi formiranja, jos ako se pas i vodi u teren, pa jos i radi tako da istrci svaki turnus jak po 15 minuta, dobice se jedinka koja ce biti izuzetno dobro povezana, bez ljuljanja, cvrste gornje linije i odlicnog velikog iskoraka, to je bar moje iskustvo, dodaj mu jos malo i plivanja, i kvalitetne hrane i time si mu pruzio 100% uslove da bude vrhunski, ostalo je genetika...
Miladine taj pas je Brat tvog psa iz legla, a ne Mark...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

mile mladenovo
 PozdravZoricuBye
Stenac je kod mene a sveze fotografije nemam jel tek dolazim dole treceg avgusta

milos zoric kaže:
Mile ima li novih slika od Olginog steneta i da li je jos uvek u tvom vlasnistvu?

mile mladenovo
 Druze evo jedna za tebe ali malo starija
http://i45.tinypi...005r0g.jpg

jovan
 Ovaj je od Marka i Zorićeve HERE, zove se DarMar, tri meseca
i48.tinypic.com/2ma0xe.jpg[/IMG<br />
I Mark<br />
[IMG]http://i46.tinypic.com/351csuu.jpg

jovan
 Mark
i46.tinypic.com/351csuu.jpg

i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/SDC13685.jpg
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/559658_210849365696449_100003141614290_356983_1700176394_n.jpg
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/549435_210849275696458_100003141614290_356981_957099175_n.jpg
Evo mu brata..
7 Izlozbi 3xPRM 3xCAC R.CACIB 3xBOB 2xBOG J.BIS2 R.BIS utakmica "B" polozio sa godinu dana, Solms..
I stenci su jos uvek slobodni od Oksane vecina sem Braon melirane kujice koja ide za B.Palanku za koji dan...
ovo im je majka, jedna jako dobra Nemacka lovna kuja, jaka eksterijerno
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/398877_4051320239501_1703201009_n.jpg
Pozdrav

jovan
 Da ne miruje tema...
i47.tinypic.com/9fzo21.jpg[/IMG<br />
[IMG]http://i49.tinypic.com/2qurubq.jpg

jovan
 i49.tinypic.com/2qurubq.jpg

Akron 12 meseci
Marke na prepelicu, prve ove sezone
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/SDC14310.jpg
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/SDC14311.jpg
I jedna sa izlozbe u Kovinu
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/389083_475486182463296_1294045868_n.jpg

Sale Voban
 Nova nada, zenikica iz kombinacije
Best del Rade Savic x Perlica (Kayenova ćerka)

img21.imageshack.us/img21/1495/zenkica.jpg

Moj brat je juče vodio mog Atosa na Grzu, dobio je PRM, mislim da je Herc vom Panzer herc Dragana Jeremića više zasluzio PRM, ne zato što je lepsi ker (ko zna da gleda, zna sta su Hercove mane) vec zato sto se Atos nije kretao kako se uvek krece, ima zapaljenje krajnika i od juce je pod terapijom. Kuja mi je u jos gorem stanju zbog tih krajnika, ne znam da li operacija resava problem
Inace, Atos je danas postao tata sestoro malisana, za sada Smile, mozda ih do kraja veceri bude jos. Cetiri je crno melirano i dva su brao melirani

Gledao sam snimak druze i po meni je Atos zasluzio, mozda nije najbolje isao, ali kretanje i proporcije i ostalo su bolje.... Ja sam izgubio, zamerka je bila da je pas van izlozbene kondicije, sto i jeste, jer planiram da se takmicim u radu sa njim, tako da salu nema mesta...
Cestitke na leglu i prinovi prelepa je kujica

Sale Voban

Nikola Vukovic Plandiste NKD kaže:
Gledao sam snimak druze i po meni je Atos zasluzio, mozda nije najbolje isao, ali kretanje i proporcije i ostalo su bolje.... Ja sam izgubio, zamerka je bila da je pas van izlozbene kondicije, sto i jeste, jer planiram da se takmicim u radu sa njim, tako da salu nema mesta...
Cestitke na leglu i prinovi prelepa je kujica

Hvala Nikola, kuja koja se kotila je u vlasnistvu mog strica i brata, meni je bitno da Atos ostavlja potomke a videcemo sta ce od njih biti. Mene izlozbe i ne zanimaju, kera je prijavio i vodio moj brat, koji ima ovo leglo od Besta. Ja sam vise zainteresovan za ove "lude" trkace Smile, zato i hocu ovu zenkicu sa slike da uzmem a i da moju kuju uparim pod nekim kvalitetnim stilistom.
Atos je lep ker, ne vrhunski izlozbeni pas naravno, znam koje su mu mane ali on ce jos na jednu dve izlozbe, i to ako ga neko drugi vodi Smile.Atos je pre svega odlican markirant i pravi lovac. Da malo oporavim kerove i pocinjem sa ozbiljnijim spremanjem u polju narednih mesec dana.
Nikola, po meni i na izlozbi moraju biti u radnoj kondiciji, zategnuti i da pucaju od snage! Meni je ker u punoj radnoj kodniciji, jos bolji nego sto je bio u Petrovcu na specijalki ali je sada nije imao tu energiju i lako kretanje, bio je neveseo i odmah sa izlozbe smo otisli kod veterinara, temperatura i krajnici. On bar jede a zenka samo iz ruke

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,227,174 posete www.srbijalov.com