IZ 18, prelepi snimci, pogotovo prvi, drugi i poslednji!!! Odusevljen sam, bas kvalitetni snimci! B)
Kazi nam nesto vise o prvom snimku kad se srndaci tuku, kako je to snimljeno?
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
Pa predpostavio sam da nisi ti, ovo je profesionalizam i ovako nesto se veoma retko vidja, ali mislio sam da znas nesto o ovome...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
Fotolovac, Ima li sta lepse od ovoga? svaka cast za slike. Vreme je da se krene u izvidjanje i da pripremimo svi po jednog za pocetak sezone.
Drugari svaka cast na snimcima i slikama.. Ja sam prekljuce video 4 komada neznam da li su srne ili srndaci zato sto je bila velika daljina. A i oni su me videli pa su bezali i nisam stigao da ih uslikam. POzdrav i nadam se da ce biti jos priliKa za tO.
darkon kaže:
Lepe slike,a i snimci.
Kod mene ovakvih krda nema,nazalost.
Lepe fotke Fotolovac,samo nastavi da ih kacis druze.Bravo.
Inace,takva krda se nece ni videti na brdsko-planinskim terenima.Socijalno ponasanje srna,nije isto svuda.U ravnici,na otvorenim prostorima.....ovo je uobicajena slika.Na brdsko-planinskim,obraslim...srne se na kratko,pri jacoj zimi udruze I tada obicno i maksimalno dve do tri srne sa mladima.....
Ne znam da li ste primetili ali pogledajte dobro ovu sliku, uhvatio sam srndaca, drugi od desno, kako kija, vidi se oblak kako mu izlazi iz nosa, ovde je mala slika ali se moze videti.....
darkon kaže:
Lepe slike,a i snimci.
Kod mene ovakvih krda nema,nazalost.
Lepe fotke Fotolovac,samo nastavi da ih kacis druze.Bravo.
Inace,takva krda se nece ni videti na brdsko-planinskim terenima.Socijalno ponasanje srna,nije isto svuda.U ravnici,na otvorenim prostorima.....ovo je uobicajena slika.Na brdsko-planinskim,obraslim...srne se na kratko,pri jacoj zimi udruze I tada obicno i maksimalno dve do tri srne sa mladima.....
Slazem se za brdsko-planinske,ali kako ne lovim u takvom lovistu,eto i razloga mog posta.
U ravnici pored Morave ima mesta za koje krdo.
A evo i jedne grupe od 6 grla,snimljene u brdskom delu terena,koji je na nadmorskoj visini od 200-250m.
Ovde su najcesca ovakva krda,mada se retko moze videti i neko od 10-ak grla.
fotolovac kaže:
Ne znam da li ste primetili ali pogledajte dobro ovu sliku, uhvatio sam srndaca, drugi od desno, kako kija, vidi se oblak kako mu izlazi iz nosa, ovde je mala slika ali se moze videti.....
Fotolovac pokusaj da zumiras sliku do kraja i promenices misljenje. Ja sam sad to uradio i video da je to telo srndaca ako smo o istom srndacu mislili.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?