Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gađanje karabinom

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gađanje karabinom
kelt
 mislim nebi da falim ni kolegu ni sebe ali ono ti je 300 okruglo a opicki 4x. stariji od mene. grupe po par santima. a bilo je i razni stavova.
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

sheytan
 Jes, vala! Da je neko ta trane gledao, pa josh bio lechka zlonameran, rekao bi da jedan strelac - sere, da prostite! HaHaHa

Respekat za chuchetji stav na 1000 stopa!!! Bravo 2

A evo i pushke:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/ORUZJE%20I%20SL/IMG_2599-2_zps02d95621.jpg

Sad nam tek niki netje ich verovati... Cry
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

kelt
 http://www.srbija...ost_165917 ovaj pobro me pali opasno. od jucer ne spavam dobro
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

AcaNik
 Па откопај нешто, сад ће легализација ;)

Podunavac
 Не мож' да се сети под којом шљивом је закопао.Grin
А и оно што има није за легализацију, него за озбиљно војевање.Kalanjikov
Tri prsta 2Kolce

Bune

stojkuki kaže:
Dobro de, .... Nek ti bude .... 30 .....

Kuki, ovim majstorima kapa dole, bio prisutan, koncanica na optici taman da nista ne vidis, ali kum Sheki i bata KeltBravo 2. Mogu samo da im dodajem municiju. Nece kum da kaze gde je iskopao spravu i optiku, ali je vrh. Pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

canis aureus
 shey tebra svaka čas' na zavidnoj grupaciji iz starinJske tandžare, Kelt takodŽeR Bravo 2

ps. tebra napokon da se uverish koj' je caliber No.1 Stari .....Confused
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan
 E, moj tebra... Da vidish kako TONE konjchanica-strelica, kad hotjem prebachim na podeok 3... Shock Centrom vidnega polja gledam nebesa, ne bi l mi se ovaj s avatarq pokazao, a strelica zakovala dno... Cry

Kod PRAVIH qlibera bih za 300m trebalo da kliknem na cca. 1.5, i strelica bi praktichno ostala u centru... Ovako... Confused

Grin

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

stojkuki
 Ja se izvinjavam zbog privremene sprecenosti da odgovorim na verbalne i skriptomanske izazove u potonjim postovima.
Hajde hajde.... Znamo svi .... 300 meteri ... Pa nece da bidne. Lepo ste se dogovorili da nas palite ovde..... Priznajte bre bagro lovacka.... Olovkom ste rupe izbusili na papiru i ondak kao bilo je 300 .... Ma jes.... 600 ... 900 ... Ma ko zna koliko ....

Smeko

sheytan
 Aaa, ovo su već krupne uvrede, od strane sitnih duša! Palica Ćeraćemo se prvom prilikom! Stari

Smeko

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

bturjane
 Стрељачки клуб „ГТ“ Лесковац организује ревијално-промотивно такмичење у гађању из пушке под називом „РАДАН 2014“, у недељу 06.04.2014. године.

Локација: Стрелиште „Радан“, Lat 43°08'0,16" Lon 21°34'34,76"

Дисциплине:

- F-class Open Rifle на даљини од 300 метара
- F-class Open Rifle на даљини од 500 метара
- F-class Target Rifle на даљини од 300 метара
- F-class Target Rifle на даљини од 500 метара

Пропозиције:

Гађа се појединачно и екипно, екипу чине 3 члана, сваки такмичар може учествовати појединачно и екипно у обе категорије.Пласман се одређује на основу оствареног броја кругова, а за меч се гађа 2x10 метака у свакој дисциплини.Гађа се кружна мета димензија 50x50 на даљини 300 метара и кружна мета димензија 100x100 на даљини 500 метара.Време 10 минута за припрему оружја и пробу гађања (неограничен број метака), и 20 минута за меч.

F-class Open Rifle: За гађање се користе пушке калибра не већег од .35. Укупна маса пушке, укључујући све причвршћене додатке, не сме да пређе 10 килограма.Гађа се из лежећег става са рамена стрелца уз употребу пушчаног ослонца. Било који систем за нишањење је дозвољен као и било који безбедни ручни окидач.

F-class Target Rifle: Могу се користити пушке калибра 223 Remington (5,56x45mm), 308 Winchester (7,62x51mm), 8x57 IS (7,9x 57mm Mauser) i 7,62x54mm. Укупна маса пушке,укључујући све причвршћене додатке, не сме да пређе 8,25кг. Гађа се из лежећег става са рамена стрелца, уз употребу двоношца који је причвршћен на предњи део кундака, а задњи ослонац не сме бити причвршћен за пушку. Било који систем за нишањење је дозвољен као и било који безбедни ручни окидач.

Верификација такмичара од 10:00 до 11:00, а почетак такмичења у 11:00.Котизације нема а након завршетка такмичења следи заједнички ручак.
Повезане вести:

kontakt: 063/424-328 ili www.streljackiklu... pucanje
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

bturjane
 Pa sad kuj vole a neje mu daleko i misli si da moz da ga ubode na dalecko izvolve na druzenje da sednemo ko ljudi i rastanemo se ko svinje iveliGladanRotiljRaanjHarmonikaROFL
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

sheytan
 Ima li kakvih fotki i sl. sa takmičenja?

Men daleko i LeskOvac, i te mete, pa vedžbam na stoju:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/METE/12mm3kom_zps7638abf8.jpg

Vedžba li iko za srnećinu, kolege? Ajmo malo oživeti temu! iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 Šeki jeli ovo podbačaj ili je otišlo udesno? I što je toliko razlika od centra? Inače lepo grupisano.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Menjao otpićki! Dim

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Bune

Podunavac kaže:
Šeki jeli ovo podbačaj ili je otišlo udesno? I što je toliko razlika od centra? Inače lepo grupisano.

Tebra Podunavac, to je nova disciplina " Ko dalje"Smeko. Sad ce kumPalica, pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

Podunavac
 Šeki samo menja. Jel tako i žene menja?
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Ne! Ruke... Cry

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

stojkuki
 Malo leva, .... Malo desna, .... Pa malo leva, .... Pa opet, ..... Malo desna i onda desna desna desna ........

Smeko

canis aureus
 shey tebra pa što ne turi metu koju si i pogodiJo Jaooo
... madaN, biJo si blizO StariGrin... sadE lovi samo golemu srnećinu inače će fulaš ovu sitniju Confused

Grin
to li je .270W?
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Držanje oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 161 09.10.2016. 23:28
Boksevi (kavezi) za držanje kerova KINOLOGIJA 275 24.03.2016. 09:30
PONAŠANJE I NAVIKE DIVLJAČI DIVLJAČ 33 29.09.2014. 21:03
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,302 posete www.srbijalov.com