Daki bice da si u pravu Juniore to sto ti se svidja je jedina zenka u leglu, i ona je uz belog i jos jednog kerica najaktivnija...
Juce predvece smo ih pustili posto zive na 30 metara od strnjista pa reko da ih malo pustimo da trckaraju, medjutim dvojica su na vetru uhvatili miris i markirali macku na nekih 15-20 metara... zao mi je samo sto nije bilo mogucnosti da napravim bolje slike jer gledati 2 muzjaka kako rade kule zajedno prema macoru koji je veci od njih je stvarno bilo nesvakidasnje...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Rodjo, baš šteta što nismo stigli da slikamo one lepe marke iz lova na prepelicu. Opasan stil ima Eros, kad zategne, onda je to kao strela. Samo mu fali rada sa njim na terenu.
Izgled ima jako dobar, duboke grudi, svaki mišić mu se vidi, i vidi se takmičarska linija u njemu... Malo me je podsetio stilom na Mastera, ali je lepši i krupniji.
Hvala drugari,ima sos nekih slika ali necu da davim narod .
Strahinja ovoj kuji je tek 12m za mesec dva ova zuckasta boja ce joj se skinuti i bice braon,tada ce biti jos lepsa.;)
Druze ako oces da joj to resis za 2 dana da bude tamno braon samo gumena cetka http://www.svezak...a-pse-2333 ja je koristim i prezadovoljan, izvuce svu podlaku a ne sece i ne ostecuje zdravu dlaku, jako brzo ide i samo mora pas da ti bude cist, znaci odvedes kerusu na plivanje, ostavis da se osusi i onda predjes sa cetkom u svim smerovima i uz i niz dlaku i izlazi ogromna kolicina dlake veruj mi ja moje vodim na izlozbe a sad se linjaju jako...
Evo i od mene nešto sa terena.
Odavno nisam kačio Agine snimke.
A slabo sam ga i vodio na teren, pa samim tim i nije bilo prilika za snimanje.
Iskoristio sam dva treninga, jedan večernji i jedan jutarnji i usnimio nešto.
Nije najbolji kvalitet snimka, jer sam morao da snimam, dok sam u hodu, ali vidi se ponešto. Dosta početaka marki je snimljeno, ali nije ispraćeno do kraja, jer mu sređujem mirnoću na poletanje i pucanj, pošto hoće da krene korak-dva, pa moram da ga ispratim bez kamere...
U slabijoj je kondiciji, biće to još bolje posle intenzivnih treninga.
Uveče je vreme bilo toplo i bez vetra, a ujutru suvo, toplo i sa nekim laganim vetrom.
Darkon prelepi stenci, Aga standardno fantastican
Akron 13 meseci CAC Banatski Karlovac PRM, BOB (Prvak mladih, Prvak Rase)
Pozdrav
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.