Nikola ipak si uzeo ludog trkaca :-), salim se malo. Prava odluka! Juce sam lovio u komercijali u Paracinu sa Darkom i njegovim kerovima, Zuma ( sestra iz legla sa Cakicevom Ziom) i Rolex (Vegas-Zuma). Zuma je fantasticna a Rolex je savrsen, moja Atina je imala par lepih marki i realizacija, oborio sam 5 petla iz tih realizacija ali pored Rolexa je delovala kao neki cunjavac :-). Keru nista ne nedostaje a ima tek godinu dana.Nikola zato kazem da si napravio pravi izbor.
Pa bio je red da probamo sa del Cakicima, a i imamo sad ovog Besta koji ce biti nesto strasno, ako nastavi ovako, pas sa 4 meseca tako da uplivava u mirise i takav nos da ima sa tim se jos nisam sretao, uopste celo leglo je izuzetnog nosa, ali oni koji se izdvajaju su Best i Boss i stilski i nosem i voljom, s time sto je Boss malo tezi od Besta, ali mislim da je ovo leglo Maks dao bas, bas vrhunsko... ;) Rolexova sestra ce moguce biti uparena pod Akronom na prolece... Ukoliko je Rolex (Odo x Alure)...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Rolex je iz kombinacije Vegas-Zuma. Video sam ranije dva stenca od Oda, nisu bila vredna paznje tada ali gledao sam Oda prosle godine, prava masina.
Nudi mi Darko stenca iz ponovljene kombinacije Vegas-Zuma ali nemam vremena za takvog kera a steta je da takav ker cami u volijeri. Ako si zainteresovan mozes da ga kontaktiras Nikola, mislim da ima 4 meseca
Znam za tu kombinaciju, VegasxZola... Mi smo gledali neku zenku, medjutim nismo je uzeli... sad smo uzeli Yarisa pa cemo videti...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Pozdrav Aco.
Nisam stigao do Natalinaca, jer je jedna baterija bila bliže nama, u Brzanu, pa sam tu bateriju gledao.
Išao bi u Natalince, ali kako su svi potencijalno zainteresovani za praćenje ovog takmičenja bili zauzeti tog dana, nisam hteo da vozim dalje, pa sam ispratio ovo.
Ovde su se takmičile pripadnice lepšeg pola.
Bilo je 8 takmičarki.
Dve od njih su vodile NKD, od kojih mi se jedan dopao.
U pitanju je bila Italijanka sa crno meliranim psom, koja je kasnije bila i pobednik u svojoj konkurenciji.
"Nemac" lakše, ali dobre građe, u punoj kodiciji, odličnog temperamenta, vredan pas, odličan lovac...
Videlo se da je to izuzetno uigran tandem, i da su znali odlično šta rade.
Pas je imao dve lepe marke, reprezentativka dva odstrela za respekt, aport, sve školski odrađeno i naravno bilo je već tada jasno da će to teško ko moći da ugrozi, jer je sve izgledalo jako lepo.
Pozdrav kolege, evo jedna slika iz jučerašnjeg lova,jako lijepog i uspješnog
Čak je odstrijeljena i jedna šljuka...
Jeste li ikada razmišljali kako psi misle o nama? Jer, gle nas, vraćamo se iz trgovine s izvanrednim plijenom - piletom, svinjom, polovicom krave! Mora da nas smatraju najvećim lovcima na svijetu!
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.