Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na srndaća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na srndaća
iz 18
 fotolovacPfftiCB) lepe slike svaka cast

iz 18
 i55.tinypic.com/rjl7ir.jpg samo za fotolovca GrinPfftiC

fotolovac
 Hvala, kad da dođem po njega? B)
Ovi rogovi mi deluju dosta opasno za druge srndaće.

nenadx
 Samo cu se na kratko osvrnuti na nesto predjasnje receno,Srneca divljac se udruzuje nagonski u uslovima negativnih spoljnih faktorapa sam spomenuo jer nema potrebe zaliti,sto se negde nevidjaju.Pozdrav.
Dobar pogodak

slavko75

iz 18 kaže:
i55.tinypic.com/rjl7ir.jpg samo za fotolovca GrinPfftiC

dobra duzina izgledaju mocno bas onakav kakav mi treba
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

SUMO
 Pozdrav momci,
a nije bitna samo duzina,
valjda i debljina Smile Smile Smile

Nego ovi `moji` srndaci i u dvoriste ulaze, prosto su dosadni....

kelt
 kolega Sumo, cuvaj ih dobro , komsiluk ume da bude jako nezgodan, samo ih pojede mrak. nerazumeju ljudi da i zivotinje imaju dusu a ne samo meso.B)
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

canis aureus
 ju ju juFrown
uuh što nemam dvorišteeHisterian pa da mi dolaze u gostIsrbijalov i da se družimoGladan i tako to
ROFL

Predivno!
... izIđem ujutro na terasu da popijem kafu a puno dvorište živuljki kojekakviJa iih miline i nikad bolje kafe ...Oi

Dare_Makedonija
 http://www.youtub...re=related
Evo jedan lep klip o lovu srndaca

SUMO
 Salu na stranu, dvoriste naravno nije moje,
ali se iz mog moze videti tako ``krasan`` srndac, da je to cudo. Sa sve ljuljaskom za odrasle, milina.....

iz 18
 http://www.youtub...re=related http://www.youtub...re=related

misa 71
 Dana 07.04.2011.godine moje LU je organizovalo strucno predavanje i edukaciju lovaca u vezi lova srnece divljaci . Predavanje je odrzao predsednik LSS dr. Zoran Popovic.
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Lala
 Bolje da vam je doneo lovne karte...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

misa 71
 Bice i toga lalo . Prioritet za dobijanje lovnih karata bice ona LU koja se bave lovnim turizmom.LSS je od ministarstva preuzelo prvu kolicinu lovnih karata . Postoji problem oko distribucije lovnih karata .Confused

Lala
 Znam ja da postoji problem, ali ne znam da je neko LU dobilo lovne karte.
Da li si mislio na lovne turiste - strance, ili i na domaće lovce, koji žele da odstrele srndaća na otvaranju sezone?
Kakva je razlika, u komercijalnom smislu?
Da li domaći lovac treba da uzima mesečnu lovnu kartu, kada je već platio godišnju, preko svog LU?
Ko je napravio problem u distribuciji lovnih karata?

misa 71
 Do 07.04.2011. niko nije dobio lovne karte . Do tada je LSS od ministarstva preuzeo prvih oko 3000 lovnih karata. Najverovatnije prvi ce dobiti lovne karte strani lovci , razlike u komercijali naravno da nema placa se pa se placa odstrel.
Naravno da ne treba da se uzima mesecna lovna karta i to bi bilo van svake pameti kad smo platili godisnju . Po meni je ova solucija preko ministarsva da se dobiju lovne karte izuzetno prakticna stvar.
Jos jedan problem je bio u LSS koliko sam ja cuo a to je da nisu mogli da se dogovore na koji nacin da se posalju lovne karte u LU , da li da se salju postom sa dostavnicom ili da iz svakog LU odgovorno lice licno dodje u LSS i preuzme lovne karte ?????????????????
Problem je bio i taj da li Ministarstvo dostavlja LSS=u lovne karte ili LSS ide u Ministarstvo po iste ??????? Sto mora prosto kad u ovoj zemlji mora sve da bude komplikovano Confused

fotolovac
 Nisu čuli za AKS , City express itd?!

Lala
 Kakvi problemi!!! Da li će neko iz LSS da ode u ministarstvo, ili će kurir ministarstva da ode u LSS?!? Pa ljudi, jbt., evo ja ću, ako treba, da odem u ministarstvo i da prenesem karte u LSS, mojim kolima, samo da nas ne muče više ovakvim glupostima!
Problem kako dostaviti lovne karte LU? Pa što su onda insistirali ovi iz LSS, da i dalje ide distribucija lovnih karata preko njih, ako nisu u stanju i ne znaju kako sad da taj posao obave? Neka ga obave na isti način kako su ga radili ranije, šta sad izmišljaju?
Ja mislim da se ovde radi o čistom 'teranju maka na konac', da ne kažem, inaćenju!
Naravno, mi lovci opet blejimo, i čekamo da se neko smiluje da odradi svoj posao.
Sva sreća, pa su ovi iz ministarstva rešili problem, sa novom mogućnošću, da se lovne karte dobijaju preko lovnih inspektora. I tako su presekli ovo mučenje.
Po mom mišljenju, ovo je 1:0 za ministarstvo.

Lovac Stari
 Retko gde i kada su izdavane pre 1 maja.

Dobar pogled.

SUMO
 I sta kaze nas predsednik o srnecoj divljaci?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Galerija abnormalnih srndaća GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 86 13.02.2017. 20:42
Rast, razvoj i deformacije parogova srndaća STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 12.05.2014. 18:46
Lov srndaća vabljenjem LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 13 31.10.2013. 12:50
OSPORAVANJE SA ILI BEZ ARGUMENATA TROFEJA SRNDAĆA ODSTRELJENOG U SRPSKOM KRSTURU 2009. GODINE STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 18 07.10.2011. 21:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,783,737 posete www.srbijalov.com