Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačko odelo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačko odelo
ssekir75
 ко те пита шта пише. битно да је нНЏарасто да се види ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Zeljko92
 Ponovio se i ja malo ;)
Zeljko92 priložio:
3288dscn0131.jpg

Zeljko92
 Zadnja strana
Zeljko92 priložio:
3288dscn0133.jpg

ssekir75
 ди си их наватао? баш су ок. Odobreno
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

Zeljko92
 Pancevo, buvljak, 1500 din. Kaze da su Jumko. Inace prodaje covek sve za lov i ima stvarno raznovrsne robe i nije bezveze roba nego firmi koje se prodaju i u prodavnicama. Dobre su pantalone, materijal je stvarno jak i dobro su prosivene. U struku imaju lastis tako da se i dosta tegle gore kao trenerka i ima svih velicina.

ssekir75
 ај малко прецизније лоцирај ди му је тезга. може и на пп ;)

Bakuss
 Kolege, posto sam na sajmu lova u NS od sutra pa do nedelje, dajem vam mogucnost da ako nekom nesto treba moze da me cimne ili posalje poruku na 0628862274.Ako vidim nesto povoljno ja cu slikati i postaviti,naravno sa cenom i nazivom prodavca,tako da znate gde i posto cete naci.Ako neko hoce nesto da kupi a ne dolazimu se na sajam mogu zamoliti prodavca da mu posalje brzom postom, pa da plati po prijemu.Ja sam na standu(napolju) John Deere mehanizacije, pa ko dolazi moze svratiti da se upoznamo i popijemo nesto.Pozzziveli

bturjane
 Kolega Bakuss ZivioRodjoOdobravamRespektMedalja za kolegijalnost i ponudjenu pomoc svaka cast
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Neca92
 Nadjoh nešto slično onome što sam tražio... Osmeh 2
Zanimljiva stvarčica. Jako topla, a može da bude šal, kapa, traka za uši i tako to... Nije loše. Smile
Neca92 priložio:
300920142979.jpg

Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Neca92
 Osmeh 2
Neca92 priložio:
300920142981.jpg

Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

ssekir75
 ово је добра ствар. ја јуче пазарих на пијаци још један ннџарасти качкет за 150 динге. нек се нађе, не смета...

Bakuss
 Evo kao sto sam i obecao kratak izvestaj sa ovogodisnjeg sajma.Sve u svemu jako skupo kada je markirana odeca i oprema u pitanju.Ko ima para uvek ce kupiti Hilmanovu opremu bilo gde.Medjutim ima jedna firma iz Kragujevca"METEOR still", gde sam pronasao jedino nesto vredno paznje za plici dzep, a da je bar malo kvalitetno.prva slika,ova je jakna od jakog materijala i ima ulozak kao na vijetnamkama i kosta na sajmu 4200,mislim da je dugotrajna.evo tel za sledece 4 slike 034361707 Kragujevac i 036335612 Kraljevo
Bakuss priložio:
20141001_110855_resized.jpg

Bakuss
 Jakna i pantalone samo 1900,letnjo jesenja varijanta i bez ovog markera, ali od dobrog materijala
Bakuss priložio:
20141001_111141_resized.jpg

Bakuss
 Pantalone jako lepe i jake,malo su tamnije u prirodi i kostaju1500
Bakuss priložio:
20141001_111457_resized.jpg

Bakuss
 Letnja kosulja od jakog materijala samo 900 din
Bakuss priložio:
20141001_111616_resized.jpg

Bakuss
 Evo i dve stvari od drugog trgovca, tj od firme(ako se ne varam) sutkzr TRIM iz G.Milanovca.tel 032717822,kacket sa 2 lica zeleno-narandzasti od 650(jako lep) i narandzasta kapa za vise varijanti od 350.
Bakuss priložio:
20141001_104644_resized1.jpg

Bakuss
 Inace sam se danas sreo i upoznao sa dvojicom kolega sa sajta,tj Hercegovcem iz Sarajeva i mislim Damirom iz okoline Plandista.Do kraja sajma cu upoznati valjda jod nekog.pozzz

davorcalic

Bakuss kaže:
Inace sam se danas sreo i upoznao sa dvojicom kolega sa sajta,tj Hercegovcem iz Sarajeva i mislim Damirom iz okoline Plandista.Do kraja sajma cu upoznati valjda jod nekog.pozzz

bakuss...i meni je bila čast da se upoznamo..
na sajmu je bilo dobro i pazarilo se,cene nisu nešto povoljnije kao u radnjama,ali našlo se ponešto....izdvojio bih samo pantalone i jakana browing sauer komplet 7000din u Meteoru,i uzeo sam pored nekih sitnica i Mirage t3 16/70 3,5mm po preporuci mog zemare,oko 50 din /kom....i da pomenem sijaset polovnih lovačkih pušaka ,mislim neke firme iz užica po solidnim cenama ...
Žena mi Makedonka....ena Shock

Bakuss
 Izvini Davore za prekrstavanje.nije bilo namerno.ipak sam ja novi ovde.Oi

darkon
 Ima li na nekom štandu kačketa ovog tipa, sa ovom "camo" šarom narandžastom?

https://www.googl...B640%3B480

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,687,827 posete www.srbijalov.com