Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Savic Marko
 Hvala Bobane! Sta znam, ja vise volim kod nemca da bude malo kraci rep, kako je tako je, ne smeta njoj nista da l' je malo duzi ili kraci...

img803.imageshack.us/img803/8659/rodovnik.png

Boban
 Naravno druze da joj ne smeta,nemoj pogresno da shvatis ali ja sam rekao sta je po mom ukusu neka ona dobro radi a ostalo nije toliko bitno.Odobreno

Savic Marko
 Meni izgled nije toliko bitan, vec rad. Normalno treba ici ka tome da se napravi dobar radan ker, a pritom da zadrzi odlike rase.. Smile Pozdrav!

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/DSC04086.jpg
Evo ti druze slika Terre (Tasso vom Hege Haus x Nita) to je sestra iz legla babi tvoje keruse... Terru sam gledao vise puta u terenu, nesto krupnija za moj ukus, malo i teze gradje, lepo uglovana, ja kad sam je gledao nije bila bas u najnaj kondiciji, kuja kratkog radijusa, skoro da i ne galopira, odlicno nosenje glave, nos, marka, mekog karaktera...
Kalua sam gledao na izlozbi jednoj, svideo mi se pas i lepotom i karakterom, a izuzetno je radan, brat Kajen mu je jedan od po meni nekoliko pasa trenutno najboljih u svetu... Kalu je sada u Grckoj..
sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267684_459294864113220_74109531_n.jpg
Imam Sanovu unuku, i praunuka, i sto se toga tice mogu ti reci, da daje izuzetno volju, malo hoce da budu lajaviji neki primerci i da su dosta tvrdi na batinu, ali da idu idu...
Pozdrav
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

Pozdrav, Boss, je otisao od vlasnika svog u zameni, posto od obaveza nije mogao da mu posveti vreme koje zasluzuje, pa ga je menjao za izdresiranog, odraslog DD... Sada je Boss u vlasnistvu Miodraga Karanovica, mladog, ali veoma dobrog dresera.. Vodio ga je u par lovova, i kako on kaze, pokazao mu je neuporedivo vise nego sto je ocekivao, tako da mi je drago da je nasao prave ruke...
sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/407999_442881685774926_1332926351_n.jpg
sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/20423_444429452286816_2015490668_n.jpg

Lisica, odstreljena danas, markirana, gonjena glasno kroz sumu, isterana na cistinu, ranjena puskom, pas na cistini dovrsio i aportirao uredno 200m udaljenosti... Nakon svega stavljen u daun za slikanje..Akron
sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/61241_4801303108604_2037569585_n.jpg
sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/486283_4801304028627_1431844460_n.jpg

DakiNS
 Nidžo daun je jedna vrsta kazne, ne znam zašto je to zaslužio a tako dobro odradio?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

iz sledeceg razloga, u grupi je bilo jos pasa koji su kidisali posle aporta na tu divljac, a pritom kad je bila ziva bilo je bezanija, psa sam posle aporta stavio u daun da ne razmisljam o njemu, i da se ne bi potukao sa ostalim psima sto hoce da diraju njegov aport.. uglavnom dok je on u daunu bio ostali su vezali njihove pse, a ja sam samo lisicu pruzio ispred njega... Mogao sam ga ostaviti i da sedi, ali daunom sam zeleo da prikazem pokornost psa pred divljaci... Inace daun meni nije kazna, vec je za mene daun komanda koju pas izvrsava mehanicki, onog trena kada se izda, pas pada kao pokosen, i nema mrdanja dok ja ne dodjem po njega, cak ni kad ga iz daljine zovem ne sme da mrdne, nego tek kad dodjem do njega i podignem ga..

SUMO
 Nikola,
ko da vas sve ``pohvata``?
Cijoj kuji je tera sestra po babi....?

Pogledaj rodovnik kuje na pocetku stranice, baba joj je Tina, Terrina sestra, zar ne?

SUMO
 A nije mi otvorio odmah.
Tina je kod Joje u Cesteregu, to je leglo koje je pareno sa Djurinim psom.

Ne znam, tu kuju nisam video, video sam Terru i jako mi se svidela, prava kerusa za lov, dobro gradjena, odlicna karakterom, jak nos, prava marka na meso, odlicno nosila glavu.. poslusna...

Savic Marko

Nikola Vukovic Plandiste NKD kaže:
i297.photobucket.com/albums/mm234/nikola911x/DSC04086.jpg
Evo ti druze slika Terre (Tasso vom Hege Haus x Nita) to je sestra iz legla babi tvoje keruse... Terru sam gledao vise puta u terenu, nesto krupnija za moj ukus, malo i teze gradje, lepo uglovana, ja kad sam je gledao nije bila bas u najnaj kondiciji, kuja kratkog radijusa, skoro da i ne galopira, odlicno nosenje glave, nos, marka, mekog karaktera...
Kalua sam gledao na izlozbi jednoj, svideo mi se pas i lepotom i karakterom, a izuzetno je radan, brat Kajen mu je jedan od po meni nekoliko pasa trenutno najboljih u svetu... Kalu je sada u Grckoj..
sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267684_459294864113220_74109531_n.jpg
Imam Sanovu unuku, i praunuka, i sto se toga tice mogu ti reci, da daje izuzetno volju, malo hoce da budu lajaviji neki primerci i da su dosta tvrdi na batinu, ali da idu idu...
Pozdrav

Hvala Nikola na informacijama Smile
Ovo stene je jos malo, nema jos ni 3 meseca, videcu kakvo ce biti... Ima solidnu genetiku, ali to ne mora nista da znaci. Ne priznajem sta pise u rodovniku vec sta vidim na terenu! Smile

SUMO
 Steta sto od Tere niste izvukli jos neko leglo.
Al` sta reci kad je drug vlasnik zauzet poslovan covek.

Ne znam uopste sta je dala u priplodu, znam da je parena sa Jovicinim Atosom, ali nisam video te pse....

Boban
 Evo da dodam jos jednu sliku iz lova ,EROS i RIVA i marka na koku na 5 metra od auta gde smo bili parkirani.

i49.tinypic.com/2z49u6u.jpg

veljko__
 Bobane super izgledajuOdobreno
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

Savic Marko
 Bobane, sve pohvale!

Boban
 Veljko,Marko hvala ima jos dosta slika iz ovogodisnjeg lova ali netreba preterivati i daviti ljude sa slikama.hvala jos jednomStidljiv

veljko__
 Nema na cenu
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,225,961 posete www.srbijalov.com