Boss 6 meseci, lep, radi svinje, markira fazane na velikim udaljenostima, aporter veliki...
Ari 6,5 meseci, MaksxOksana, vrhunski lovac, nos, marka, aport, ostrina...63cm
Yarris del Cakic, jedno izuzetno grlo, 6 meseci, vanserijski aporter, izuzetan nos, stil, marke, volje na pretek, jako vodljiv i poslusan, ponosni smo na njega... visina 56cm
3 slike galop, ulazak u marku i marka...
Akron 2 zimske..
pozdrav
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Hvala
4 legla zadnja, 4 tipski i linijski razlicite keruse... 23 psa... nijedan nije docekao 6 meseci, a da nije promarkirao... Svi su veoma rano poceli da rade na vodi i u njoj se osecaju kao na svom terenu, ni jedan prerast, nijedan ispod standarda, svi uredni zubalom i testisima, nema ni u tragovima lajavosti, nervoze, strahova.. I realno gledano, Maks je jedan od retko kvalitetnih nemackih pasa, a pritom iako jako mlad (ostenjen 2009) vec je dao par pasa koji su bolji od oba roditelja svoja radno, a tek mislim da iz B legla sa Shilom ce biti pasa koji su zlo, jer ono sto imamo prilike videti i sto dobijamo kao informacije govori u prilog tome da su od 8 stenaca ispalo 5 pasa vanserijskih markiranata, izuzetnog nosa, svih pet izrazito dobrog stila, nosenja glave, strasnih daljina na kojima markiraju sto je za nas ohrabrenje... To leglo bi nadamo se trebalo da se ponovo okoti za nekih 20tak dana kada bi Shila trebalo da se okoti opet... Takodje Akron bi na prolece trebalo da udje u priplod, vec ima 2 parenja pod njim zakazana, tako da bi i on opet mogao prenositi kvalitetnu stenad, doduse nesto brze, jaceg nosa jos, jaceg stila...
Bojane, Veljko, hvala! Zita inace ima 4 meseca, videcemo kako ce ispasti radno, ja se nadam isto koliko je lepa, da isto tako lepo i radi. Pozdrav!
Hvala... Svaka Cast Arso mnogo je dobra Klara... Vlado svaka cast za Dika...
Pozdrav nemdzije, neka vam Nova godina donese puno zdravlja, srece, ljubavi i uspeha...
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.