Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
strahinja
 Nemdzije srecna vam nova godina,i sve naj u 2013god!

i47.tinypic.com/rsaow1.jpg Bye

Sale Voban
 Nije me bilo duze vremena, slabo se pise ali se izgleda dosta radi sa kerovim
Pozeleo bih svima sve najbolje u novoj godini, puno zdravlja, sreca a i veselja!
A evo i jedne slike kerica koji nije moj ali puno obecava, ima nesto preko 5 meseci
Nije jos naucen da se postavi ali uspeli smo kako tako da ga slikamo

img803.imageshack.us/img803/8951/grof.jpg

darkon
 Srećna Nova godina svima i od mene i sve najbolje.

Sale, od kojih je pasa ovaj kerić, i kako napreduju oni mali od tvog Atosa?

Sale Voban
 Darko, ovaj keric je iz tog legla, samo njega vidjam i izvodim kad stignem, ne znam kakvi su ostali iz legla. Hteo sam ja da ga uzmem ali sam se ipak odlucio za nesto drugo. Ima mnogo bolju glavu od mog Atosa i u ovom uzrastu bolje grudi nego sto je on imao, mozda ima nesto meksa ledja ali videcemo kasnije. Ja sam se odlucio za one lude trkace :-), od Cakica a na prolece bi trebalo da uzmem jos jednog

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Druze ne gresis sa Cakicevima, Yarris sa 6 meseci lovi ceo lov u galopu, izuzetne marke, jako poslusan, odlican stilski, vrh aport...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

darkon
 Sale, baš je lepo izrastao, i neka samo tako nastavi.

SUMO, lepa slika. Koji je pas u pitanju i kojih linija?

SUMO
 Darko,
pas je po rodovniku Dux iz Doline Baira. Otac mu je Sijux iz Doline Baira, deda Will od Dramista.
Majka komplet Cehinja.

Mirkane, pas mora da se cuva. Kao i ti tvoje komsinice i sekretarice.Pfft
SUMO priložio:
dika.jpg

SUMO
 I svim nemdzijama ove godine zelim dobar vetar, mnogo lepih lovova i druzenja !

Sale Voban

Nikola Vukovic Plandiste NKD kaže:
Druze ne gresis sa Cakicevima, Yarris sa 6 meseci lovi ceo lov u galopu, izuzetne marke, jako poslusan, odlican stilski, vrh aport...

Nikola, ako sve bude kako treba, danas ili sutra idem za mladu kuju od Mena i Karle del Cakic Namigivanje

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Cestitke...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

veljko__
 Sumo lepi psi.pozz
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

Sale Voban
 Strahinja jedno pitanje za tebe, video sam najavu parenja tvoje kuje i Larsona, da li te je neko savetovao da uparis brata i sestru po ocu ili je to tvoja zelja i razmisljanje?
Ja sam se pojacao mladom kujom od Mena i Karle i dogovoreno je i parenje, Darka i Cakica zanima da je upare, mene zanima samo kuja jer je odlicna

Sasa Ilic

Sale Voban kaže:
Strahinja jedno pitanje za tebe, video sam najavu parenja tvoje kuje i Larsona, da li te je neko savetovao da uparis brata i sestru po ocu ili je to tvoja zelja i razmisljanje?
Ja sam se pojacao mladom kujom od Mena i Karle i dogovoreno je i parenje, Darka i Cakica zanima da je upare, mene zanima samo kuja jer je odlicna

Sale, daj koju sliku tvoje nove kuje, od Darka...Odobreno
Elmer fazan
marka fazan

srbijalov

Sale Voban
 Sale, daj koju sliku tvoje nove kuje, od Darka...Odobreno[/quote]

Nisam je slikao, bice mada je bolje da joj snimim turnus i realizaciju, radio je Darko za utakmice ali se posvetio Rolexu a kuju ce da parimo sa Vegasom

strahinja

Sale Voban kaže:

Druze razgovarao sam sa Milosem i Vladanom o tome,ovo sto ja radim je linisko parenje,i dozvoljavaju u savezu,hocu tu da vreatim helda,i ako da Bog da da vratimo Osterbergovo leglo H,to ce biti pravi posao..Ali odatle hocu ostaviti dva steneta za mene,a posle cu morati da gledam kako da razbijam to,jer je srodstvo veoma jako,da gledam sta zelim od krvi da ubacim.. pozz

SUMO
 Kolege, pazljivo sa takvim parenjima. Ne bude uvek kako ste vi hteli.

Jedna za odjavu u redovnom lovu na fazana
SUMO priložio:
dikm.jpg

SUMO
 Posle marke ide Krusik BK
i naravno aport
SUMO priložio:
dikapf.jpg

mirkogl

SUMO kaže:
Kolege, pazljivo sa takvim parenjima. Ne bude uvek kako ste vi hteli.

Jedna za odjavu u redovnom lovu na fazana

Budem li te još koji put video da loviš oko klanice a ne pitaš, pustiću Vujčića na tebe.

SUMO
 Druze direktore, mislim da ce biti obrnuto. Od kako je njegov strasni mezimac napokon dobio po nosu od Dika /iako ga je njegov pas napao iz cista mira/ i bilo bi veselo da ih nisam polio vodom, Vujke je na mojoj strani.
Ps
zvala nas i Vasa sekretarica na caj i sve vice ma onaj nas direktor nikad na poslu nije, al` ko velim bilo bi mnogo i sekretaricu i fazane u isto jutroKiss

mirkogl

SUMO kaže:
Druze direktore, mislim da ce biti obrnuto. Od kako je njegov strasni mezimac napokon dobio po nosu od Dika /iako ga je njegov pas napao iz cista mira/ i bilo bi veselo da ih nisam polio vodom, Vujke je na mojoj strani.
Ps
zvala nas i Vasa sekretarica na caj i sve vice ma onaj nas direktor nikad na poslu nije, al` ko velim bilo bi mnogo i sekretaricu i fazane u isto jutroKiss

Ćuti ne pričaj nikome.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,353,009 posete www.srbijalov.com