Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
steva novic
 Ćutite obojica. NE ZNA NIKO SAMO NEŠA!!! a on naravno nikom ne priča o vašim glupostima Smile bar dok ga ne pitaju Smile
Neša

SUMO
 Mislis ne zna niko samo ZOKI ZNAGrinFoto

Cuti i ti, doktorke su pocele da te zaobilaze posle posete mladjanog lovca tvom rezervatuKiss

Nego tema je nkd, sta ce ovaj ljubitelj ostrodlakih kod nas?!

darkon
 Koliko sam Agu često snimao, toliko ove male ne snimam uopšte.
Iskoristio sam jednu šetnju da snimim malo jednog od kerića iz legla Age i Gale AFD, pre 10-ak dana.
Nažalost, samo dve marke sam snimio, na prvoj je imao odličan ulazak i primanje mirisa na veliku daljinu, ali nije snimljeno, druga je bila na kontra vetar.
Inače, vetar izuzetno jak, povremeno olujne jačine, a nisam baš mogao da ispoštujem i da idem konstantno na vetar.
Reč je o Banditu, koji je tada imao 7,5 meseci.

http://www.youtub...j-_h9lCjtg

A evo i još dve slike isto od njega, na fazanke su obe marke.

img29.imageshack.us/img29/7813/copyofbandittt3.jpg

img713.imageshack.us/img713/1306/copyofbandittt2.jpg

Hunter forever
 Pozdrav drugar , Bandit je prelep i bas ima lepu gradju , kao da gledam malog Agu . Koliko vidim i u terenu je vec sa 7.5 meseci odlican , geni su cudo Grin Zelim ti sve najbolje u daljem radu sa njim Grin
marka Engleski poenter marka

Sasa Ilic
 Darko, super izgleda, mislim da ce biti lepsi od oca.Odobreno
Elmer fazan
marka fazan

srbijalov

darkon
 Hunter forever, hvala. Za sad je dobar, radilica na terenu i zadovoljstvo je loviti sa njim. Videćemo kako će se razvijati dalje, pošto bi sada trebali sve ozbiljnije da rade...

Pozdrav Saša. Vrlo moguće da će biti lepši, čak šta više, svi mužjaci u ovom leglu dobro izgledaju, što se građe tiče, a i lovne osobine im ne manjkaju. Videćemo...

Evo i Balzaka, Banditovog brata.
Ovo je starija slika, od pre mesec dana, na kojoj nije najbolje stao i namestio se, ali novije slike nemam.
Sad je još izrastao i nabacio masu.
Na terenu sam takođe jako zadovoljan njime, odlično lovi...
Imao sam i od njega jedan lep snimak, ali mi je kamera napravila haos i umrsila jednu kasetu, gde je dosta snimaka otišlo u ne povrat.

img145.imageshack.us/img145/1410/balzakm.jpg

Migo
 darkon - Svaka čast majstore, odlični psi! Ali imate i divljači dosta, pa i ne čudi da tako mladi rade Odobreno

Molim te možeš li postaviti rodovnik od štenaca ili mi samo reci od čega je Gala? ...mislim da joj je otac Vegasa al nisam siguran, a majka..?
Jeste li ikada razmišljali kako psi misle o nama? Jer, gle nas, vraćamo se iz trgovine s izvanrednim plijenom - piletom, svinjom, polovicom krave! Mora da nas smatraju najvećim lovcima na svijetu!

darkon
 Migo, pa i nema ove godine divljači tako puno. Sve što je ostalo je iskusna fazanska divljač, jarebice nema ni prošle, a ni ove godine, i prava je retkost kod mene na terenu gde treniram pse. Nisu imali veliki broj susreta sa divljači, ali opet rano proradiše, što me raduje.

Što se tiče Gale AFD, majka joj je moram reći VELIKA Vanda du Pied du Mont, verujem da znaš o kojoj kuji se radi, ona je kod Milana, a Vandin otac je Reggae de la Haille au Loup, pa Horams de la Haille au Loup... Galin otac je Vegas del Cakić, njegov otac Amor od Bube, majka Karma, Amor, Ringo.
Preko Age komplet Francuzi.

I ostali iz ovog legla koje sam prodao i koji nisu kod mene, dobijam informacije da su svi promarkirali, i da baš obećavaju što se rada tiče. Nijednog nisam video uživo od kako sam ih prodao, pa ću u skorije vreme najverovatnije da se malo prošetam po Srbiji, pošto me zanima kakav je i ostatak legla uživo na terenu.

Migo
 Darkon - Znam sve te pse, samo nisam bio siguran od čega je Gala. Ma to je strašna genetika!!!Odobreno

Puno sreće s njima!
Jeste li ikada razmišljali kako psi misle o nama? Jer, gle nas, vraćamo se iz trgovine s izvanrednim plijenom - piletom, svinjom, polovicom krave! Mora da nas smatraju najvećim lovcima na svijetu!

Lovac Danijel
 Uzeo sam nemackog kratkodlakog pticara ima 3 meseca i mnogo je pametan zove se Roki.Pas

strahinja
 Darkon lepi snimc,a i psi..Jesi ostavio neku kuicu iz tog legla za sebe...

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/45888_10200266418961262_539161915_n.jpg
Boss 7,5 meseci, radi ono za sta je i stvoren...
Maks of Bert Haus JCHSrb, CHSrb, Solms, MB X Shilla
Beg ista kombinacija, malo je ispao mrsaviji na slici, ali je bitno da se vidi koliko je dobro gradjen, a masu ce brzo vratiti... visina 59cm
sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/46314_10200262054972165_632055422_n.jpg
Pozdrav
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

Igor Ivanovic
 Pozdrav prijatelji jel ko mozda zainteresovan za mladog NKD-EA 12 meseci uveden u lov?lovac
lovac Pozdrav za sve clanove!

darkon
 Strahinja, u ovom leglu je bilo 4 ženki, tri sam prodao, a jedna je još uvek kod mene. I nju ću prodati, ako naiđe pravi kupac.
Nije mi bio cilj ostavljanje ženke, verovatno ću iz sledećeg legla ostaviti jednu ženku za sebe. A mislim da će imati koja kvalitetna kuja iz ovog legla, pošto ima perspektivnih.

Juče sam lovio sa Bronkom i Balzakom, a kako danas nisam izlazio u lov, iskoristio sam malo slobodnog vremena da pustim Agu i Bandita, i malo ih uporedim na terenu, a usput nešto i snimim.
Bilo je i divljači i marki...

Polećemo...

img15.imageshack.us/img15/7877/copyofimage00001.jpg

img803.imageshack.us/img803/8117/copyofimage00002.jpg

Otac i sin u marci na fazanku.

img593.imageshack.us/img593/1438/copyofimage00004.jpg

Bandit na fazanku.

img11.imageshack.us/img11/6320/copyofimage00009.jpg

Aga na fazanku.

img839.imageshack.us/img839/8066/copyofimage00010.jpg

I pre par dana Bandit i NOD Boj na fazana.

img89.imageshack.us/img89/3176/31569962w.jpg

Igor Ivanovic
 kolega vaše oglase možete postaviti na temama o prodaji u podforumu OGLASI
Srbijalov admin tim

lovac Pozdrav za sve clanove!

strahinja
 Kolege evo da najavim parenje moje kuje Bete(Bine) i Larsona!

Larson (Held vom Osterberg x Bona od Belog Brda) i Beta(Bina) (Held vom Osterberg x Daisy Step Haus Zoric )

i50.tinypic.com/eh0r5y.jpg

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/734688_10200339043389777_338442728_n.jpg
Ari, visinom u standardu, star 8 meseci...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

NemanjaK94
 ajka stara 1 god
markaENGLESKI POENTER Elmer fazan

strahinja
 Kolege evo da predstavim jednog psa,mada ga mnogi i znaju!

Larson (Held vom Osterberg x Bona od Belog Brda) (5) PUO,PRM,15 CAC,2 RCAC,11 BOB,2 BOG,BIS,RBIS,CACIB,RCACIB, World dog show Paris (excellent),Euro dog show Romania (excellent)
2nd place on St Hubert Cup Srem.Mitrovica

i47.tinypic.com/211oy1u.jpg

a da predstavim i njegovog sina Balbou:

evo njegove prve marke sa nepuna 2 meseca :

i48.tinypic.com/vdecle.jpg

jos jedna

i48.tinypic.com/302ays4.jpg

a evo i glave steneta:

i50.tinypic.com/xgjuwn.jpg

Brka bez brkova
 Evo moje mlade nade,Bek 5ipo meseci,od pre 7 dana je kod menei46.tinypic.com/6glzz4.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,225,702 posete www.srbijalov.com