Mladi Balzak od 8 meseci.
Poveo ga jedan dan, da ga malo prošetam i snimim nešto, ali odmah ogreja sunce, pa mi nije bilo prijatno da šetam po onom blatu do kolena, i ubrzo smo se vratili kući.
Ostadoše ove dve slike.
U galopu.
I jedna kad je pozvan da se vrati nazad, zato što mora na povodnik.
I njegov brat Bandit.
U trku.
Markira fazana.
Prezadovoljan sam i jednim i drugim, i onim što zasad prikazuju na terenu.
Pošto vam se svidelo, evo još malo sa terena.
Ugrabih pred mrak malo vremena, da izvedem Bandita na kratak trening.
Snimljeno onako usputno, nije ispraćeno mnogo toga, ali ima po nešto.
Na zeca lepo krenuo, ali ga vetar malo izradio, a i neiskustvo, ipak samo 8 meseci ima.
Još 3 fazanke markirao, ali nije snimljeno sve, jer mi je sad najbitnija dresura, pa ne mogu sve kamerom da zabeležim.
Darko,
gledao sam pazljivo tvoj snimak, ti si dobio izgleda bas ono sto si hteo,
ovaj keric ima bolji galop, bolje nosenje i rad repa od oca, mozda ces da se ljutis :-) ali u to sam siguran.
Jeste u pitanju snimak i vrlo mlad ker, da ne kazem stene, ali vidi se i na snimku. Bravo za parenje!!!
Za vikend bi trebalo da sam sa kerovimo pored Morave, idem sa prijateljima iz Duboke, valjda pored farme, kazu ima fazana. Ako imas vremena i nema snega ajde da pustamo.
Ne snimam kerove dok izvodim ali zamolicu nekog da snima kuju od Mena i Karle del Cakic, vredi videti i pored toga sto nije u kondiciji
Na srecu i meni se oporavila Atina pa pocinje i ona sa treninzima.
Sale, ne ljutim se ja tako lako, a posebno ne ako je neko u pravu, kao što je sad slučaj.
Cilj parenja sa Galom mi je i bio baš taj, da se doda još stila, jer je ona išlaaaa...
Ja sam kod Age imao sve što mene u lovu i na terenu ispunjava, mozak, fenomenalan nos i marku, veliku volju, stil mu nije loš, ali može bolje...
Malim Banditom sam zadovoljan, jer kao što si i rekao, još je to štene, a on poprilično lepo to radi.
Inače "čini mi se" da će i mali Balzak biti jači stilski od Age.
Evo ga Balza juče slikan, posle dežeg vremena, u stavu.
Ali, treba da pojedu još dooosta 'leba, da bi lovili kao Aga.
Što se treninga tiče, čujemo se pred vikend, pošto još ne znam kako ću vremenski da stojim i da li ću ići u neki lov sa strane.
Ako budem slobodan, naravno da ću doći.
Ja ću ti snimiti kuju tada, ako hoćeš, to nije nikakav problem.
Inače, ima tamo fazanske divljači u solidnom broju, a većina je po onoj trsci...
Darkon svaka cast za Bandita , odusevljen sam njim. Pogotovo sa tim sto je ovako mlad pokazao da vredi mnogo. Sa 3 godine bice on SILA od psa
Nadam se snimcima sa terena pored Morave
Pozdrav kolege
Hunter forever, mnogo je 3 godine da ga čekam da se pokaže, moraće to mnogo pre.
Saša, čini mi se da se Amor promenio poprilično, na bolje, od kako si ga poslednji put prezentovao ovde.
Lepo se formirao i izrastao.
Kako si zadovoljan što se terena tiče?
Svaka cast!!! Pravi odabir krvi, izrazito radna kombinacija, pritom ce biti ako bog da i zadovoljavajuceg izgleda, mada je meni to uvek manje bitno od radnih osobina, samo nek je mehanicki pas sto bolji!!! Pozdravljam ovakve kombinacije, vise ih treba u Srbiji!!!
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Bacelj - Je li to David Hansaburg? Jeste li parili pod njim?
Jeste li ikada razmišljali kako psi misle o nama? Jer, gle nas, vraćamo se iz trgovine s izvanrednim plijenom - piletom, svinjom, polovicom krave! Mora da nas smatraju najvećim lovcima na svijetu!
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.