Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
vladant
 Evo jos malo prakse!
i47.tinypic.com/30n8bja.jpg
http://www.youtub...e=youtu.be
Sveta Srpska zemlja!

Bacelj Djordje
 [quote]Migo kaže:
Bacelj - Je li to David Hansaburg? Jeste li parili pod njim?[/quo pozrav jeste David !!!
jesam pario pod njim!!!
BACELJ DJ

blackhunter
 pozdrav drugari...odavno nisam posecivao forum...ne cuvam pse vec dve godine...vasi psi su izrasi u prave lovacke,a ako ne i takmicarske pse....sve pohvale....Smile
dobar pogled...lovac

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Vladane, genetika je cudo, vidis i sam, Tvoj Ahil i moj Akron su sinovi od dve rodjene sestre, koje su manje vise jako slicne... Parene su pod Crnim psom i Belim psom... A njih dvojica, em lice, em su maltene isti i u markiranju... vidim da imas jarebice u svom kraju i da ih Ahil radi vanserijski... interesuje me samo da li je pokupio majcinu volju u pretrazivanju i kakav je ispao stilski??? Veliki Pozdrav
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

vladant

Nikola Vukovic Plandiste NKD kaže:
Vladane, genetika je cudo, vidis i sam, Tvoj Ahil i moj Akron su sinovi od dve rodjene sestre, koje su manje vise jako slicne... Parene su pod Crnim psom i Belim psom... A njih dvojica, em lice, em su maltene isti i u markiranju... vidim da imas jarebice u svom kraju i da ih Ahil radi vanserijski... interesuje me samo da li je pokupio majcinu volju u pretrazivanju i kakav je ispao stilski??? Veliki Pozdrav

Hvala Nikola, sto se volje tice prezadovoljan sam, to je pas koji ne staje ceo dan i to u dobrom tempu, trenutno ima neki kilogram viska jer sam posle glavne sezone lovio po sumama, tako da je slabije izvodjen ali to cemo sad brzo srediti.
Sto se stila i brzine tice mislim da nije stilski u rangu recimo Govinka Radeta Savica ili Tanga Cakicevog, ali opet on nikada nije spreman za utakmice a i moji treninzi su retko ispod 2-3 sata.
Sledeci put cu da ga snimim u pretrazivanju pa ces sam videti koliko je brz i kakav je stilski.
Uglavnom pas je prepametan i beskrajno odan, maksimalno poslusan i izuzetan aporter, cak sta vise toliko sam odusevljen njime, da cu morati da obezbedim njegove naslednike, samo je problem ovde kod mene naci dobru kuju koja bi mu odgovarala.
Sveta Srpska zemlja!

Hunter forever

blackhunter kaže:
pozdrav drugari...odavno nisam posecivao forum...ne cuvam pse vec dve godine...vasi psi su izrasi u prave lovacke,a ako ne i takmicarske pse....sve pohvale....Smile

Pozdrav blackhunter drago mi je da se se vratio na forum. Nije valjda da si izasao iz tog hobija ? Koliko se secam imao si prelepe i veoma dobre pse Smile
marka Engleski poenter marka

vladant
 Par slika od danas!

i46.tinypic.com/34t3gg9.jpg

i46.tinypic.com/aw3wpz.jpg
Sveta Srpska zemlja!

veljko__

vladant kaže:
Par slika od danas!

i46.tinypic.com/34t3gg9.jpg

i46.tinypic.com/aw3wpz.jpg

Lep pasOdobreno.Bye
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

blackhunter
 hunter for ever@pozdrav,nisam ja nikada napustio pse i lov,samo me trenutno obaveze sprecavaju da cuvam kerove...ali uskoro se vracam...pozz

vladant@dobar pas...Bravo 2
dobar pogled...lovac

Hunter forever
 Blackhunter drago mi je , nadam se da cemo njihov napredak pratiti na ovom forumu Grin Bravo 2
marka Engleski poenter marka

blackhunter
 hunter for ever@naravno.. Grin
dobar pogled...lovac

Savic Marko
 sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/69532_419024544851737_809293140_n.jpg
sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480479_419024568185068_1367223884_n.jpg

ZITA OF RAJKOVIC DJURO - 5 meseci

veljko__

Savic Marko kaže:
sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/69532_419024544851737_809293140_n.jpg
sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480479_419024568185068_1367223884_n.jpg

ZITA OF RAJKOVIC DJURO - 5 meseci

Bravo 2OdobrenoBye
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

Savic Marko
 Vladant, koje je poreklo psa? Lepo izgleda!

darkon
 Lepe marke Vladant. Odobreno

Evo dva perspektivna mlada psa, iz odgajivačnice "ATILA FLAGELUM DEI".

Hadok AFD ( Amor od Bube X Vanda du Pied du Mont), star 9 meseci, na snimku se vidi deo njegovog kvaliteta, ali treba videti tog kerića i dok trči...

I mladi Hamer AFD ( Tar od Heraka X Fela AFD), star 8 meseci.

img819.imageshack.us/img819/1015/hamerafd.jpg

strahinja
 Pozz drustvo..Evo jedne slicice malog Balboe,sina od Larsona...

Stajanje na trag fazana sa nepuna 3meseca..

i49.tinypic.com/s5l6l1.jpg

Ljubomir
 NKD PTIČAR NA PRODAJU
Uvedena u lov, ima marku, aport, ne boji se pucnja

063/507-446

img836.imageshack.us/img836/5371/18022013160.jpg
img443.imageshack.us/img443/5756/18022013168.jpg

Pozdrav svima, imao sam priliku da treniram sa prijateljima, pa smo pustali pse, vecinom mlade, na mene su ostavili utisak Inter del Cakic i Suprim del Cakic... Mogu reci odlican stil, vanserijski nos, vanserijska vodljivost i mozak, jednostavno psi uz koje zaboravis pistaljku i glas kuci i pustis psa i uzivas... samo cu reci psi koji su san svakog lovca i ko ih nije gledao mnogo je izgubio... takodje smo pustali i 2 Interova steneta Yarrisa i Yawu del Cakic i mogu vam reci da puno obecavaju...
Suprime
sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/488120_10200491893517985_1027696393_n.jpg
Yarris
sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/69202_10200491894037998_1742404912_n.jpg
sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/379651_10200434608965907_917570310_n.jpg
Yawa
sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/555832_423376894418398_1094597511_n.jpg
sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/285376_10200136862842621_2141008641_n.jpg
Pozdrav svima...

Sale Voban
 Nikola Vukovic, vidis sta se desava kada uzivo gledas i lovis sa "ludim trkacima"!? Drago mi je da ti se svidjaju i te druge linije pasa. Ima i tu divljaka i dzukela ali takvih ima svuda a za mnoge su i sami vlasnici krivi!
Ja postujem sve linije pasa a pre svega volim dobre kerove, odusevljan sam kako izgleda Deks of Bert haus, a cujem da je i odlican lovni ker i da ne nabrajam dalje ali gledao sam uzivo Djina, Vegasa, Vamosa, Oda, Monu sve del Cakic, Vihora od Milana iz Kraljeva i gledao vecinu Radetovih kerova, ma mogu ljudi samo da ih mrze. Jedva cekam da vidis uzivo ove kerove Nikola! Bio sam dva puta da gledam utakmice u Nisu, treba videti i doziveti! Imam dva kera del Cakic, meni su fenomenalni ali nisu vrhunski, da jesu bili bi kod Cakica ili Darka haha! Samo vikendom imam vremena za kerove i ko god hoce moze da dodje da pustimo moje neuradjene kerove i da vidite volju, dobar stil, sirinu, nos, marku ... pa onda da diskutujemo dalje
Za kraj sam ostavio Darkovog Rolexa (Vegas-Zuma) tek ce se cuti za njega a mozemo i njega da gledamo svakog vikenda u Paracinu. Inace je ker uradjen bez upotrebe struje, i to nesto govori

Suprim je vlasnistvo koliko znam Saleta, a ovde je kod Damira da lovi i da ga Damir pripremi za finis kod Saleta, a Inter je Ginov i Idolov brat, i vlasnistvo je mog dobrog prijatelja Jovice Kozica... Suprim je po meni jedan od jacih stilista koje je Sale stvorio... A Inter nije veliki stilista kao na primer Vegas, Supreme, Idolo, Zapa... Ali je pas koji nije ni puno ispod njih... ali ti se uvuce pod kozu pamecu i nosem, to nije normalno... kako god da ga pustis, njemu odgovara, nema biranja terena, on samo gleda gde si ti i kako duva vetar i ti nema sta da radis sem da uzivas, on sve odradi, pritom je i VEEEEELIKI aporter... Stvarno pas pod kojim treba uparivati Nemacke keruse, da bi pojacao nos, stil, marku, a pritom veelikoj vecini i karakter, vodljivost i snalazenje u terenu i volju i aport... Jer ono sto sam u njemu video je manje vise za mene odusevljavajuce... A cerka Yawa mu je kazu mnogi ista Baba Karma ili deda Ringo... e sad videcemo... Dok Yarris je bacio vise kao neki Guard ili Gino u boji Una... Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,225,534 posete www.srbijalov.com