E evo od mene jedne marke na prepelicu, stigle vec! Danas Buda markirao jednu, vidim zalepi se za zemlju, ocekivao sam jarebice, kado ono pfrrr...
darkon kaže:
Ovo je ekipa koja je predstavljala Srbiju i pobedila na svetkom šampionatu za NKD.
Brko, tu je i Tango.
Hvala na pomoci Darko!
Izvinjavam se zbog greske koju sam napravio i to 2 puta! Nije namerno, omaklo se, u gomili fotografija koje nisu imenovane...
Inace Tango del Cakic nije imao plasman, odlikuje ga jak nos kako kazu, komentar sudija je bio, da bi dobio titulu da je imao marku, tj. isao bi u baraz...
Evo da se vidi da i mi radimo nesto... Teren je danas bio katastrofa, sva zita plivaju, ovo je bio jedini brezuljak koji nije bio poplavljen i bas na njemu imao divljac...
Brko... Nije Tangu bezveze otac Kajen... I sad je u Nisu opet bio CACIT...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Postovane kolege od skora sam bogatiji za jednog odlicnog priplodnjaka za koga mislim da moze mnogo toga dobrog da doprinese nasim kujama . Radi se o psu GARINCOS ASSO ( sin od cuvenog ARTUA ili ti BUDJAVKA ) pas je sampion italije u radu i jos uvek u odlicnoj formi . Svi zainteresovani za eventualno parenje mogu se javiti na tel 064/42-76-411 Dragan.
Pozdrav svima,evo i mene posle duzeg vremena.Mucio sam muku nisam mogao da se prijavim na forum tri meseca,poludeo sam.
Malo da osvezim temu sa par slika jedne lepe i mlade kuje,koja za par dana treba da se upari.
Brita...
Pre malo vise od dva meseca smo imali parenje,i iz ove kombinacije se rodilo 10 stenaca ( 6 muskih i 4 zenska).Na zalost 3 steneta su uginula.
Evo ja nisam imao sta da radim pa sam napravio jedan video mojih pasa i njihov rad
Ovo je prvi deo uskroo ce biti i drugi
Ima ostrodlakog i ostalo su kratkodlaki pticari....nadam se da ce vam se svideti
Lovac Marko kaže:
urosva od cega je brita a mogo bi i da kazes ko su akteri ove kucece svadbe i nesto o njihovom poreklu
Evo Britinog rodovnika,slikao sam telefonom pa je malo losija slika.Ona ima oko 17 meseci.
A sto se tice ovog parenja,kuja je mog drugara sa kojim lovim u grupi nzm njeno poreklo,znam da je kupljena na Ubu.Ker je moj,na ovoj temi ima dosta slika od njega.Inace je star dve ipo godine,i sve bolje radi.
Marko- NG,lep video,posebno mi se svidja ova ostrodlaka kuja sa pocetka videa sto se tice rada.Nego mi reci kako ti radi ova kratkodlaka od Dragana sto si dobio,ako se ne varam?Pozdrav
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.