Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
strahinja
 POzdrav nemdzije..Lepe slike,koliko vidim bas bas se radi sa psima..

Beta (Bina) marka na petla!

i46.tinypic.com/2je1iyd.jpg

darkon
 Juče mi je Bein vlasnik poslao par njenih slika, ova kujice je isto iz legla od Age i Gale AFD.
Za par dana će napuniti 11 meseci.
Malo markiranja...

Bea

img824.imageshack.us/img824/882/beaapril1.jpg

img211.imageshack.us/img211/9839/beaapril.jpg

urosVA
 Evo par slika stenaca o kojima sam pisao ranije,pa bih voleo da cujem kako vam se cine ;)...stari su nepune 4 nedelje.
i37.tinypic.com/qxuc1x.jpg
i35.tinypic.com/2lm46bp.jpg
i38.tinypic.com/f2vhqt.jpg
i34.tinypic.com/2jbpaaf.jpg
Harmonika Kolce

DejanPetkovic
 urosVA : stenci su prelepi Smile

evo i mojih sa svakodnevnog istrcavanja po zadnjem dvoristu i malo treniranja . .

veljko__
 Urose lepi stenciOdobreno,Dejane takodjeOdobreno.Bye
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

strahinja
 Beta (Bina) cerka Helda vom Osterberga i Dejsy uzrasta 27 meseci!

i39.tinypic.com/711abn.jpg

darkon
 Dejan Petkovic, kog su porekla štenci? Braonac mi deluje zanimljivo...

Još jedna slika mlade kuje Bee u marci.

img96.imageshack.us/img96/6518/beaapril2.jpg

veljko__

strahinja kaže:
Beta (Bina) cerka Helda vom Osterberga i Dejsy uzrasta 27 meseci!

i39.tinypic.com/711abn.jpg

Bas je lepaOdobreno Pas.Bye
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

DejanPetkovic
 Darkon , braon kujica nije nekog ekstra porekla sa oceve strane , totalno meni nepoznatog . . sa majcine strane pradedovi (jedini poznati meni o kojima sam citao negde itd) car "OD BUBE" i diamant ..
mali muzijak , njega sam uzeo u selu u okolini jagodine od lovocuvara zmuge .. evo njegovog porekla : Toti del Rade Savic (Gold del RS & Hajdi del RS) i
Lea (Eber Ciko del RS i Kajenova cerka) ..

VLADA GM
 Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Srbijalov admin tim

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 zavrseni treninzi za ovo prolece...
Akron
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/601856_10200924019440863_1138920731_n.jpg
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/310839_10200924019240858_1193005712_n.jpg
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/62647_10200938096432779_769693266_n.jpg
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

DejanPetkovic
 pozdrav !! rano jutros posle setanja moje kujice (4,5) meseci sam primetio nesto.. do sada se nije mnogo ni odvajala itd, sada je pocela malo da se odvaja nuska okolo itd..
i kako i trckaranju istera po neku jarebicu , i dodje tu do mesta gde su lezale i pocne da ludi okrece se sve u krug itd.. e sada problem je jer i u tom trckaranju nos joj je skroz dole (do zemlje uvek) i uvek samo dole nusi itd.. i kada trci nos joj je uvek dole..
posto je jos mlada da markira ne plasi me to sto oseti trag i tako istera jarebice.. vise me plasi to sto joj je nos uvek zabijen dole.. moze li neko iskusan da mi kaze jer je to problem ili ne , jer je jos uvek mlad pas..

zoranp
 Evo jedno leglo u najavi (ako Bog da, da sve bude kako trebaMolitva)..moja kuja Granda von Gajdobranski i Di Vajs od Zorana urića...nadamo se dobrom leglu!!

i41.tinypic.com/2dw5jwx.jpg
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sale Voban

DejanPetkovic kaže:
pozdrav !! rano jutros posle setanja moje kujice (4,5) meseci sam primetio nesto.. do sada se nije mnogo ni odvajala itd, sada je pocela malo da se odvaja nuska okolo itd..
i kako i trckaranju istera po neku jarebicu , i dodje tu do mesta gde su lezale i pocne da ludi okrece se sve u krug itd.. e sada problem je jer i u tom trckaranju nos joj je skroz dole (do zemlje uvek) i uvek samo dole nusi itd.. i kada trci nos joj je uvek dole..
posto je jos mlada da markira ne plasi me to sto oseti trag i tako istera jarebice.. vise me plasi to sto joj je nos uvek zabijen dole.. moze li neko iskusan da mi kaze jer je to problem ili ne , jer je jos uvek mlad pas..

Dejane, jos je to stene, sacekaj da se skine zito i izvodi ga intenzivno svakog jutra, ako ima rose i videces da li moze biti od kuje nesto. Meni je kuja promarkirala sa godinu dana i sada to radi odlicno, nema tu pravila.
Ali zato za tog meliranog muzjaka mogu da ti garantujem da nema greske. Sa ocem i majkom tvog stenca lovim i spremamo ih zajedno, tu ne fali nista osim mozda malo brzine kod oca, zato je sve ostalo na frhunskom nivou. Jednog braon muzjaka iz tog legla sam planirao za sebe ali bi sledece nedelje trebalo da vodim Atinu kod cika Radetovih kerova, i ako sve bude kako treba odustajem. Forsiraj tog kerica i bez brige.

DejanPetkovic
 hvala na odgovoru.. nadam se da ce biti nesto od njih. ovu su mi prvi lovacki psi , a moje neiskustvo radi svoje Smile

Sale Voban

DejanPetkovic kaže:
hvala na odgovoru.. nadam se da ce biti nesto od njih. ovu su mi prvi lovacki psi , a moje neiskustvo radi svoje Smile

Onda jos malo pomoci.
Pokusavaj kerice sto vise da vodis u vetar, u lovu ces to tesko uspeti ali prilikom treninga mozes. Vidim da imas jarebica, potrudi se da prilikom svakog izvodjenja imaju kontakt sa divljaci. Menjaj teren, vodi ih u otvoreno polje, sumu, visoku travu, gustis. Nemoj sada da ih izvodis, pocela je reprodukcija, sacekaj kraj leta i pocetak jeseni. Tog muzjaka ne sputavaj, ne skracuj, pusti ga da rasiri i videces kakav ce to ker biti.

Sale Voban
 Moram i ja da se pohvalim a pre svega da se zahvalim gdinu Radetu Savicu na gostoprimstvu i ispunjenju velike zelje, Atina je uparena pod Bestom! Sada mi ostaje da cekam i da se nadam da je sve proslo kako treba
Gledao sam ranije ovog kera i ostavio je na mene fantastican utisak, ko ga je gledao zna o cemu pricam

img41.imageshack.us/img41/2759/parenje.jpg

Boban
 Sale ,Zoran neka vam je sa srecom parenje da bude sve u najboljem redu.Bravo 2

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Pozdrav svima...
Sale, Zoki cestitke i srecno sa parenjima...
Dejane, moj savet ti je sa stenetom samo u vetar, za sada, cekaj dane kada je jaci vetar, kad je vodis na povodcu kad spusti glavu, cimni i vici fuj, i treninge vidi da skratis na 10 minuta... I da ima divljac tada, jer prvi put kad ti dobro primi jarebice i realizuje bice posle sve laganica, jer je ako je ikome onda je savicevim psima urodjeno nosenje glave i visoki nos...
Evo i da pokazem slike koje sam dobio od dresera Miodraga Karanovica koji je vlasnik Besta (JCH CH Maks of Bert Haus x Shilla) i koji je psom odusevljen jer mu je za svojih 10 meseci pokazao puno u polju, vodi, na divljim svinjama, predatorima i samo sto ga jos u rov nije ubacio ;)
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945507_531446446918449_2006775575_n.jpg

U poseti nam je pre neki dan bio i drugar Miladin Sarovic sa svojim psom Sampom... Koji je inace i JCH Srbije... Lepo druzenje... I evo jedne slike Akrona i Sampa, koji su jedan od Maksa drugi od Marka of bert Haus..
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/486831_10200992269467071_1471992_n.jpg
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

Negovan
 http://kurzhaar-k...---marburg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,225,047 posete www.srbijalov.com