Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prevoz psa do lovišta...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prevoz psa do lovišta...
DakiNS
 Sigurno , samo znam da je odlučio da napravi novi kavez unutar gepeka jer čak i kada vozi samo jednog psa kao što je njegov Boj, a sećaš ga se iz Indjije sigurno toga dana najkrupniji pas, dolazi do promenjene tačke težišta
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sheytan
 Nisam video zver, ali ste pominjali da je grdosija! Bravo 2

Inače, svakako da je to sve ugrožavanje stabilnosti, upravljivosti i bezbednosti uopšte, a, s druge strane, i živo biće se vozi u tom čudu, tako da na trke ne treba ići tako, pa je malo opreznija vožnja vrrrlo preporučljiva! Smile
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Rista

kile_ kaže:
e za to pitam da li treba da se registruje?mada nema tockove ni osovinu,ne bi trebalo.risto mozes da slikas kako se ovo kaci na kuku?taj mehanizam,to mi nije jasno

evo slika..
i44.tinypic.com/1zqg2a8.jpg
ovakav zavrsetak ima i na nosacu kutije, samo se stavi osigurac sa bravicom,koji je ekcentrican
i44.tinypic.com/259hlop.jpg

zoranp
 Evo i moje ljute "skalamerije" za prevoz "zvijeradi"Grin!! Za sada sam prezadovoljan i iako se gotovo uvek u sanduku nalaze dvoje NKD-a koji nisu nimalo sitni (doduše nisu ni ko BebanGrin) nemam problema sa težištem auta, ali se oseti da je "legao", jer ipak je to teret..oko 35 kg sanduk i svaki pas oko 30-35 kg..tako da ima tu tereta, ali Puntać prži ko lud!!!Pilot

i40.tinypic.com/2ltpkz7.jpg

i42.tinypic.com/miyo1.jpg

i39.tinypic.com/rjid5s.jpg

MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Iskreno da vam kažem malo imam problema sa prevozom pasa nikada ne znam da li da ih stavim u levi ili u desni džep, pa da ne bi vukli u jednu stranu ja ponesem dva psa pa u svaki džep po jednogROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

AcaVasic
 Ako nekog zanima nesto ovako neka se javi i1225.photobucket.com/albums/ee388/Aca3ds/P1160569.jpg

strahinja
 Drugari evo ja sa ovim prevozim pse do lovista,vozio sam najvise 4 nemca,od toga tri muska i jedna zenka,i imaju mesta lepo.Zimi ubacim samo slamu i to je to,a imaju po tri rupe sa strana za vazduh,tri manje i tri malo vece,ja sam prezadovoiljan...

i45.tinypic.com/345flmr.jpg

Dulle
 Ovako to izgleda kod mene,zavrseno pre neki dan a danas isprobano.Gepek ostao u funkciji i moze normaln da se otvara.Sam sve odradio licno po dimenzijama za jednog kera skinutim sa jednog nemackog sajta.
Dulle priložio:
560sdc19622.jpg

Dule

Dulle
 Jos 1
Dulle priložio:
560sdc19606.jpg

Dule

Dulle
 3
Dulle priložio:
560sdc19628.jpg

Dule

Dulle
 4
Dulle priložio:
560sdc19627.jpg

Dule

Dulle
 5
Dulle priložio:
560sdc19624.jpg

Dule

arsa
 imageshack.us/a/img594/9158/fotografija0656.jpg

Mozda su neki od vas ovo vec videli a ja sam slikao da vide i ostali. Lik se setio opasno da iskoristi obicno bure od 200 litara. Stavio pod od dasaka,poklopac bureta (nema ga na slici) izrezao brusilicom da imaju vazduha i sve to steze obrucem koji je i namenjen za zatvaranje buradi. Nista od ovoga nemoze da se jednostavnije napravi a da je lakse za auto. A steze se na neku obicnu konstrukciju sa dve tanje spaner trake!!!Odobreno

P.S. Slika je sa ekrana sa jednog DVD o lovu na DS.
lovac Joca i Luka srbijalov

marlin
 s8.postimage.org/mla9jf6ld/Slika0535.jpg
pas 3

-ANUBIS-
 [xhide][/xhide]Slike sam vec postavio u pomenutoj temi nesto kao kuka za nosac boxeva pa ih stavljam i ovde kako sam ja uradio svoj boks za male pare mislim izbegao kupovinu original kuke kojoj se cena krece od 50-80e a za upola toga imate ceo box da napravite.[xhide][/xhide]
-ANUBIS- priložio:
101_4327_1.jpg

-ANUBIS-
 [xhide][/xhide][xhide][/xhide]
-ANUBIS- priložio:
101_4328_1.jpg

-ANUBIS-
-ANUBIS- priložio:
101_4330_1.jpg

-ANUBIS-
-ANUBIS- priložio:
101_4331_1.jpg

-ANUBIS-
 [xhide][/xhide]mada je kod mene kuka na autu nesto malo drugacija od klasicnih mada uz malo prepravki pase na svaku kuku ostaje mi samo malo lima i koja popnitna i gotovo[xhide][/xhide]

-ANUBIS-
 i skoroo gotova jos koje sitnice
-ANUBIS- priložio:
101_4374.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Unošenje živih zečeva u lovište DIVLJAČ 124 02.01.2021. 18:25
Požar u lovištu PRIRODA I EKOLOGIJA 123 22.12.2019. 16:21
Zagađenje okoline i lovišta PRIRODA I EKOLOGIJA 46 06.07.2018. 09:54
Fotoaparatom i Kamerom kroz prirodu i lovište PRIRODA I EKOLOGIJA 1260 04.07.2017. 20:26
Pojilišta u lovištu PREDSTAVI SVOJE CARSTVO 25 10.04.2016. 18:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,919 posete www.srbijalov.com