Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Ja lovim (predstavite svog lovačkog kera)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Ja lovim (predstavite svog lovačkog kera)
Lovac Stari
 Prelepi kerovi.
Bez kera nema lova to i sami znate!
Ko ih cuva i neguje taj ce i uzivati u njihovom radu, pored toga i u lovu!
Dobar pogled.

BRESTOVAC
 Evo i ja da se ukljucim.moj cale je lovio uvek sa poenterima.bili su to poenteri uze familije znaci sve se vrtelo u krug roditelja.jedno leglo od 6-7 steneta se uvek svakom lovcu moralo pokloniti a ne da se lovi bilo cime.tako da od to poreklo imali lovci u svilajncu despotovcu jagodini itd.tako je to bilo pre.tosu bili kerovi za sve.vec kasnije se to promenilo i ukrstalo sve sa svacim.zato kod nas tek sada se vodi racuna o dobrom keru i poreklu.ja sam 2004 kupio poentera koji mi je uginuo posle dve godine.bila je tu neka mucka u rodovniku tako da je ker bio mnogo stariji nego sto je bilo na papiru.onda ja resim i kupim bretonca jer kao mali uvek sam ih voleo a zelja mi je bila crno beli jer su retki.evo sa njim ja lovim i lovicu sa njegovim sinom koji treba da uci dosta od oca.B)
B)epanjel breton.moj pomocnik u lovu!!!

BRESTOVAC
 neznam kako ovde da stavim slike ali imam slike pod lovacki kerovi.poSpavanjeBravo 2

Savic Marko
 Evo nekih terena u Lapovu i mojih kerova, imate jos neke slike na mom sajtu www.engleski-seter.com
Savic Marko priložio:
1_21.jpg

Savic Marko
 evo bretonke
Savic Marko priložio:
2_12.jpg

Savic Marko
 pa jos jedan teren, www.engleski-seter.com
Savic Marko priložio:
3_12.jpg

Savic Marko
 i evo seterke.....kako vam se cine moji kerovi, imam jos jednog muzijaka setera, od kog nemam slike, ali cim slikam, postavicu, da se malo pohvalim....www.engleski-seter.com
Savic Marko priložio:
4_3.jpg

Savic Marko
 evoga rodovnik od seterke, www.engleski-seter.com

Boban
 Lapovacki,lepi kerovi .
Zelim ti pono uspeha u daljem odgoju .B)

BRESTOVAC
 super su ti kerovi.dali poznajes vlatka stanojevica iz sela brestova on cuva setere i ja sam imao od njega zenku bila je strava .to je bilo pre petnaestak godina.pozzzz. Bravo 2B)

BRESTOVAC
 ja sada zadnjih godina cuvam bretonce i zadovoljan sam sa tu rasu...imam kera poreklo od race..foto je pod lovacki kerovi pogledaj...

denisedi
 Ja lovim zec pa koristim srpski gonic( balkanac)
denisedi priložio:
dsc01046.jpg

sumadinac
 Za zeca i divlju svinju
sumadinac priložio:
alpinac_1.jpg

STOLE

Savic Marko
 poznajem Vlatka Stanojevica, upoznao sam se sa njim prosle godine sudimo mi na CAC Svilajnac 2009., dobar sudija, a ima i dobre kerove, ali ja mislim da cu za jedno 2-3 godine imati bolje kerove od njega, posto letos uvozim iz Italije Mužjaka i Ženku engleskog setera, a ako hoce neko ovu bretonku da kupi ili da se menja za stene NKD-a hteo bih.....Smile

ZOKA
 Pa evo da i ja predstavim ovog malisu!

Epanjel Breton, 5 meseci star. Tek treba da postane veran pratilac u lovu sto se iskreno i nadam da ce biti. Obuka je pocela tako da...

Pozdrav!Bye
ZOKA priložio:
aga_1.jpg

ZOKA
 Bobane,voleo bih da cujem tvoje iskreno misljenje o ovom malisi. Inace stene je iz istog legla kao ono sto je slikao PavleM pa postavio,ako se secas.

Boban
 Zoko prijatelju,izvini nisam ranije odpratio temu.
Javicu se na PP

Savic Marko

BRESTOVAC kaže:
super su ti kerovi.dali poznajes vlatka stanojevica iz sela brestova on cuva setere i ja sam imao od njega zenku bila je strava .to je bilo pre petnaestak godina.pozzzz. Bravo 2B)

poznajem Vlatka Stanojevica, otac moje seterke je od njega, a i sudio mi je na izlozbama..Grin

Vulpes
 Moj pas - Lord
Dobar pogled.

Boban
 Pozdrav Awp,nebi bilo lose kad se postavljaju slike pasa da
kazete nesto o njima .Ova slika je lose slikana ,koliko mogu da vidim ovo je Srpski Gonic.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,933 posete www.srbijalov.com