Pozdrav za mog brata, pravog laloškog MEŠTANA!
Sad se ja nikoga ne bojim.
U svojim redovima imamo i bosanca, i gedžu, i vukovarca, i ličanina, sremca, i sada i lalu.
Ako smo se mi svi oko ovoga složili-garant smo u pravu!
Držte gaće!PalicaPalicaPalica
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
...to jarani nedajmo se bandi, pa makar i raženu slamu grizli !!!!!!! B3SaN
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Ne predaj se bez borbe, druže Limune! A kad se dušmani približe, ti aktiviraj karton patrona, k'o Stevan Sindjelić, pa digni sve u vazduh, samo pazi da sebe ne promašiš, inače ništa od slave!
Limun kaže:
Sremac75 ako ovi zadnji brojevi označavaju tvoje godište onda smo isto godište,mnogo za@ebana generacija!
Gadna gadna....a i godina ispred je bila dobra berba
Nego limun ako si sam tamo u LU-u zovi da se mi učlanimo, pa da te podržimo,nas će svakako ovi naši izbaciti, ako ostanu na vlast
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Limun kaže:
Sremac75 ako ovi zadnji brojevi označavaju tvoje godište onda smo isto godište,mnogo za@ebana generacija!
Tačno tako.
U koje smo vreme odrastali, dobro smo se očeličili!
Moram ti reći da se Zoranup dešava ono što se dešavalo tebi.
Hoće dušmani da ga izbace iz lovne grupe zbog svojih komentara na ovom forumu.
pogledaj temu "Zabrana lova" i podrži brata.
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Sremac75, vidim da vaši iz rukovodstva prate upise koje vas nekoliko članova iznosi o situaciji u B.Palanci.
Članovi ovog portala (oko 900) i neregistrovani gosti, koji su do sada napravili oko 2 miliona poseta na ovom portalu, zaslužuju da čuju i drugu stranu - one koje prozivate.
Čisto da bi da vaša iskustva (i dobra i loša) bila nauk i škola za ostale.
Prate, prate, ali ćute i demonstriraju silu!
Ćute jer nemaju šta da kažu u svoju odbranu!
Teško je na forumu skrenuti sa teme i mazati oči!
Ovo prate pametni ljudi, pa bi im se smejali!
Zamisli recimo, da napišu da je do nepravilnosti u obračunu plaćanja odstrela došlo zato što se kompjuter kod računovođe pokvario?
Zamisli da napišu da su izgubili spiskove lovaca sa njihovim odstrelom?
Zamisli da napišu da se dozvole za lov ne moraju ni čuvati?
Zamisli da napišu da je Republički inspektor nelegalno zatvorio lov zato što je iz Negotina pa ne sme da dodje u Bačku Palanku?
Zamisli da napišu da je lov bio zabranjen zbog nas koji smo podigli glas protiv rada rukovodstva, a ne zbog rukovodstva koje nije radilo po zakonu?
Zamisli da napišu opravdanje za pojedenih 15 srna, 2 srndaća, 7 DS, i popijenih 200.000 dinara?
Zamisli da napišu da Nadzorni odbor LU nije ovlašćen da proverava rad LD?
Zamisli da napišu da je od neodrađenih sati naplaćeno 62.000 dinara, kada imamo 230 lovaca, 24 radna sata, i kada je neodrađeni radni sat 200 dinara?
Zamisli da pokušaju da objasne zašto dobar broj njima bliskih nije platio ulov divljači u roku?
Zamisli da napišu da su izgubili dozvolu za grupni lov DS, u kojem je bilo i gostiju, i Crnogorskih goniča?
.................................
Pa ovo prate ozbiljni ljudi i ozbiljni lovci, koji bi ih ismejali!
Zato ćute!
Pa evo, pozivam ljude iz uprave vašeg LD, da nadju malo vremena, pa da napišu šta oni misle o stvarima koje su ovde iznete.
To bi bilo korisno i za vaše LD, i za lovce-članove vašeg LD, a forumašima bi bila dobra škola. Ne razumem tu ćutnju, nikako!
Ovde se oglasilo u više navrata nekoliko članova vašeg LD. Oglasio se više puta i predsednik vašeg LU, koji je dao ostavku zbog ovakve situacije. Vidim da se nekoliko ljudi iz B.Palanke učlanilo u zadnjih nekoliko dana ovde na portal - znači, tema je vrlo 'vruća'.
Jedino se prozvani nisu oglasili?!?
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?