Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
joksa
 kolega slavo,ako bog da zdravlja i srece,dvoje nas dolazi sigurno a verovatno i troje.Prosle godine smo bili na obe hajke u milosevcu(ima nas i na tvom snimku)i sve je bilo super odradjeno,sto nesumnjam da ce biti i kod vas!radujem se gostovanju i upoznavanju forumasa!pozdrav uz uvek DOBAR POGLED!
covek je bogat onoliko koliko ima prijatelja!

Kile_
 Da li neko dolazi 15.01 u Vladimirovac na Hajku Banatska zlatna lisica?
Samo 300 i 4x4

corak
 Dosao bih ja,ali nemam nikakav broj telefona,gde da se prijavim,pa ako neko moze da pomogne,bio bih mu neizmerno zahvalan...B)

Kile_
 prijave se vrsi na licu mesta pred hajku znaci u subotu ujutru.600din se placa

Samo 300 i 4x4

corak
 Hvala na informacijama.....vidimo se tamo...Smile

Banatski Fazan
 corak, skup u Vladimirovcu od 7 do 7.30, kao sto je pisao kile valjda je 600 dinara, ma da sam ja cuo 500, dorucak, rucak (gulas) i bogata tombola. Za Informacije: Nesa Glumac, 0628599311.
Ja cu doci sigurno.

corak
 Hvala ,,Fazan''.I ja cu biti tamo,pa se vidimo....

Banatski Fazan
 Eh, super. Pa valjda cemo i nesto uloviti!
Pozdrav.

Sniper Hunter
 Za Jelena ili Lava je garantovan odstrelGrin

Banatski Fazan
 Jeste, mada vise jedemo grozdje! Al pucamo i po kog Jelena.
Salu na stranu, nadamo se da cemo u Velikoj Plani videti ili odstreliti mozda nekog sakala!

mirko knezevic
 Izgleda da ce na toj hajci vise biti clanova foruma nego lovaca iz Slavinog drustva kako je krenulo interesovanje i koliko ima zainteresovanih da idu...sto vise to bolje od viska glava ne boli.GrinB)

Banatski Fazan
 Ima nas 5 za sada koji idu samnom, a najavili se jos 4-ica. Neka, bas bih voleo da bude lepa, velika i uspesna akcija u svakom smislu.

Gandalf the gray
 Da cujem ko od kolega sa foruma sutra dolazi u Asanju na hajku?srbijalov
Ne pada sneg da pokrije breg,vec da zverka pokaze svoj trag!!!

Lala
 U vezi odlaska na hajku na šakala u Planu, kod Slave: da vas Lala zamoli, i da se dogovorimo, da pomognemo domaćinima - svako neka ponese neko piće (ne samo rakiju ili neku žestinu), nego PIVO, VINO ili SOKOVE, ili MINERALNU VODU!
Šumadinci imaju dovoljno 'vatrene vode', a pošto smo tamo u hajci potpuno besplatno, hajde da domaćinima pomognemo tako što ćemo doneti ono što bi morali da kupuju. Nema smisla da Slava i njegovi lovci, pored toga što su nas pozvali i što će nas dočekati, nahraniti, još i da kupuju piće! Nije mali trošak organizacije, ja mislim da će biti jedno 300 lovaca sigurno! Samo sa SRBIJALOV portala, po mojim saznanjima, ide najmanje 60-70 lovaca. Pa hajde da im malo olakšamo ulogu domaćina.
Dakle: ko dolazi od članova foruma u Planu na hajku, donosi ili PIVO, ili VINO (crno ili belo, svejedno), ili SOKOVE, ili MINERALNU VODU!!!! Ko koliko hoće i može, nećemo brojati, ko ne može, opet dobro. Lovačka solidarnost!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Ja nosim 10l belog i 10l crnog- sve domaće, Sremačko, Neštinsko!
Jel dosta?
iveliZivioRodjo
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 'Lebac ti sremački!!! Ja ću onda kiselu vodu jedan paket, i sokove nekoliko litara, ja ne pijem alkohol. Zborno mesto kod natpisa SRBIJALOV! (valjda će biti uradjen na vreme!).
A od kuma, TELEVIZOR! Smeko

Napravićemo jednu foto priču, na posebnoj temi, o forumašima SRBIJALOV, prisutnim na hajki.

Banatski Fazan
 Mi cemo Vrsacko Vino doneti i nekoliko paketa sokova, to smo kao dobri gosti i planirali. Ali naravno slazem se da pomognemo organizatoru (svaka cast njima) da to kosta sto manje.
Svi se vec radujemo i nestrpljivo cekamo sledecu nedelju.
Danas smo bili u Vladimirovcu na hajku, bilo je dobro organizovano, lep dan, na kraj malo padala kisa, jedna lija i jedan sakal pali! Gosti ca. 150. Ocekivao sam vise.

Lala
 Pa da su se ti iz Vladimirovca malo angažovali ovde na Srbijalov portalu, mogli smo da im popravimo posećenost, ovako, sami, to malo teško ide. Valjda će do sledeće hajke shvatiti kakvu korist imaju, ako budu ovde. Pitaj Slavu, on ima drugi problem, kod njega ogromna zainteresovanost lovaca Smile.
Kada će ljudi u Srbiji da shvate kolika je snaga interneta? Ja samo naslućujem, a svaki dan se sve više iznenadjujem.

Jank
 Lalo, podržavam tvoj predlog, naravno da se u goste ne ide praznih ruku...hvala njima što nas zovu svakako ako mi privatne obaveze dozvole dolazim sa mojom družinom....i nekim maliganima svakako.....iveli
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Banatski Fazan
 Slazem se Lalo, moracu Nesu Glumca da podsetim da se sledeci put malo i preko ovog naseg Portala angazuje za goste, jer je zaista lep teren tamo, dobri ljudi i organizacija, samo malo ljudi. A nije mi cudno nista za Slavu i njegovu akciju, jer kao sto kazes, ima nas ovde mnogo, i verujem da ce mnogo lovaca doci tamo.

A malo pre me zovu jos mojih kolega Lovci, pa zato Slavo: Pored nas petorica sto dolazimo sigurno, za kojih sam ti vec javio sve podatke, jos dolaze njih cetvorica, a podatke cu ti proslediti za koji minut privatnom porukom.

Ala, bice guzva!!

Svi cemo doneti puno pica, ne brinite!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,358 posete www.srbijalov.com