Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Boban

dragoslav kaže:
G.Bobane-od cega su ti ova dva psa?hvala

Pozdrav Dragoslave,voleo bih da su moji ali nisu.
Psi su trenutno u jednoj odgaivacnici u Nemackoj.

blackhunter
 bas bi voleo da vidim tog psa....a kako ne bi bio dobar kad je ringo bio jedan od najboljih....potrudi se da slike postavis sto pre....koliko je star taj pas...
dobar pogled...lovac

Boban
 Ovo su slike cuvenog Ringa,
nazalost Ringo od skoro vise nije sa nasim odgaivacima.

blackhunter
 da bobane uginuo je u 7 godini zivota....steta a ostavio je vrlo malo potomaka iza sebe...znas li ti bobane nekog ringovog potomka????
dobar pogled...lovac

Boban
 Poznajem vise njih ali nemam ni jednu slicicu,ako nesto pronadjem postavicu.Steta za takvog psa .

Boban
 Evo 2 zenke i 1 muzjaka,koji su kod mog prijatelja Nenada.
Boban priložio:
deni.jpg

Boban
 Druga zenka.
Boban priložio:
dijana.jpg

Boban
 I muzjak.

blackhunter
 prelepi su sva tri psa....ali najvise mi se svidja ovaj muzjak....stvarno prelep pas....el je takmicarski ili lovni???pozz
dobar pogled...lovac

Boban
 Ima pred dispozicije za takmicara ali su vrlo lovni i iskljucivo se koriste za lov.Meni je najveci favorit braon zenka na prvoj slici.

Lovac Marko
 to su deni diana i duke del sandis grande ima ih i na njihovim sajtu
lovac Marko

blackhunter
 pronasao sam ih na internetu....imaju odlicno poreklo....jos su to mladi psi....sad su u punoj snazi.... lovac marko cuvas li ti nkd???
dobar pogled...lovac

Lovac Marko
 imam jednog psa jovio sam jednu sezonu i jako sam zadovoljan ker je star 2,5 god ali sam ga sada malo zapustiuo sa izlascima jer sam u inostranstvu i tako da neidem cesto kuci steta inace ker ima krvi od dikatange i del rade savic od njih su mu preci

Lovac Marko

Boban
 Marko pa daj neku sliku da vidimo tog kera.

Lala
 Bobane, a i ostali NKD-ovci, merio sam danas moju kerušu, sad ima 8 i po meseci: visina u grebenu 60 cm, težina 28 kg. Pošto nisam ranije nikad imao štene, zanima me, prvo, dokle rastu (do kojeg meseca starosti), i drugo, da li će probiti standarde za ženku NKD? Ima vas ovde koji ste mnogo iskusniji od mene po ovom pitanju, pa bih da čujem mišljenja.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lovac sa NLT-om

Lala kaže:
Bobane, a i ostali NKD-ovci, merio sam danas moju kerušu, sad ima 8 i po meseci: visina u grebenu 60 cm, težina 28 kg. Pošto nisam ranije nikad imao štene, zanima me, prvo, dokle rastu (do kojeg meseca starosti), i drugo, da li će probiti standarde za ženku NKD? Ima vas ovde koji ste mnogo iskusniji od mene po ovom pitanju, pa bih da čujem mišljenja.

Lalo pa kako si lovio do sada.......bez kera?Confused
Samo NLT..... B)

Lala
 Neco, kažem da nisam imao štene, imao sam odraslog kera. Prvi put sad sam uzeo štene da ga sam odgojim i utreniram.

Lovac Marko
 nemam ni lednu kod mene kad budem isao kuci uskikacu ga pa cu postaviti
Lovac Marko

blackhunter
 lalo@nisam nesto mnogo iskusniji po pitanju odgajanja steneta jer je i meni ovo bilo prvo....ali rekli su mi ovi malo iskusniji odgajivaci da pas raste i razvija se do godinu i po....sve posle toga je dobijanje na kilazi i formiranje misica......neznam koliko sam upravu...mozda sam omasio u vremenu rasta...ali to je ono sto ja znam....pozdrav.,..
dobar pogled...lovac

Lala
 Evo jedne slike sa današnjeg istrčavanja, lepo je ova dama Ava pozirala Grin
Bobane, rodjo, možeš ovu sliku da okačiš u box kod onog tvog mužjaka, ovo može da bude slika za kereći 'PLAYBOY' Smeko
Lala priložio:
dsci0142.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,545,473 posete www.srbijalov.com