Pored toga sto sam gledao Besta u lovu i utakmici, ovaj keric je jedan od razloga zasto sam pario kuju pod njim
Kombinacija Best del RS i Kajenova cerka, nema 10 meseci
12.05 u Bijeljini odrzana je izlozba pasa ,pa nagovorise i mene da povedem mog pticara Lekia i zadovoljan sam ocenjen je odlicno (5).bilo je mnogo pasa ali vreme je bilo nikakvo kisa celi dan
Nikola ja mislim da je ova prikolica suvise mala a pogotovu sto je i suvise laka za kerove,skakace na putu i ima kerovi da dobiju nervni slom od skakanja.
Mozda i gresim ali znam iz vidjenja kod mog komsije.
Pauza sa treninzima, pa i tema zapostavljena.
Evo jedna marka Bandita, početkom aprila čini mi se da je slikano.
A pre par dana, posle skoro 2 meseca pauze, pustio sam Bandita i Balzaka na teren gde nema divljači 10-ak minuta da se malo istrče, i Bandit koji je prvi trčao, markirao mačku.
Bacelj Djordje Nessi je prelepa, svaka cast.. izgleda fantasticno, posebno glava...
Evo jednog mladica, Boss snimak sa divljom svinjom nedavno nacinjen, pokazuje stvarno vrhunske osobine za lov na Divlje Svinje, sto mi je izuzetno drago, jer je prilicno retko kod NKDa, bar kod nas u Srbiji
Otac JCH CH Maks of Bert Haus https://www.faceb...4775414616
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
darkon kaže:
Pauza sa treninzima, pa i tema zapostavljena.
Evo jedna marka Bandita, početkom aprila čini mi se da je slikano.
A pre par dana, posle skoro 2 meseca pauze, pustio sam Bandita i Balzaka na teren gde nema divljači 10-ak minuta da se malo istrče, i Bandit koji je prvi trčao, markirao mačku.
Svaka cast na trudu prelepi psi , cinjenica je da je pauza sa izvodjenjem dovela do malog zapostavljanja tema.
Darkon druze samo napred imas prelepe pse, veliko znanje zelim ti sve najbolje.
Darkon.....radno kao i uvek, svaka cast....bas mi je drago da se dosta radi kod tebe (y)
Djordje lepa kuja, dosta jaka!!
Strahinja....vrucina je za treninge
Akron, odlozen sa jedne strane bedema, aport se baca a da on ne vidi u teren tipican barski gde je kombinacija duboke i plitke vode, i veoma gustog rastinja, pas na komandu trazi aport, prvo proverava da li na ulazu ima tragova ili mirisa, a nakon toga ide u dubinu koristeci vetar, nalazi i predaje u sedecem stavu... Aportok je veliki Molerski Valjak koji je odlicna imitacija teksture i tezine divljaci...
Bobane, mi smo imali muzjaka iz iste kombinacije maltene tj Torra i Inter, Idolov brat.. I sad je zenkica kod drugara... A Yarisa smo prodali jer je bila lepa ponuda, a pritom smo tada nabavili Amora sina od Vegasa, a sad smo i njega prodali, opet jako lepa ponuda kakva se ne odbija, sad imamo novu nadu jednu 10 meseci jos jaci stilski, jak nos, volja, vodljivost, pamet, izuzetan na vodi... Puno obecava videcemo nakon sezone sta ce biti od njega... Yarris je odlican pas, odlicnog nosa, karakterno odlican, poslusan, jako puno volje imao, stilski mislim da je sada skroz korektan, izuzetno vodljiv pas, i izuzetan aporter... sve u svemu veliki lovac... Tako da ti zelim stvarno dobro leglo da dobijes odatle...
Pozdrav
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!