Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
veljko__

Sale Voban kaže:
Dobro bi doso neki komentar

img543.imageshack.us/img543/8775/s9hd.jpg

img706.imageshack.us/img706/1116/lk9k.jpg

Odlicni stenci Bravo 2Bravo 2.
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

Sale Voban
 Darko, sigurno ostavljam zenkicu, cekam da vidim sta ide za parenje pa mozda ostavim i muzjaka. Nisu neke lepote sa glavama, osim zenkice. Ovaj prvi je dobro gradjen, mada se meni uzivo ovaj drugi vise svidja, deluje ovde da ima strmije sapi.
Izbacicu jos jednog muzjaka, koji se meni najvise svidja, i zenkicu za komentarisanje

darkon
 Sale, kao što rekoh, zna slika da prevari, ti najbolje znaš kakvi su, jer kad si stalno sa njima, možeš da uočiš i neke najmanje razlike, koje ih dele.
Ja sam samo na osnovu građe i komentarisao, jer znam da bi pre ostavio onog sa nešto lošijom glavom, a boljeg građom, stilom... Što više štenaca ostane kod tebe, to bolje za kasniji odabir, samo što veći broj pasa, sve veća obaveza i td...

Jedan kratak snimak mlade kuje Bjanke, čije sam slike postavio na prethodnoj strani, isto to jutro snimljena kad su i slke napravljene, čisto da se malo vidi i na snimku.

http://www.youtub...t6asH2Bcrw

Sale Voban
 Darko, odlicna kuja ali vise mi se svidjaju oni muzjaci Odobreno

Nadam se da ce ona dva muzjaka iz mog prethodnog posta otici za parenje a ovaj sareni muzjak i zenkica u tom slucaju ostaju kod mene Smile

img59.imageshack.us/img59/6811/dpmr.jpg

img689.imageshack.us/img689/570/zjtb.jpg

pavlepavlaka
 zanima me kada bih trebao da pocnem da izvoidim psa u polje posto sam ga osnovnu komandu naucio Smile
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

zoranp
 U ime mog kolege koji prati ovaj forum, a ima i "zvjer" iz mog uzgoja..postavljam slike "iste" u akcijiBravo 2!!

i41.tinypic.com/107rmlj.jpg

i42.tinypic.com/1z22hpt.jpg

Aportok od domaćeg kunića!!

i40.tinypic.com/33on0x2.jpg
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

lovac junior
 al je maca zategla Smean
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

Brka bez brkova
 Bek sa 13 meseci,na generalnoj probi pred njegov prvi lov u nedeljuMG Code for Forums & Message Boards

Brka bez brkova

Brka bez brkova kaže:
Bek sa 13 meseci,na generalnoj probi pred njegov prvi lov u nedeljuMG Code for Forums & Message Boards
nesto mi ne ide,ne mogu da postavim video preko tinypic

darkon
 Još jedan kerić iz legla od Age i Gale AFD.
Zove se Bronko, i posle duge pauze (od proleća nije pustan u divljač), imao je dva treninga, pa je malo i snimljen tom prilikom.
Dosta neiskusan, minimalno treniran, što se da i videti, star 16 meseci.

http://img822.ima...7/gax8.jpg

img20.imageshack.us/img20/9634/t2tv.jpg

http://www.youtub...ls5VYQPfuU

pavlepavlaka
 da li bih hteo neko da mi odgovor na pitanje imam psa star 4 meseci naucio sam ga osnovne komande kada bih trebalo da krenem da ga izvodim na teren ???
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

mrwa22250

pavlepavlaka kaže:
da li bih hteo neko da mi odgovor na pitanje imam psa star 4 meseci naucio sam ga osnovne komande kada bih trebalo da krenem da ga izvodim na teren ???
ako sim savladao osnovne komande mozes poceti sa izvodjenjem odmah.nemoj se razocarati ako u polju bude manje poslusan nego u dvoristu jer je to sasvim normalno,narocito kad se malo oslobodi.sve najboljeiveli
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Sale Voban

pavlepavlaka kaže:

Ako prihvatas jos par sugestija,
za pocetak ga izvedi u otvoreno polje, sa niskim rastinjem, da ga imas na oku.
Pusti ga da se oslobodi, verovatno ce u pocetku da trckara oko tebe, nemoj da pricas sa kerom, to cesto vidjam kod lovaca, i na taj nacin sputavas kera i vracas ga. Pustaj ga u teren gde znas da ima sigurno divljaci i probaj sto vise u vetar, da nauci da koristi vetar i to ce posle primenjivati i u lovu.

Evo zenkice koju sam izabrao za sebe, za par dana ce 3 meseca
img843.imageshack.us/img843/6195/slvq.jpg

Voleo bih da i njega mogu da ostavim, ali videcemo sta ce Rade izabrati
img820.imageshack.us/img820/9186/irn9.jpg

darkon
 Pavlepavlaka, kerić ti je još mlad, neformiran, slab, poslušaj Saleta što se tiče izvođenja na čistije terene. U počektu ga vodi po 20-ak minuta, čisto da se malo upozna sa poljem, i postepeno mu pojačavaj trening, na osnovu toga kako se ponaša na terenu, jer nisu svi štenci isti, ne ponašaju se isto, ne sazrevaju istovremeno. Ima onih koji će sa 5-6 meseci promarkirati i već ozbiljno raditi, a ima i onih kod kojih to dolazi nešto kasnije.

Jedan snimak od mene.
Nisam odavno snimao ovog mog lovca Agu, pa jedno lepo sunčano jutro, iskoristio za trening, i ujedno zabeležio nešto.
Baterija na kameri nažalost bila pri kraju, pa se to odrazilo i na jasnoću snimka, zato nisam snimao ni cele kulee i seckao ih malo, kako bi uštedeo bateriju... Ali, ima po nešto, a bilo je još dosta lepih trenutaka, ali baterija riknula.

http://www.youtub...XRIBsw4_k0

I dve Agine marke.

img198.imageshack.us/img198/5518/u41w.jpg

img571.imageshack.us/img571/1484/l00x.jpg

DejanPetkovic
 Aga od Belog Polja , od skoro u moj vlasnistvu . .
Od oca Kajen del Cakic i majke Venta od Belog Polja. Za sada sam zadovoljan kupovinom ovog psa , za moje lovne potrebe mislim da ce biti odlican . Izuzetno pametan pas , veoma poslusan zbog toga sam ga najvise i kupio.. Pozdrav

mrwa22250
 pala kisa,mrtav dan na poslu pa sam resio da pustim prinovu malo u teren(drugi put) da vidim kako ce se ponasati.na silosu gde radim ima oko ograde dosta fazanske divljaci a nema krpelja pa je to bio logican izbor.izlazimo iz auta,Ares veselo skakuce sretan sto vise nije u gepeku,bacam mu za pocetak aport(nogicu od kunica)i donosi perfektno.krecemo polako uz ogradu i u jednom momentu dize nos,odlazi od mene jedno 7-8m i TRAS,prva marka je tu.prilazim polako misleci da je mozda trag posto je trava prilicno niska i vidim uz samu zicu fazansku koku,jos nedovoljno operjalu kako se sklupcala i gleda u pravcu steneta.dolazim sa strane,slikam marku i taman kad sam se okrenuo da slikam koku ona odlete a Ares ostade u cudu.ako se po jutru dan poznaje,bice nesto od ovog omladincaVebanje
mrwa22250 priložio:
3265ares_marka_003.jpg

lovac junior
 sa srecom Smile Bravo 2
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

Voganjac
 Oooo mrwa pa neka te sreca prati u daljem radu sa ovim stenetom,,bice to sigurno dobar ker samo puno rada sa njim..!!! Odobreno
Voganjac

djura-
 Dragi prijatelju-mrwa,drago mi je da ovako nešto pročitam za ovakvo mlado štene.U mom dvorištu je od nedavno,rodjena sestra od tvog šteneta.Po onome što pokazuju,biće to pravi psi.

mrwa22250

djura- kaže:
Dragi prijatelju-mrwa,drago mi je da ovako nešto pročitam za ovakvo mlado štene.U mom dvorištu je od nedavno,rodjena sestra od tvog šteneta.Po onome što pokazuju,biće to pravi psi.
iskreno se nadam,odnosno po karakteru i nosu vidim da samo ja tu mogu nesto da zahebem(valjda necu).nesto mi se dopalo u ovom leglu pa sam zato i resio da uzmem stene(to mi je treci pas u dvoristu) i mislim na vreme jer moj ozzy puni 7 god. i nadam se da cemo zajedno jos dugo loviti pa ne moram malisu da bacam u vatru odmah prve sezone.idemo polako,pa Boze zdravlja,mog i njegovog nadam se izuzetnom partneru za lovacke avantureiveli

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,224,505 posete www.srbijalov.com