Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
mrwa22250
 djuro,bas se lepo istegla malena izgleda ko lutkica,veoma mi je drago da si i ti zadovoljanOdobrenoiveli
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

zoranp
 Djuro drago mi je da si zadovoljan sa kujicom, vidim da je lepo narasla i da pokazuje ono što treba. Ja se iskreno nadam i verujem da to leglo mora dati jako dobre i upotrebljive lovačke pse, jakog karaktera i odličnog eksterijera! No ješ ćemo da pratimo i vidimo!!iveli
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

mrwa22250

zoranp kaže:
Djuro drago mi je da si zadovoljan sa kujicom, vidim da je lepo narasla i da pokazuje ono što treba. Ja se iskreno nadam i verujem da to leglo mora dati jako dobre i upotrebljive lovačke pse, jakog karaktera i odličnog eksterijera! No ješ ćemo da pratimo i vidimo!!iveli
a onda bogami dogodine utakmica-pa makar pojeli prase umesto jaretaGrinRaanjivelito ce biti pravo takmicenje vodica svi sa psima iz istog legla,pa nema vadjenja tipa;znas moji bolje rade po vetru, moji kad je oblacno itd.jedva cekam da vidim leglo kad odrastu.
mrwa22250 priložio:
ares_marka.jpg

darkon
 Evo i mog pojačanja, Tina de Atila Flagellum Dei ( Hadok AFD X Haydi AFD), stara je 2 meseca.

img534.imageshack.us/img534/3825/7v4f.jpg

imageshack.us/a/img96/3261/07np.jpg

I jedna slika od Age.

imageshack.us/a/img196/3972/2fe8.jpg

zoranp
 Zemara da Bog da!!Molitva
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

djura-
 Drago mi je, da vam se kujica dopada,trudim se da je dovedem do pravog lovackog pomocnika,a i sire.Za sada pokazuje pozitivne znake,videcemo dalje.Veliki pozdrav Zokiju i Mrvi.Jako mi se dopadaju vasi stenci(zvjeri)!!iveli

djura-
 mrwa- koliko je tvoj stenac visok? Izgleda mi dosta razbacan!

mrwa22250

djura- kaže:
oko 50cm kao i zemarin ali ne mogu da ga izmerim jer je llood ko struja ne miruje ni sekunde,ne znam jesi li malenu vodio u teren ako nisi tek ces se tamo prijatno iznenaditi.trska,gustis,sipak,granje-nista mu ne smeta,gazi kao mator,a kad ga osine miris pocinje ludilo.uopste nema zelju da se igra sa drugim psima dok smo na terenu vec se trudi da odradjuje ko matoriveli

Sale Voban
 Dva kerica koja ostaju u mom dvoristu, malo pojacao familiju Smile
Ovde imaju puna 4 meseca, za sada su bas kako treba a videcemo na prolece da li je to to

img189.imageshack.us/img189/6882/j137.jpg
img823.imageshack.us/img823/7905/ldv3.jpg

mrwa22250

mrwa22250 kaže:

djura- kaže:
oko 50cm kao i zemarin ali ne mogu da ga izmerim jer je llood ko struja ne miruje ni sekunde,ne znam jesi li malenu vodio u teren ako nisi tek ces se tamo prijatno iznenaditi.trska,gustis,sipak,granje-nista mu ne smeta,gazi kao mator,a kad ga osine miris pocinje ludilo.uopste nema zelju da se igra sa drugim psima dok smo na terenu vec se trudi da odradjuje ko matoriveli

Djuro ispravka sad sam ga merio,tek se probudio pa sam ga navato na prepad;52cm-16kg.
Sale prelepi su stenci,samo napredOdobreno

djura-
 mrwa,vodio sam kujicu u teren sa poenterkom.Mogu ti reci, gde ulazi matora ulazi i malecka,ne libi se nicega.Na tom terenu,nema divljaci,tako da nisam video reakciju na miris zive divljaci,dok je neki njoj znani mirisi veoma zanimaju!

djura-
 Mrwa-sada zavrsih pisanje,i vidim tvoj upis,pa da ti odgovorim.Znaci da napreduje extra,sto me veoma raduje bice to dobri psi.Bravo 2

djura-
 Sale lepi su ti stenci,od koje su linije?PozdravOdobreno

Sale Voban

djura- kaže:

Hvala Djuro.
Upario sam kuju sa Bestom Radeta Savica. Kuja je iz kombinacije Balzak i moje starije kuje, a ona je preko Kosticevog Erkula. Ja volim te Radetove kerove i pokusao sam da kuji koja ima nenormalnu volju, odlican nos i marku, sirinu u trazenju i solidnu brzinu, pomocu Besta popravim galop. Ja nisam takmicar ali me privlaci taj trajlerski stil i volim da lovim sa takvim kerovima. Iskreno, nije mi problem da kupim takvog kera ali mi je izazov da probam da tako nesto sam napravim u nekoliko parenja. Imam solidnu osnovu a da li cu i kada doci do toga sto zelim ...
Vidim da i vas nekoliko trazite i pravite nesto sto se vama svidja preko Balzaka ali sa nemackim linijama i mislim da je to pun pogodak, mada je svako parenje lutrija. Odlicno napreduje to Zoranovo leglo pa se nadam da cemo i mi iz Pomoravlja ucestvovati na toj utakmici mladih nada.Zovem Darkona da se organizujemo za dolazak a mozda pokupimo jos nekog uz put

Sale Voban

djura- kaže:

djura-
 Sale,puno srece u daljem odgoju.iveli

mrwa22250
 Djuro cujem od zemare da mala razbija u terenu,samo napredOdobrenoevo jedna slicica od cega je mali razbacanGrin
mrwa22250 priložio:
3265meso20003.jpg

strahinja
 i39.tinypic.com/24118qs.jpg

Stene starosti 30 dana iz kombinacije Beta (cerka Helda) x Apis Simitarska Fortuna

djura-
 Mrwo,ako od ovakve hrane ne napreduje,onda neznam od koje ce.

mrwa22250

djura- kaže:
Mrwo,ako od ovakve hrane ne napreduje,onda neznam od koje ce.

Sad im treba dobre klope ide zima.Evo kod mene malcice snega pa rekoh kad sam vec slobodan da prosetam Aresa kroz jedan bagremar iza kuce.U nedelju u lovu me odusevio ali ja naravno ne ponesohFotoJaooo,ali sam ga sad poneo pa sam uspeo da slikam malisu na delu.Dostojan naslednik Grande i DiVajsa.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,224,294 posete www.srbijalov.com