djura- kaže:
Odlična marka,verujem da je fazan u pitanju.
Nije druze bila je koka,par minuta kasnije bila jedna na petla ali nije bas slika nesto,navato miris u raskoraku pa ispao bezveze.Bice toga jos tek se zagrevamo
mrwa22250, kad prorade u tom dobu, to obično znači da će biti dobri lovci. Samo rad sa njim i ne bi trebalo biti problema, jer mogu biti samo bolji kako rastu.
Evo par slika od mene, ja i Aga učestvovali na LKK u Šapinama, i uzeli prvo mesto.
Aga u redovnom turnusu, u kuleu na fazana. Košava je razbijala, što se da videti po Aginim ušima, a i mojim džepovima.
Aga u baražu, u marci na fazana.
I jedna slika sa sudijama i delom takmičara, pred početak baraža.
Darkon i za tebe i za Agu.Umeju ovi Balzakovi potomci da iznenadeNegde sam procitao tvoj upis gde kazes da si ga veoma lako obucio,a izgleda da im je to zajednicko jer i ovaj malac tako lako prima dresuru da je milina raditi sa njim,pozdrav i jos puno uspeha zelim obojici.
Imao je lep i dug kule, i u redovnom turnusu, i u baražu, ovde polako vodi do divljači.
A ovde već polako donosi divljač, ali košava je razbijala taj dan, vidi se i po fazanu...
Jučerašnja marka na zeca.
I jedan kratak snimak. Deo treninga od pre 20-ak dana i deo jučerašnjeg treninga, to su mu i jedini treninzi koje je imao u poslednjih mesec dana, pošto je ostalo vreme provodio u lovu. Nije uvek ispoštovan vetar, išli smo kako smo stigli, čisto da se Aga malo istrči...
Darkon@cestitke na postignutim rezultatima...svaka cast..
Ovakve slike i rezultati govore samo jedno,koliko je radjeno sa ovim psima i kolika je posvecenost vlasnika...ujedno je i lep primer lovcima koji se jos nisu opredelili za rasu,da pogledaju sta moze da im pruzi nkp pticar,uz svo postovanje prema ostalim rasama..
Dejanpetkovic@Deki,vidim da si ti ponosni vlasnik Pere,mogu samo da ti pozelim da sa njim lovis dugo godina,neces se pokajati sigurno...odlican pas,lovio sam sa njim par puta...
Darkon druze cestitam , Aga je fenomenalan pas . I kao mladji pokazivao je da ce biti odlican . Pozdrav.
Blackhunter drago mi je da te vidim ponovo na forumu .
hunterforever@hvala druze,resio malo da se setim lepih dana...pravio sam malo pauzu,koja ce trajati jos neko vreme...ali se stara ljubav ne zaboravlja...
blackhunter kaže:
hunterforever@hvala druze,resio malo da se setim lepih dana...pravio sam malo pauzu,koja ce trajati jos neko vreme...ali se stara ljubav ne zaboravlja...
Bobo moram da ti spremim jednog stenca kad resis da se vratis
Blackhunter, potpuno si u pravu, bez rada i zalaganja ništa, ali i bez urođenih osobina, a Aga ih ima...
Danas sam bio na kvalifikacijama u Lapovu,za državno prvenstvo, i izneverio Agu. U prvih 5 minuta je Aga imao dve prelepe realizacije, omogućio mi odstrel, a ja mašio oba puta.
Aga je ishvaljen, a ja ispustio odličnu priliku i sigurno dobar plasman...
A danas sam se upoznao i sa našim kolegom Alex- om, koji je bio u organizaciji današnjeg takmičenja, i razmenili malo iskustva i "lovačke priče"...
Sale,razmisljao sam da uzmem ovog stenca sto si poklonio Dejanu,ali sam odustao iz razloga jer nemam vremena da mu posvetim dovoljno vremena...ali kada dodje vreme sto da ne...uvek sam spreman za nove izazove... Inace mi se svidjaju stenci koje si ostavio za sebe,sada samo rad...
hunter forever,drago mi je sto to cujem...
evo ga i Reks , poklon od Saleta ..
za sada odlicno napreduje , na slici je dosta lose stao .
pametan keric , pocinje po malo da divlja ali za sada je sve ok..
@blackhunter Hvala druze na lepim zeljama sto se tice Pera.. Dobar pas , skroz sam zadovoljan kupovinom njega .. Lepo se pokazao u ovoj sezoni , a videcemo i sutra kako ce da se pokaze
Blackhunter, potpuno si u pravu, bez rada i zalaganja ništa, ali i bez urođenih osobina, a Aga ih ima...
Danas sam bio na kvalifikacijama u Lapovu,za državno prvenstvo, i izneverio Agu. U prvih 5 minuta je Aga imao dve prelepe realizacije, omogućio mi odstrel, a ja mašio oba puta.
Aga je ishvaljen, a ja ispustio odličnu priliku i sigurno dobar plasman...
A danas sam se upoznao i sa našim kolegom Alex- om, koji je bio u organizaciji današnjeg takmičenja, i razmenili malo iskustva i "lovačke priče"...
Sa zakasnjenjem se javljam. U Lapovu sam vodio C bateriju u kojoj je bio i kolega Darko. Moram reci sa odusevljenjem sam gledao Agu u akci neverovatan oas kakvecmarke je imao i kakve prilike je omogucio kolegi imao je sanse za pobedu bilo mi je zao sto je kolega promasio imaocje sigurnu pobedu!!!! Pas mu je bio najbolji perfektan zaistacsam uzivao u radu ovokvog psa kolega darko majstor si i pravi lovac. Veomacmi je drago sto smo se upoznali nadam se jos ovakvim druzenjima i zao mi je sto nisi odneo pobedu. A da ne zaboravimo na takmicenju je bio i Milos Spasic ali u drugoj bateri i koleginica Sanja koja je sudila u drugoj bateri zao mi je sto nije sudila u bateri koju sam ja vodio.
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.