Posle dosta višečasovnih lovova, po teškim i
gustim terenima, koje je Bandit odlovio u ovoj lovnoj sezoni, koja se
bliži kraju, krenuli smo ponovo malo aktivnije po čistinama.
Snimak je kratak i lošijeg kvaliteta, pošto nije zgodno voditi ga i snimati.
lile@dobri su ti ovi tereni,gde si nalaze?? ima li kod tebe jarebica kamenjarki??(cini mi se da je ovo sto je markirao pas,upravo ta divljac)...i lovite li sljuku??...sve pohvale i za psa...
Samo kamenjarka je na ovim terenima i mogu ti se pohvaliti da je ima solidno hvala Bogu, jer je pravo atraktivna za lov.
Ovo loviste nalazi se tacno iznad Mostara tacnije brdo fortica od mostarskog Starog mosta zracne linije mozda 800 metara.
Ja tek kad zavrsi sezona lova na kamenjarku krecem u lov na šljuke, koje opet ima dosta u nasim terenima.
Evo jos jedan snimak malo je duzi ali ovo je se sve podiglo nakon sat vremena hoidanja po terenu.
Blackhunter, strahinja, hvala na komentarima.
Strahinja, malo sam se i pokajao što sam sve 4 Agine ćerke iz ovog "B" legla prodao, jer su ispale baš dobre, radne kuje. Ali Bože zdravlja, biće još neko leglo od Age.
lile@tereni su prelepi za lov kamenjarke....pas ti je super....zanima i mene od kojih djuricevih pasa je?? imas li neki snimak terena gde lovite sljuke?? pozdrav...
blackhunter kaže:
lile@tereni su prelepi za lov kamenjarke....pas ti je super....zanima i mene od kojih djuricevih pasa je?? imas li neki snimak terena gde lovite sljuke?? pozdrav...
Druze samo znam da je od Djuricevih pasa, posto mi je pas papire dok se vozio iz Trstenika do Mostara sve izdrpoao i popišao. Ima oko 500 km voznje a niko nije psa niti jednom izveo da se olakša.
Posto mi je autobusom pas dovucen iz Srbije, a ovaj sofer kad je dobio psa za prevoz i papire on ih gurnuo kod psa i zavrsilo mi je tako kako je zavrsilo.
Bilo mi je receno da cu dobiti nove papire ali ja ih jos dan danas nisam dobio.
Snimat cu ovih dana i terene gdje šljukarimo jer je to šuma dubova i grabovina gusto pravo pa se nemogu fini snimci praviti marki ali sta uspijem snimit cu i izbaciti.
lile@steta,zanimalo me je preko kojih je pasa,jer djuric ima odlicne pse...ako uspes nesto snimiti,bilo bi lepo...ja obozavam lov na sljuke,i kretnju po takvim terenima....kod mene u sumadiji su sljuke redja pojava..mada nadje se po neka..
Napokon mi se ispunila zelja da ponovo budem gost odg. Atilla Fllagelum dei, odnosno vlasnika Milana Pavlovica, u dva navrata je moja kuja Atina uparena sa Hadokom AFD, vrhunski mladi ker izvanredne genetike. Atina i Hadok imaju istog dedu Rege Haille au loap pa je i to imalo uticaja prilikom izbora. Moram da se zahvalim jos jednom Milanu na gostoprimstvu
Video sam i ostale njegove kerove iz prvog tima, Felu, Fani, Gaju, Hublota ..., samo za pozeleti
Evo i mi malo porasli-63cm,27kg.Obuka ide super,sve osim stava.Kad pokusavam da ga namestim kao da djavo u njega udje ali valjda ce i to prestati sa pubertetom,odnosno kad isti prodje.Ima jos dosta stenaca iz ovog legla na forumu pa bi mogla koja slicica da malo prodiskutujemo.
alex, samo teren i trening, a kod tebe to nije problem, pošto si agilan po tom pitanju. Lepe slike, a kako bude sticao sigurnost, biće još lepše.
mrwa, koliko je star? Lepo izgleda, a tek će se vremenom popuniti i što se tiče mišića, a dodaće sigurno i još visine.
DakiNS kaže:
Nemoj se čuditi što bolje jede u društvu, boji se konkurencije.
Ne cudim se druze,znam za tu foru pa je koristim nebi li malo mesa nabacio.Kad ima treninga jos nesto i pojede a kad ne trenira ko vrabac.
Samo da ne bude,kakav na jelu,takav na delu
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.