Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Sremac75
 Ako mu je mama ona na koju mislim onda zaboravi na masu....Srean
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

mrwa22250

Sremac75 kaže:
Ako mu je mama ona na koju mislim onda zaboravi na masu....Srean

Samo da radi kao mama i j...s masu,ja cu biti zadovoljanGrin
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Sremac75
 Odobreno
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Mnogo trčanja i dobra klopa = masa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

darkon
 Još je mlad, tek će on da se razvija.
Što se tiče hrane, mislim da se to nikad neće promeniti, i uvek će tako jesti, jer jednostavno ima takvih pasa. Moj oštrodlaki nemac, kog čuvam 9 godina, nikada nije jeo više nego što on to hoće, odnosno koliko mu ja dam...
Imam i kratkodlakokog takvog, Bandita, pojede on sve što mu dam, ali polako, na tenane.
A sa terenom to nema veze, pa ni sa onim kakav ne jelu...

Evo jedne mlade ženkice, zove se Tina de Atila Flagellum Dei (Hadok AFD X Haydi AFD), uskoro puni 5 meseci.

imagizer.imageshack.us/v2/674x506q90/824/shfe.jpg

I jedna slika gde Aga i NOD Boj markiraju fazana.

imagizer.imageshack.us/v2/632x506q90/594/24jh.jpg

strahinja
 Evo i od mene jedne slike Apisa II .Uzrasta 3meseca

i60.tinypic.com/e18e3o.jpg

Sale Voban
 Alex, da li je tvoj Krid bese od L Cica?
Darkon ta kujica ti je kao nacrtana, bar za mene, daj boze da mi uspe ova kombinacija i dobijem jednog takvog muzjakaSmile
Mrwa, sve najbolje sam cuo o Djuricevom keru, od ljudi koji su ga gledali a vidim i da svi hvale Zokijevu kuju, nema tu greske sto se urodjenih osobina tice.

mrwa22250
 Darkon,malecka spakovana,kao bonbonicaOdobreno.
Sale,DiVajsa nisam gledao uzivo ali Zokijevu Grandu jesam kad je bio kod mene u gostima-odlicnog nosa,vodljiva,aport perfektan,zbog terena i puno pasa morao je da je drzi na kratko pa stil nije toliko dosao do izrazaja ali po nosenju glave rekao bih da je i tu jaka.Opet na snimcima i DiVajs izgleda super al snimak je snimak.Ni mome malisi ne fali ni nosa ni volje,ali me nervira ta mrljavost na hranu.
Uzimajuci u obzir da se dosta vas mnogo ozbiljnije od mene bavi kinologijom,da li osim losije donje linije(kratka grudna kost)ima jos nekih vidljivih nedostataka.

alex

Sale Voban kaže:
Alex, da li je tvoj Krid bese od L Cica?
Darkon ta kujica ti je kao nacrtana, bar za mene, daj boze da mi uspe ova kombinacija i dobijem jednog takvog muzjakaSmile
Mrwa, sve najbolje sam cuo o Djuricevom keru, od ljudi koji su ga gledali a vidim i da svi hvale Zokijevu kuju, nema tu greske sto se urodjenih osobina tice.

JEste kolega od L Cica
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Sale Voban

mrwa22250 kaže:
Evo i mi malo porasli-63cm,27kg.Obuka ide super,sve osim stava.Kad pokusavam da ga namestim kao da djavo u njega udje ali valjda ce i to prestati sa pubertetom,odnosno kad isti prodje.Ima jos dosta stenaca iz ovog legla na forumu pa bi mogla koja slicica da malo prodiskutujemoiveli.

Mrwa jel on tebi dobar u terenu?!To je najbitnije
Na slici mi deluje da je skladno gradjen ker, lepo razvijen za svojih 7 meseci, meni je bitnije kako ide, kakvu volju ima, da li markira, da nije od onih cunjavaca, ostalo moze obukom da se resi. Ako na sve ovu dodje i solidan stil, milina
A sto se tice hranjenja i mrljavosti, tu i mi gresimo.
Probaj da mu stavis hranu u posudu i sacekas 15 minuta, pomeri posudu iz boxa bez obzira da li je i koliko jeo. Nakon nekoliko ponavljanja i ostajanja polupraznog stomaka shvatice da nema mnogo vremena za klopu. Ovo pre svega treba raditi u prvih par meseci ali svi me je nesto zao da stene ostane gladno ali treba ovo probati zbog muka koje nastaju kasnije

djura-
 Rodjena sestra od Mrwinog psa-Zara. Visina-59cm,odlicnog nosa,poslusna,lako vodljiva odlicnog aporta.Sto se hrane tice,jede ko mecava.

mrwa22250
 Pozdrav Sale-Sto se terena tice za sada sam prezadovoljan,marka,aport i sa suvog i iz vode,vodljiv,poslusan,odlicnog nosa i cvrstog stajanja.Proradio vrlo rano(3,5 meseca),sa 4,5-5meseci vec lovio i pokazao izuzetnu volju za pronalaskom ranjene divljaci(za mene licno jedna od najbitnijih osobina).U zadnje vreme smo redje na terenu jer kao sto sam ranije pisao,krpelja ima-katastrofa,a fazan sav u trsci i parlozima(gde su i krpelji)pa ga polako zaustavljam na zeca i utvrdjujemo predaju aporta.Na dobar vetar radi visokim nosem i lepo nosi glavu,dok u guscoj vegetaciji i silasku niz vetar zna da je spusti,ali po meni to i nije neka mana(pas mi treba iskljucivo za lov,nemam takmicarske ambicije).
Djuro-Zara se super razvila,drago mi je da si zadovoljan.Posto je bila sitnija u leglu,od malena je navikla da se bori i uspevala u tome tako da joj volja sigurno nece nedostajatiOdobreno
Posto nemam novih slika evo jos jednom one zadnje marke u malo sirem kadruiveli 3
mrwa22250 priložio:
3265marka_ares_1i2_001.jpg

Limun
 http://www.blic.r...aja-zivota
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

mrwa22250
 Sta reci osim strasno,jadni psi.Ne znam koje je opravdanje vlasnika pasa ali koje god da je Sad.
P.S. Limune kad sam video tvoj upis na temi mislio sam da ces predstaviti svog stenca(ako se ne varam kod tebe je stenac od Zokijeve Grande)?

DejanPetkovic
 Evo i Rex-a . . Slika pre danasnjeg treninga Smile

DejanPetkovic
 ..

DejanPetkovic
 sa danasnjeg treninga , Rex pozira malo . .

DejanPetkovic
 ..

alex
 Dobar pas kolega koliko je star???
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

DejanPetkovic
 Pozdrav . . Star je 7 meseci , od Saletove Atine stenac i od Besta . Poceli smo sa obukom , za sada zadovoljavajuce . . Inace stenac je bio najsitniji u leglu , popravio se dosta Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,318,529 posete www.srbijalov.com