Dejan@stenac je super izasao,iskreno odusevio sam se kad sam video sliku,jer sam ga ja video kad je imao 3 meseca,i bio je prilicno sitan...svaka cast...sad sam polje i vezba...
blackhunter - hvala puno . . poceli smo sa stalnim izvodjenjem , ali zbog posla treniramo nedeljno po 3-4 puta . . ali mislim da je i to dovoljno , za sada ima naopredka
Dejan@to je dovoljno za njegov uzrast....takav tempo i jaka hrana(sa puno proteina i belancevina) i bice prava masina za nekoliko meseci....i cim malo otopli na vodu,da formira lepo grudni kos,plivanje je cudo za psa...pozz
Akron 3. pustanje na otvoreno nakon lovne sezone na fazana... Imao je i dizanje par zeceva, jednog je markirao odmah iz pustanja ali je on vec uveliko bezao tada nogama, a drugog markira nakon nekoliko minuta samo je slab kvalitet pa se ne vidi dobro podizanje zeca.. Malo kuburi sa kondicijom i time sto jos uvek lovi sve zivo.. Pa onda jedan dan otvoreno kratki trening, drugi dan ide na svinje, patke itd.. Pozdrav svima i vidim jako vam lepo psi napreduju
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Hvala Blackhunter... Trudim se da stvorim psa koji moze da iste nedelje lovi fazana po sikarama, leti da moze da trpi vrucinu na prepelicama , jarebicu na otvorenom, sunjka za patkom, lovi svinje, predatore i trci utakmice i povrh svega da je eksterijerno tipican i u standardu.. Za sada sam prezadovoljan, jer imam sve i jednu stavku na dosta dobrom nivou, i sada ostaje kroz priplod odabirom izvlaciti sto jace nos, stil i marke i zadrzati ovaj kvalitet sto se tice svestranosti... Trebalo bi ove godine da pari nekoliko kerusa sto jake nemacke sto jake takmicarske.. I ako bog da na jesen vrlo verovatnu jednu kuju od majke KS i oca KS i V1 IKPa i to kuja sa polozenim D1 S1 V1 CAC,BOB u Nemackoj... i pritom jos ima sa Akronom zajednickih predaka upravo onih koje bi u njemu i favorizovao (Dagobert, Wasow Rothenuffeln) Tako da videcemo...
Pozdrav
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!
Nikola@zelim ti puno uspeha...imas velike planove..samo moje neko misljenje da pas koji trci utakmicu i koji se sprema za takvo takmicenje ne treba toliko da se forsira za lov,ipak je to pas koji ce svoje najbolje kvalitete pokazati na cistom polju,i ne treba mu to zadovoljstvo uskrati,jer su to psi neverovatnog stila,brzo pretrazivanja terena,a u sikari ili guscaru takav vid pretrazivanja,ne donosi puno rezultata...znate o cemu ovorim da ne duzim pricu...ovo govorim iz licnog iskustva,jer imam priliku da lovim sa psima koji su takmicarskog tipa a i sa psima koji su pravi lovni psi,to su dva razlicita karaktera,stila,pretrazivanja,brzine...ali to je neko moje misljenje..Samo se selekcijom stize do vrhunskih kerova...
Pozdrav drugari vodim da mislite na mene i da vas interesuje šta se dešava sa mojim Arijem, tako su ga inače klinci krstili.
Moj pas je trenutno na obuci kod jednog od mojih drugara. Sada se vi verovatno pitate zašto je to tako, a moj odgovor leži u činjenici da sam zbog brojnih poslovnih obaveza bio sprečen da mu se dovoljno posvetim i da nebih psa nepovratno izgubio što se same obuke tiče rešio sam da ga dam na obuku prijatelju koji ima vremena za to. Znam da ću zbog toga verovatno biti kritikovan od vas, tu posebno mislim na Zokija, ali drugog izlaza nisam imao nažalost.
Pozdrav od Čarapana! "ja s'tem nem ništa"
"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.