Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
sheytan

Podunavac kaže:

mrwa22250 kaže:
Skojicu lep je Beli,a koliko vidim i radan sto je najvaznije.
Evo vidim da je jos jedan pas iz legla moga zemare zoranp izrastao u pravu kerinu(Csiky-jev Vajs).Izrasli su u lepe i radne pse a sta ce biti dalje zavisi i od vodica,ali mislim da nece biti problema.Ovaj moj svaki dan pokazuje neki novi kvalitet,a to je ovog puta jako izrazena ekoloska crta,ogromna briga za cista lovista.Jos samo da ga naucim da donosi pune i Bog da nas vidi.Jelen pivo NKD znaju zastoiveli

Znači zemo sposoban je i za aport visoke divljači, u ovome slučaju jelena. Ali kako bi izašao na kraj sa lavom? Ipak je on car životinja.Grin

??? Dok ga ne probam, za mene je krme i dalje car zivotinja! Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

mrwa22250
 Ako vec mogu da biram najradije bih ga naucio da mi s vremena na vreme ubere po koji gorki list,od ovih krupnih zivuljki oce da me boli glava isto kao od vina.Desi se da zaboli glava i od gorkog ali tek kad se nacne drugi listGrin
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

DakiNS
 Dobro Mrwa jesi li ti čovek ili gusenicaHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250

DakiNS kaže:
Dobro Mrwa jesi li ti čovek ili gusenicaHaHaHa

Prosli put kad sam bio covek u Nestinu da nije bilo Lale i tableta protiv glavobolje ne bih ni ucestvovao u lovu(neki mi mangupi dosipali non-stop).Vec sam pomislio;ni manje mrwe ni vece caseGrin.Ubuduce sam gusenica pa kud puklo da pukloiveli

skojic
 Hvala kolege ima ovde mnogo dobrih pasa , mnogo sam se lepog nagledao a bogami i naučio dosta ... marka

zoranp kaže:
Skojiću svaka čast!!! Od kojih pasa je taj mužijak i koliko je star?
Zemara jesam ti rekao da netreba baš tako naglo da krećeš sa mališom, ima "ljudi" kojima može da pozli od toga, doduše prave se da nečitaju ovaj foruma, ali prate itekako ovu temu!! Šta ćemo tek sad sa drugim leglom da uradimo!!!Grin

druže otac Deka of bert-Haus a majka Ani inače vlasništvo kolege Kempia star je 19 meseci.

Ja sam prezadovoljan sa njim . Na kraju sezone u goste dola trei lovca sa dva psa i ja sa mojim lep lov ali u jednom momentu svi smo prošli žbunje i ako su se psi tu muvali a Beli se vrati i op marka netrepće pas . Na molbu lovnika da sačekam da se vrate gost pa onda podignem divljač , ostavim psa u marci i čekam meni se činilo jako mnogo . Beli nemrda samo mu iz usta curi ali nemrda , tada da sam imao kameru ... Jaooo Nekako se postaviše i ja podignem petla i to matorog a oni ga junački ispratiše . E tada sam video koliko će ovaj pas da bude DOBAR .
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Danas na CAC Pancevo
-Inter del Cakic - ECC, CAC
- Akron - ECC, CAC

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/10305050_10203443238219758_5315882708170031951_n.jpg

https://scontent-...e=53C7D557

Evo i 2 snimka na facebooku... Akron markiranje i mirnoca na poletanje, po meni jedna jako lepa marka na petla
https://www.faceb...mp;theater

Inter del Cakic prvi kontakt sa vodom ikada i prvi aport iz vode ikada... Radili smo ga namerno na nevidjeno i pokazao se odlicno, jednostavno takav pas da kada mu se negde pokaze da ima divljaci odmah ce takav teren posle pretrazivati sa puno volje.. Ujedno samo da naglasim da je Interu ovo urodjeni aport i da nikada nije aport radjen sa njime..

https://www.faceb...mp;theater

Kojic, odlican ti je pas... Imaju preko Bara psi obicno jako dobar nos... od cega je majka od psa?
Pozdrav svima
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

skojic

Nikola Vukovic Plandiste NKD kaže:

Kojic, odlican ti je pas... Imaju preko Bara psi obicno jako dobar nos... od cega je majka od psa?
Pozdrav svima

Hvala majka mu je od oca Drol-a majka Ceca to su mu Deda i baba po majkine linije ...kompjuter
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

mrwa22250
 Pozdrav nemdzije,tema zamrla,pauza sa treninzima mada bi vec moglo po malo da se pocne.Ja cu ujutro na teren ako ne bude padalo pa sledi izvestaj.Koliko sam mogao da vidim,neuspesno cekajuci lije,smesi nam se opasno dobra sezona na fazana jer fazanske divljaci ima kao u prici a situacija sa zecom iako ga ove godine necemo loviti nije tako strasna kako smo mislili.Ako neko trenira dajte info o stanju na terenu.
Evo jedna slicka ovog mog,jos uvek slabog na klopi kako markira fazana na bentu posle aporta iz vode,sa treninga od pre dve nedelje.
mrwa22250 priložio:
3265ares2-6_002.jpg

strahinja
 Evo nesto i od mene Apis II

Otac Apis simitarska fortuna majka Beta (bina) cerka Helda

i57.tinypic.com/2mqub5x.jpg

Uzrast 8 meseci

mrwa22250
 Sto bi reko nas narod,lijep ki ApisanBravo 2
Nego kakav je u terenu?

Boban
 Strahinja lep primerak.
Sve najbolje u daljem radu.

strahinja

mrwa22250 kaže:
Sto bi reko nas narod,lijep ki ApisanBravo 2
Nego kakav je u terenu?

Hvala druze...

Pa promarkirao je negde sa 4,5 meseca.nos tu nema da fali..Sada je na obuci u Zrenjaninu.

Hvala Bobane..

mrwa22250
 Evo nas jopet,sa vecerasnjeg treninga i jedna lepa marka na zeca u detelini.Posebno mi je drago sto sam ga lako zaustavio na kretanje zekana i kasnije jednim zvizdukom skinuo sa vruceg traga.
Konacno je poceo da jede normalno(kuc,kuc u drvo da ga ne ureknem) pa cemo pojacati treninge koliko mi vreme bude dozvolilo.Jos mesec dana do pocetka sezone na prepelicu pa imamo vremena da se dobro pripremimoOdobreno

blackhunter
 Strahinja@lep pas....samo napred....nisam odavno video nemca u black izdanju..Bravo 2

Mrva@dobar,dobar nema sta...samo vidi da izbegnes izvodjenje u polje bar jos mesec dana tj dok ne pocnu prepelice...vidim da dosta ljudi izvode svoje ljubimce,a ne bi trebalo...visoka je trava i to prilicno otezava psu da pronadje i prati miris divljaci,a i divljac je jos uvek u fazi reprodukcije.Ne bi trebalo da ih uznemiravamo bar jos neko vreme...pozdrav ;)
dobar pogled...lovac

davorcalic

mrwa22250 kaže:
Evo nas jopet,sa vecerasnjeg treninga i jedna lepa marka na zeca u detelini.Posebno mi je drago sto sam ga lako zaustavio na kretanje zekana i kasnije jednim zvizdukom skinuo sa vruceg traga.
Konacno je poceo da jede normalno(kuc,kuc u drvo da ga ne ureknem) pa cemo pojacati treninge koliko mi vreme bude dozvolilo.Jos mesec dana do pocetka sezone na prepelicu pa imamo vremena da se dobro pripremimoOdobreno

Kolega pozdrav....čitao sam nekoliko tvojih upisa u vezi toga da ti ker neće da jede, baš sam jutros bio kod veterinara da ga pitam u vezi mojih jer nejedu već 10-tak dana ama ni mrvicu...kaže da hoće to tako nekad, što zbog vrućine a nekad, kad nije sezona lova ,pa se ugoje....tako reče čovek...
Žena mi Makedonka....ena Shock

mrwa22250

davorcalic kaže:

mrwa22250 kaže:

Kolega pozdrav....čitao sam nekoliko tvojih upisa u vezi toga da ti ker neće da jede, baš sam jutros bio kod veterinara da ga pitam u vezi mojih jer nejedu već 10-tak dana ama ni mrvicu...kaže da hoće to tako nekad, što zbog vrućine a nekad, kad nije sezona lova ,pa se ugoje....tako reče čovek...

Ja bih se na tvom mestu zabrinuo,jer drugo je kad psi smanje obroke zbog vrucine ali 10 dana da ne jedu nista to nece biti dobro.Ovaj moj je jeo ali slabo,mrljavo,a zadnjih nekoliko dana jede kao mecava,milina ga gledati.
Blackhunter-kod mene stnjike progledale(danas zavrsena zetva)pa su treninzi malo ucestaliji,a sastoje se najvise od zaustavljanja na zeca,aporta iz vode i istrcavanja.Zasad je poslusnost na visokom nivou pa ne brinem da ce napraviti neku stetu,mada nikad se ne zna.Stizu prepelice,a blizi se i SOLMS pa ako se pripremimo....

blackhunter
 Mrwa@ako je takva situacija onda samo napred...poceli su uveliko da skidaju zita...bice prepelica ove godine.. Smile

Davor@slozio bih se sa mrvom,nesto nije uredu sa psima.Moguce je da smanje hranu zbog vrucine,ali da ne uzimaju uopste...ima tu necega...pozdrav. Smile
dobar pogled...lovac

davorcalic

blackhunter kaže:
Mrwa@ako je takva situacija onda samo napred...poceli su uveliko da skidaju zita...bice prepelica ove godine.. Smile

Davor@slozio bih se sa mrvom,nesto nije uredu sa psima.Moguce je da smanje hranu zbog vrucine,ali da ne uzimaju uopste...ima tu necega...pozdrav. Smile

Hvala kolege na savetima pre svega,....bio je veterinar i kerovi nisu bolesni,hvala bogu.....počeli su da jedu, al sa nešto manje volje nego obično...inače nijhov dnevni obrok se sastoji od 250g salame za pse +pola vekne hleba +1 tableta vetafortana po psu a kad počne lovna sezona na to dodajem i kuvane svinjske kožice i uvek sam imao utisak da će pojesti koliko god da im dam ...međutim bio sam na odmoru 20 dana,i eto tih zadnjih 10-tak dana nisu jeli...sad im dajem samo po 250g salame za pse i to pojedu al onako mrljavo...nisu više alavi ko pre...
Žena mi Makedonka....ena Shock

Sale Voban
 [img]imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/822/0v30.jpg[/img]

Kujica iz kombinacije Atina i Hadok de Atila Fllagelum Dei (tri meseca), na zalost ocuvana su samo tri stenca a ja ostavio dva, muzjaka i zenkicu. Moze i neki komentar, da malo probudimo forum

darkon
 Sale, odlično izgleda, samo neka nastavi tako da napreduje.

Mrwa, lepe slike.

Kod mene još traje pauza sa treninzima, već 3 meseca, ali ovih dana kad dobijem vreme, krećem, jer je većina žita skinuta, pa bi trebala kondicija malo da se nabije, posle ove duuuuge pauze.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,469
Najnoviji član: SloboM

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,692,937 posete www.srbijalov.com