Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
darkon
 Zorane, simpatični štenci. Koji Balzakov sin je u pitanju?

Evo sa jednog treninga po velikoj vrućini.

Malo rashlađenja u bari, Aga i NOD Boj.

oi60.tinypic.com/16m2br8.jpg

A posle rashlađenja i jedna marka, Aga na mlade fazane, i on je Balzakov sin, ali svi ga zaobilaze za parenje, dal moguće da sam najskuplji, a toliko poziva.... Grin

oi60.tinypic.com/1zfilg8.jpg

Dakisa
 kolege jel nestala nekom u okolini dobanovaca zenka cisto braon? veceras sam je nasao,a nije ni od koga iz dobanovaca. mada ima sugu,i verujem da je pustena namerno. okupana odma protiv suge,nahranjena,pa sta bude...
lov je nacin zivota...

zoranp
 Darkone tu je u pitanju mužijak kojeg sam kupio od Salevobana!!...imaš foto par stranica nazad!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

skojic

zoranp kaže:
Moje nove nade....kombinacija Barova kćerka x Balzakov sin!!

mužijak

i60.tinypic.com/5bz7sj.jpg

ženka

i62.tinypic.com/elcpbr.jpg

Driže ko te ovako isprska sva ti maica mokra ... Smeko

Inače štenci su prelepi a i ostale kolege imaju jako lepe pse .

Ja sam malo sebičan takvih lepih lovova i još lepših marki a bogami još lepših promašaja a ja kameru ne nosim a bilo bi tu dosta snimaka . Sram da me bude . Confused
Svetislav Bato Kojić
Lov srbijalov i Žene enaidu zajedno

strahinja
 Evo i od mene nesto..

Apis II uzrast 9.5meseci i marka na prepelicu..

i58.tinypic.com/iqdahc.jpg

mrwa22250

zoranp kaže:
Darkone tu je u pitanju mužijak kojeg sam kupio od Salevobana!!...imaš foto par stranica nazad!!

Zemara,lepi stenci,narocito kujica.Bice taman za jesen da ih bacis u vatru,a ako kod tebe ne bude divljaci dolazis kod mene u oazu mirisa sa omladincima na specijalizaciju.
Sto se njihovog oca tice imam ja jednu lepsu sliku pa izvolteGrin
mrwa22250 priložio:
as_3.jpg

Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Bakuss
 Pozdrav,postavio bih sliku jedne mlade kuje 20.4 2014 rodjene ali stvarno ne znam tj ne vidim kako?

Da biste sliku postavili u Forumu prilikom upisa/odgovora u nekoj temi uradite sledeće:
- odaberite željenu temu gde želite ubaciti sliku uz svoj upis
- kliknite na opciju "ODGOVOR" (ne koristiti opciju "Brzi odgovor" jer tu nemate mogućnost da priložite sliku)
- u delu "Poruka" ukucajte tekst koji želite postaviti
- u delu "Prilog" kliknite na Browse da ubacite sliku ili fajl sa Vašeg kompjutera (Max. veličina fajla: 292.97Kb / dozvoljeni tipovi fajlova: .gif .jpg .png .zip .rar .tar)... da biste željenu sliku smanjili na maksimalno zadate dimenzije koristitie neki od programa za editovanje slika, primer Acdsee, Picasa, Adobe Photoshop...
- kliknite na komandu "Odgovor"

Srbijalov Admin tim

Bakuss
 Ajd da probam

Kolega idi na ovu temu pa isprobavaj.

http://www.srbijalov.com/forum/viewfo...orum_id=40

Srbijalov Admin Tim

Bakuss

Bakuss kaže:
Ajd da probam

Kolega idi na ovu temu pa isprobavaj.

http://www.srbijalov.com/forum/viewfo...orum_id=40

Srbijalov Admin Tim

Bakuss
 Napokon je uspeloOdobreno

Bakuss
 Evo jos jedne snimljene proletos

darkon
 Hvala na odgovoru Zorane, znam o kom se psu radi, kačio si slike ranije, a evo i Mrwa je sad dodao jednu lepu.

Bakuss, malo lošije slike u stavu, pa se ne može videti najbolje, ali vidi se da je kuja baš jake konstitucije i da lepo izgleda.
Kog je porekla, a mislim da je greška u datumu, jer nemoguće da tako razvijena kuja ima 4 meseca...?

mrwa22250
 Lepa kuja ali mislim da je 2013-to godiste jer pise da je slikano proletos pa bi znacilo da je na slici stara 2-3 meseca.
Nego da vas pitam dolazi li ko na SOLMS u Sombor 06.09.?
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Bakuss
 UH tek sad vidim da sam pogresio godinu stenjenja haha,treba 2013 tako da je 20 aprila imala godinu dana.@darkon sad sam na poslu pa cu kasnije postaviti i rodovnik.Uglavnom, kuju sam kupio u sremskom selu Ljubi odakle joj je mama, a tata joj je iz Sida ako se ne varam.Inace je gazda matore kuje sj..o celo leglo posto je skratio repove previse.Postavicu i koju lepsu sliku gde se cela vidi,pogotovo zadnji trap.pozzz

Bakuss
 Ipak sam nasao ovde na firminom kompu jos jednu

Sale Voban
 Kad smo vec kod Balzaka i njegovih potomaka
Na prvoj slici je moja Atina, sestra iz legla kera sa kojim je Zoran pario kuju, a dole su Opra i Olaf (Dante) Atila Flagellum Dei (Atina uparena sa Hadokom de AFD) Steta sto nema vise direktnih potomaka Balzaka, to nas lovce bi najvise radovalo. Nema promasaja sto se tice marke, volje i poslusnosti
Nisu na prodaju pa nije reklama, malci imaju tacno 4,5m i vec su poceli sa uvodjenjem u polje, pokazuju odlicnu volju i kretanje, probani na pucanj iz plasljivca i aport pera i koze, prezadovoljan za ovaj uzrast.

[img]imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/539/VuM0uz.jpg[/img]
[img]imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/745/lUix3Y.jpg[/img]
[img]imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/537/RUkzOB.jpg[/img]

Bakuss
 Evo ga rodovnik
Bakuss priložio:
20140820_1703061bbb_1.jpg

Bakuss
 A evo ga i otac Lukas

darkon
 Mrwa, baš daleeeeeko taj Sombor. Da mi je bliže učestvovao bi sigurno sa jednim psom koga spremam za utakmice bez odstrela, a koji je prethodno sve lovio, da vidim šta bi mogao "trkač" da napravi na takvoj manifestaciji. ;)

Sale, super štenci, nadam se da će izrasti u prave pse, jer imaju i na koga...

Bakuss, kako si ti zadovoljan njom na terenu, to je najvažnije, a sviđa mi se kako izgleda?

Bakuss
 @darkon.Posto sam navikao na setere,imao sam ih od 93-e ovo je neka druga prica.Ali to sam i hteo,nemam vise volju da vijam kerove po terenu, znam da sam mnogo izgubio po pitanju ucinka ali ovo je prosto uzivanjcija kada ti ker radi na ne vise od 50m od tebe.Imam njenih nekoliko klipova na FB pa ako hoces mozes ih tamo pogledati,potrazi me pod Gojko Savic(ja sam sa seterom).Nadam se da je ovo dozvoljeno objavljivati ovde, ako nije izvinjavam se.Zna sta je fazan ali nisam sa njom isao jos na prepelicu sto cu morati odraditi.Mi zaca slabo imamo tako da i sa njim nije definisano kako ce se ponasati.Najvaznije mi je da me slusa besprekorno za razliku od setera.Sve u svemu OK je.pozzzPas

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,688,682 posete www.srbijalov.com