Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
asivica
 Beba stara 1god.Marka na prepelicu.
asivica priložio:
dsc00153.jpg

asivica
 Bobane nisam rekao da su samo moji kerovi sila mislio sam uopste na NKD pticare.Pozdrav.

asivica
 Bruno star do 3god.marka na jarebicu.
asivica priložio:
dsc00181.jpg

asivica
 Beba marka na jarebicu.

asivica
 Beba marka na jarebicu.

asivica
 Pozdrav Bobane ja volim da cujem svaciji komentar ,pa makar bio i los svako ima svoje misljenje.

Boban

asivica kaže:
Pozdrav Bobane ja volim da cujem svaciji komentar ,pa makar bio i los svako ima svoje misljenje.

Pozdrav Asivica,nisi me razumeo kada sam rekao sile a ustvari to su i tvoje reci mislio sam sve najbolje kada sam spomenuo sile.
Psi su vidim radni,lepo markiraju svaka cast svidjaju mi se.
Kog su porekla?

kopov
 Bobane hvala na slikama bone iz mladjih dana to je odlicna lovna kuja . Sad sam je napario sa Orkanom od Djure Muncana pa ocekujem strava lovne i eksterijerne pse. Daj boze da ostane skotna.

Boban
 I ja kazem daj boze,ostaje samo da se ceka do prvih rezultata.B)

kopov
 Znas koliko smo nestrpljivi kad ja predlazemultrazvuk sa mesec dana da tvrdimo bremenitost

mile mladenovo
 pozdrav za kopov i boban valjda ce dona ostati skotna

kopov
 Desi mile sta se radi kako ti ona nova kuja

mile mladenovo
 najverovatnije dolazim u petak i idem pohju

Dobro nam dosao Mile, ukratko bih te zamolio da se predstavis na temi odredjenoj za predstavljanje.
Srbijalov Admin tim.

kopov
 Javi se kad dodjes ok

Boban
 Pozdrav Mile i takodje i ostalim kolegama,
Sobzirom da se Bona vec jednom stenila u drugoj godini svog
zivota trebala bi da obraduje vlasnika ostaje da se ceka pa cemo videti.Confused

asivica
 Bobane za kera Bruno samo znam da mi je pokojni drug pricao da ima poreklo od kereova Radeta Savica a kog porekla je tacno stvarno neznam jer sam tog kera uzo ja da cuvam nakon njegove smrti,a sto se tice Bebe za nju imam rodovnik, posto se stvarno nerazumem mogo jer sam od skoro poceo da cuvam kerove i u lov da idem pokusacu da ti prepisem rodovnik pa bi mi znacilo tvoje misljenje o poreklu a i drugi neko ko zna nesto o ovom poreklu otacMAKSIMUS,dedoviDEKO i DOLI,pra.ded.PRADELLINES PINOT i PINA ,AVON i ANA,cuk.ded.GERY DELLA SARGA i ASIA,EKS i LIDIJA del RADE SAVIC,GIGLIO DI SAN MAMILIANO i TINA,AKUS del RADE SAVIC i DINA,majka ANA ded.ARIS i VIRA , pra.ded.OMAR DE LA HAILLE AU LOUP i GEMA ,NUGAT i BOA, cuk.ded.LOF i LEDA DE LA MUR*HAILLE AU LOUP, GRINGO V.INNVIERTEL i KIRA VON DER ZISTA, ALI i REMA, ILK i BETA,Mozda sam te malo udavio pisanjem ali nisam znao kako drugacije da ti prikazem poreklo ,cekam tvoj odgovor,POZDRAV...Bye

Boban
 U sustini onom ko se ne takmici i ne izlaze kerove samo lovi sa njima poreklo nije ni toliko vazno,vazno je da je pas lovan i da gazdi sluzi za lov.
Poreklo ove kuje mi je u potpunosti poznato i vrlo je jake krvi,sve najbolje u daljem odgoju.B)

asivica
 Hvala ti Bobane,a u principu ja ne volim takmicarske kerove jer snjima ne mogu loviti, sta ja znam njega mozes pustiti da trci pola sata kao metak i dodjemu dusa u zube {mozda gresim}a ove kad pustim ujutru oko 5.30-6.00 pa sve do 12.00-13.00h oni samo trce onako normalno ,daleko od toga da se ne umore ,umore se ali u principu sto se kaze ne staju,tako sto kazes da poreklo nije ni toliko bitno ko ne ide na takmicenja jer ja stvarno nemam ni vremena za to ,ali voleo sam da uzmem tu kerusu sa papirima jer sutra kad se opari sa nekim kerom lakse se mogu i stenci prodati,kad imaju otac i majka poreklo mnogo je bolje{bar tako mislim valjda ne gresim}Pozdrav.

blackhunter
 sta kazete na ovu kuju???kako vam se cini...
blackhunter priložio:
05052010747.jpg

dobar pogled...lovac

kopov

blackhunter kaže:
sta kazete na ovu kuju???kako vam se cini...

Pozdrav
Nije zahvalno komentarisati tudje pse narocito ne preko fotografije ali kad vec trazis necije misljenje ok.
Prvo i osnovno pravilo prilikom slikanja moras nauciti da ti kuja bude u stavu za slikanje odnosno da se neoseca u grcu kao sto je tvoja kuja na slici.
Jer ako pas nestoji kako treba onda mu dodju do izrazaja losa linija ledja visak koze losi uglovi nogu itd.
Iz tog razloga je namesti lepse pa slikaj pa cemo posle moci bolje da je vidimo i da je prokomenarisemo.ok

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,546,171 posete www.srbijalov.com