Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
mrwa22250
 Evo jos jedna,stvarno po mom ukusu.
mrwa22250 priložio:
3265blo.jpg

Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

mrwa22250
 O ukusima naravno ne treba raspravljati ali ovo je po meni najlepsi tip glave kod nemaca.Kiss
mrwa22250 priložio:
blo2.jpg

mrwa22250
 A evo im i sestre,tek ona ima glavu da padnes na doope.
mrwa22250 priložio:
bora_haille_au_loop.jpg

Brka bez brkova
 Ima lepu glavu,jos da je bez belina,(ja volim braon,i melirane sa sto manje belina),bio bi bas po mom ukusu

strahinja98
 Evo nesto po mom ukusu Grin
Ivo vom Hinschen-Hof
Inace V1 muzijak na Klemanu 2014 Smile

i60.tinypic.com/okrf4l.jpg

i59.tinypic.com/qsmh6u.jpg
i59.tinypic.com/wjhump.jpg

Yard KS vom Hege-Haus !

Brka bez brkova
 lep kerOdobreno

mrwa22250
 Evo jedne lepe i radne kuje,u vlasnistvu mog grupovodje,koja ce na prolece ako sve bude u redu biti uparena pod Aresom.Nos i stil na extra nivou,jedina mana mozda malo meksi temperament,ali zato jos nismo culi za 5 sezona da se na nju viknulo-prava lovna kuja pa se nadam da ce i stenci biti dobri.

MMilos
 To je po meni odlično...
Psi "mekšeg temperamenta" se lakše i obuče i pružaju užitak lova bez vike, batina i sl.

Retko je naći danas takve pse, sve nešto namunjeno za utakmice, brzo, usplahireno...

Brka bez brkova
 Iz mog skromnog iskustva,i licnog primera,mislim da brzina i temperament nisu mana ako ker ima pamet.Ker mi je od izuzetnih takmicarskih kerova,koji verovatno nikad nisu vodjeni u lov,otac Tango del Cakic,a deda kajen del Cakic,ker je izuzetno brz,ima izuzetnu volju,ali veoma poslusan uvek mi je u vidnom polju i rukama.Napominjem teletakt nemam niti sam ga koristio,ker nikad nije dobio batine,a slusa izuzetno.Kad ker ima kvalitet iskljucivo od obuke zavisi da li ce biti lovac ili takmicar.A to je NOS= VOLJA =BRZINA =PAMET i samo kad su ove osobine priblizno jednako zastupljene tad se moze napraviti lovni pas kakav se zeli.

darkon
 Mrwa, na ovoj slici, i ovaj deo što se vidi, kuja izgleda odlično, bar za moj ukus, nadam se da će tim uparivanjem biti dobrih pasa, ali možete očekivati isto pse sličnog karaktera kuje, jer će na neke sigurno preneti to.

Bilo šta "mekše" po meni nije dobro, ja volim temperamentnije pse, čvrste, oštre, i samo takvi mogu ostati kod mene, a i mnogo je lakše obučavati takve pse, nego ove mekše...

Jedan Banditov ( Aga x Gala AFD) trening posle duže pauze, snimljeno malo u trku i jedna marka.

https://www.youtu...t6asH2Bcrw

Mužjak iz kombinacije Aga x Tina AFD, 40 dana star.

oi58.tinypic.com/vgufb8.jpg

lovac junior
 isti AgaOdobrenoKiss
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

mrwa22250
 Gorepomenuta kuja(Goga) je prvih 15 meseci zivota camila u boksu i kad je dosla kod Mede(mog grupovodje)bila je u najmanju ruku prestravljena.Nije bila socijalizovana i samim tim plasila se svega i svacega ali interesantno,najvise se plasila dece tako da predpostavljam sta joj se sve u tom boksu desavalo.Trebalo je puno volje,ljubavi i strpljenja da ona pocne da pokazuje svoje kvalitete,a kad je pocela sve ulozeno vratila je sa kamatom.Njeni strahovi su jedan po jedan nestajali a isplivala je izuzetna kuja,odlicnog stila,nosa i veoma cvrste i sigurne marke sto mi govori da su svi njeni strahovi steceni a ne urodjeni i ne ocekujem da ih prenese na potomstvo.Kod nas je u grupi bila i njena sestra iz legla koja je kod drugog kolege dosla kao stene i nista od navedenog negativnog ponasanja nije kod nje bilo primeceno.Nazalost,njoj je zarazeni krpelj dosao glave pa nije stigla da pokaze sve sto ima.
Sve u svemu,ima kod Aresa karaktera pa ce valjda i on nesto ubaciti,a na mamu da povuku glavu i vodljivost i nama bolje ne treba.Pas

strahinja98
 Baron vom Held Haus
(Tasco vom Osterberg x Kosie vom Osterberg)
Star devet meseci.

i62.tinypic.com/29ososi.jpg

i61.tinypic.com/2hpr6e1.jpg

i62.tinypic.com/iekw45.jpg

Yard KS vom Hege-Haus !

darkon
 Mrwa, sve najbolje sa kombinacijom, nadam se da će se dobro uklopiti.

Strahinja, simpatičan kerić, koji će se tek razvijati i popunjavati...

Jedna slika od mene, Aga i lija, ovo je slikana završnica, pre toga je odradio Aga za desetku.

oi59.tinypic.com/bjiaf6.jpg

mrwa22250
 Darkon,hvala,puno srece i tebi sa malim tigrovima,bice i tu dobrih pasa 100%Odobreno
A iako je sezona zavrsena mi sa treninzima ne prestajemo.Danas pre polaska na trening uslikan sa lovackim peharomGrin
mrwa22250 priložio:
3265pehar_za_sampiona_003.jpg

zoranp
 ZEMO VELIKO BRAVO!! SVE ZNAŠ, DA NI SLOVA VIŠE NE NAPIŠEM!!Bravo 2OdobrenoPresrean
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

nidzamotocross
 Mrva svaka čast! Dao si mi ideju, sad ću mojim goničima da pravim ogrlice od zečjih repova. Grin Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

mrwa22250

nidzamotocross kaže:
Mrva svaka čast! Dao si mi ideju, sad ću mojim goničima da pravim ogrlice od zečjih repova. Grin Bravo 2

Neko voli one plehane ali su meni nekako drazi ovi lovacki trofejiGrinOstace i ova fotka kao uspomena na ovu neverovatnu sezonu.Ima tu repova i od matorog ali je vecina Aresovih a klinci mi dali ideju da ga uslikam sa njima.Za dogodine ima da ga nabrijem i kupujem jedan veci cup pa da punimoVebanje

strahinja98
 darkon - Hvala druze, naravno, jos je on u razvoju ;)

Yard KS vom Hege-Haus !

mrwa22250
 Vec deset dana ni slova na najpopularnijoj temi,tacno da se covek zabrine.Sezona zavrsila,niste valjda zaboravili svoje pomocnike.Uslovi za trening i nisu bas najidealniji,ali bolje ikakav trening nego nikakav.
Kod nas nema mesta opustanju,pogotovo posle najave iz maticne odgajivacnice(von house Popovich)da ce uskoro biti vizita i da ce Ares morati u polju da odmeri snage sa novom potencijalnom nadom moga zemareGrin
Lep dan ali sa vrlo malo vetra ali je malisa ipak uspeo da realizuje jednu koku,u suvoj travi na nekih 7-8m.Sad posle odlovljene sezone skoro sigurno mogu da pogodim da li markira koku ili petla(na koki uvek jedva primetno mrda repom,zasto ne znam).
P.S.Ako jos malo spusti grudi,moracu da mu sijem neki prsluk jer i ovako stalno ima rane.
Ako jos neko trenira,pisite ljudi i stavljajte slike.Zima prolazi,idu skupstine,nemoj da nas sustigne ova tema o LososimaSad
Dobar vetarOdobreno
mrwa22250 priložio:
3265marka_28_01.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,796 posete www.srbijalov.com